Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls II: Crown Of The Old Iron King Yeni Görseller Yayınlandı


      Oyunculara oldukça zor anlar yaşatmasıyla bilinen başarılı aksiyon-RPG oyunu Dark Souls 2 için bildiğiniz gibi yeni bir DLC yolda. Crown Of The Old Iron King adlı bu DLC için yapımcı ekip yeni ekran görüntüleri yayınladı.
 
      Yayınlanan görüntüler çok kaliteli olmasa da DLC'de karşılaşacağımız yeni canavarları ve DLC'nin atmosferini hakkında fikir sahibi olmamızı sağlıyor. 26 Ağustos'ta çıkışını yapacak bu DLC için yayınlanan görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com dark souls dark souls 2 from software vga namco bandai aksiyon RPG pc ps3 xbox 360
The Witcher 3'ün Konsol Sürümleri 1080p'de Çalışmayabilir Xbox One'da Gold Üyelere Oyunları 24 Saatlik Deneme Servisi Sunulacak

rigby7

21.8.2014 14:16:33

-1
DS1 harikaydı ama 2. oyunu berbat.Hikayesi saçma.DS1'de ki derinlik yok.Karakterler dersen DS1'in yanından geçemez.Hepsi sadece acayip acayip şeyler söyleyip kayboluyolar.DS1'de millet karakterlerin hepsini araştırıyodu DS2'de her şey ortada.1. oyuna göre aşırı kolay.Hiç zorlanmadım tüm oyun boyunca.Bide DLC çıkartmicaz dedikleri halde çıkartmalarıda cabası.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls II ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız