Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls'un Dev Bölüm Sonu Canavarlarını Kontrol Etmek İster misiniz?


       PC oyunculuğunun en önemli noktalarından olan mod dünyasından ilginç bir mod da bu kez Dark Souls için geldi. Dark Souls Arena Mod adındaki bu mod ile birlikte oyuncular Dark Souls'un bölüm sonu canavarlarını kontrol etme fırsatı yakalıyor.
 
       DaTeHaCKs'in geliştirdiği bu modu kullanarak oyundaki bölüm sonu canavarlarını kontrol edebilir ve arkadaşınıza karşı mücadele verebilirsiniz. Oldukça ilgi gören bu modun 16 Eylül'de çıkış yapması bekleniyor. Mod hakkında oynanış videolarına buradan ulaşabilir ve  Hellkite Dragon vs Solaire kapışmasını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com Dark souls Demon's Souls Aksiyon RPG Namco Bandai From Software PS3 Xbox 360
One Piece: Pirate Warriors 3'den Yeni Bir Oynanış Videosu Yayımlandı Destiny'nin Ek Paketi The Taken King'ten İlk Detaylar Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

stun

3.7.2015 10:20:21

-1
aslında.. ana bosslar hariç.. eğer bir boss ' a 1 kişiden fazla gidilirse.. yapay zeka yerine online pvp gibi bir sistem gelirse 10 numara olur ds 3 te

immortalizmm

3.7.2015 03:59:06

-1
Böyle modlar yapımcı tarafından yayınlanmadıkça kesinlikle kullanmayın. Oyununuz orjinal ise banlanırsınız. Ben enb modu yüzünden banlandım derdimi kimseye anlatamadım. :D Allahtan Aile paylaşımı varda destekliyorda sıkıntısız devam ettim oynamaya. ;)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız