Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls 3'ün Steam Fiyatı Hayal Kırıklığı


    Hatırladığımız kadarıyla Dark Souls II, Steam'de 60 TL'den satışa çıkmıştı. Bu serinin hayranlarını mutlu ettiği gibi seriye ilgisi olanları da oyunu almaya teşvik etmişti. Dark Souls 3 ise fiyatıyla oyuncuları hayalkırıklığına uğratacak gibi görünüyor.
 
    Dark Souls 3'ün Steam fiyatı 179 TL olarak belirlenmiş. Season Pass'i ise 39 TL'den satılacak. Bu fiyat gerçekten de hayalkırıklığı; çünkü Dark Souls II sadece 60 TL'den satışa çıkmıştı. Peki ne oldu da yeni oyunun fiyatı birden bire 3 katına çıktı?
 
   Bu fiyatlandırma politikasının ardından eminiz ki birçok oyuncu Dark Souls II'nin aksine bu oyunu hemen satın almak istemeyecektir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dark Souls 3 Dark Souls III From Software Aksiyon RPG PC PS4 Xbox One
Mass Effect: Andromeda'nın Yazarı Bioware'den Ayrıldı PT ve Silent Hills, Başka Bir Projeye mi Dönüşüyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.7.2017 00:11:50

0
Belkide Gerçekten Güzel Bir Oyun Yapmışlardır ?

Heyk

15.12.2016 18:11:41

0
Hortlatıcam ama oyun steamde hala 180 lira onu belirtmek istedim. İlk iki oyunu oynadım cryptic konusundan, mekanlardan tutun oynanışına kadar adamlar şahane oyun yapıyorlar, bende satın alıp ödüllendirmek istiyorum ama 180 lira da az para değil. Bu bir yana multiside zevkli oyunun. Covenant savaşları, invade, pvp, diğer oyunculara bosslarda yardım etmek vs. 60-70 lira olsa gözüm kapalı alıcam.

aksakal01

20.3.2016 06:35:15

0
Tree of Savior oyunu için uygulanan fiyat politikası; Asgari ücretle çalışan bireyin alım gücüne göre fiyatlandırma politikası.. (Amerikalı 49.99$ öderken - Avrupalı 51.86$ - Türk 26.19$ - Rus 13.15$ ödeyerek oyunu satın alıyor) 10$ olan en ucuz paketi alacakken bu fiyat uygulamasını görünce 50$ (bizim için 75tl) olan paketten almaya karar verdim. Bazı oyunlarda bu (adaletli) sistem uygulanmıyorsa suçu Steam'de aramamak lazım diye düşünüyorum. [separator]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

18.2.2016 12:24:36

0
Torrent ne güne duruyor, 60 lira olsa alırdım ama 180 lirayı single player odaklı bir oyuna vermem. Güzel güzel korsan indiririm

Mokara

18.2.2016 09:19:45

0
zaten denuvo ile 2 yıla kadar korsan oyun diye bir şey kalmayacak. firmaların fiyatları 3'te 1'e düşürmesi lazım.

Guest-7A1E308D7

18.2.2016 00:43:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu kadar delirdiğine göre Aral ile aranda geçmişte pek güzel şeyler yaşanmamış sanırım, zamanla geçecek gibi de değil. !!!!! BURALARDA MİSAFİR ARAL ELEMANI SAÇMALAMASI OLDUĞU İÇİN KIRPTIM, ÇOK UZUN, MESAJ SIĞMIYOR!!!!!!
Çok uzun yazmışsın ve yazının girişindeki avamlığa bakarak söylüyorum, okumadım. Zira boşa harcayacak zamanım yok. Tek diyeceğim, zırlama. Sen git, patroşuna söyle, o gelsin. Aral'ın CEO'sunu görmek isteriz buralarda (yerse:). Bak bireysel olarak patroncuğuna savaş açtım. Hodri meydan. Yerimiz belli, www.bolumsonucanavari.com Minion göndermesin bana, Boss Battle istiyorum. Sonradan akla gelen edit: Yerse üye ol ve hatta mevcut üye adınla yaz. Misafirler kaale alınmıyor buralarda yavrum.
Hocam böyle soytarıları ciddiye almayacaksın hiç. Totosuna güvenen gelir üye olur :)

Boldrex

18.2.2016 00:09:57

0
Bu ülkede ucuz olan ne var ki memlekette inşaat (o da doymak bilmeyen müteahhitler yüzünden sanırım) sektörü haricinde çalışan işleyen hiç bir şey yok üretim sıfır tüketim full liranın değeri yok dolar euro yükseldikçe oyun fiyatları gibi bir çok şey fırlıyor ama neden bilmem dolar düşünce düşmüyor zaten vergilere diyecek yok herkes aç gözlü bu durumda oyun fiyatları düşmez arkadaşlar

Wayward Son

17.2.2016 23:46:24

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu kadar delirdiğine göre Aral ile aranda geçmişte pek güzel şeyler yaşanmamış sanırım, zamanla geçecek gibi de değil. !!!!! BURALARDA MİSAFİR ARAL ELEMANI SAÇMALAMASI OLDUĞU İÇİN KIRPTIM, ÇOK UZUN, MESAJ SIĞMIYOR!!!!!!
Çok uzun yazmışsın ve yazının girişindeki avamlığa bakarak söylüyorum, okumadım. Zira boşa harcayacak zamanım yok. Tek diyeceğim, zırlama. Sen git, patroşuna söyle, o gelsin. Aral'ın CEO'sunu görmek isteriz buralarda (yerse:). Bak bireysel olarak patroncuğuna savaş açtım. Hodri meydan. Yerimiz belli, www.bolumsonucanavari.com Minion göndermesin bana, Boss Battle istiyorum. Sonradan akla gelen edit: Yerse üye ol ve hatta mevcut üye adınla yaz. Misafirler kaale alınmıyor buralarda yavrum.

BSC Misafiri

17.2.2016 20:43:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son Geldi bi tane beynini sevdiğim yine. Oyun fiyatlarına Aral'ın el atmasından da bahsedeydin keşke. Al bak, 60 TL'ye satılan Dragon's Dogma şimdi 98 TL olmuş. Arkham Knight'ın fiyatı bir anda sihirli bir şekilde arttı. Black Ops 3'ün fiyatı arttı. Ubisoft oyunlarının fiyatları arttı. Neden ilk satış fiyatlarıyla devam etmediler? Hayır bir de en az 1 ay boyunca daha düşük fiyatla satılmaya devam etti bu oyunlar. Öyle 3 gün düşük fiyatlı kalıp sonradan artmadı ücretleri. Valve'in bu konuda verdiği cevap çok net: Türkiye'deki dağıtımcılar yüzünden. Adamlar size dayıyor, siz de gelip "dayıyorlar ama mantıklı yaslıyorlar" diye herifleri aklamaya çalışıyorsunuz. Eğer Aral istese yapımcıların %50'sini ikna edip özel fiyat çektirtir. Bu konuda kimse tatava yapmasın, ağzına tıkarım lafı. Delirtmeyin adamı.
Bu kadar delirdiğine göre Aral ile aranda geçmişte pek güzel şeyler yaşanmamış sanırım, zamanla geçecek gibi de değil. Ülkemize vergi vermeyen steam gibi bir dijital platformla kutulu oyunların ithalatçısı bir firmanın fiyat politikalarını kıyasladığının farkında mısın? Kutulu oyun satan firmaları kıyaslamayı akıl edemiyor musun? Gir bakalım shopto, gameseek, ebay veya amazon Avrupa sitelerine fiyatlar ne alemde. Yeni çıkan oyunlar asgari 40 sterlin ve bizim parayla kargo hariç 170 liraya denk geliyor, onlara da desene steam'da Darks Souls 2 bizim parayla 60 liraydi sizde oyunlar neden pahalı diye? Öfkeden ne dediğini bilmiyorsun yok Witcher 3 oyunu 90 liraya satıldıysa hepsi de satılabilir mantığını yanlış olduğunu bile bile inatla sürdürme gayreti nedir. Ne kadar anlayışı kıt insanlar yaşıyor şu ülkede akıl mantık almıyor yahu. Dünyanın en ağır internetine herkesten 2 kat fazla para öderiz ve adam gibi hizmet almayız, eve faturalar gelir kullanım tutarından fazla verginin vergisini öderiz normal gelir. Gideriz keyfimize göre bir elektronik ürün almaya refah seviyesi çok yüksek Avrupa'dan daha fazla para fiyatla karşılaşırız ses etmeyiz. Vergiler ve para cezalarıyla üretmeden ilerlemeye çalışan bir ülkede yaşadığımızın farkında mısın acaba? Fiyatlardan herkes gibi bende memnun değilim ama tutturmuşsunuz bir Aral dilinize düşmüş. Bu firma Playstation oyunlarının distribütörlüğünü yapmıyor o zaman Sony gibi Aral'ın yanında kum tanesi sayılabilecek firmanın kutulu oyun fiyatlarına baktınız mı? Fifa 16 oyunu PS4'te 290'dan 265 liraya düşmüş D&R'da. Acaba içinizden kaçı oyun fiyatlandırması bakımından Sony'e bu kadar ateş püskürdü? Daha önce dediğim gibi hayatımda Aral adlı firmadan oyun almadım hatta genelde Türkçe desteği yoksa ebay, amazon, shopto vs gibi sitelerden indirimleri takip ederek oyun alırım. Ama ülkemizin temel sorunu fahiş vergilendirmeler yüzünden herşeyde sorun yokta bir tek Aral mı böyle diye soruyorum sana? Kutulu oyun fiyatına dijital oyun satan Steam'e de azıcık tepkimizi gösterelim, belki burada yazan onlarca kişinin yorumunun bir etkisi olur. Birde döviz kurunu az hesabın içine katın geçtiğimiz yıl 2.3 lira düzeyinde iken dolar birkaç ay öncesine kadar 3.3 lira seviyesine çıkmıştı ve şimdi 3 lira seviyesinde. Oyun başına başka ülkelerde KDV göstermelik %1 iken bizde KDV %18 ve %6.7'de ÖTV eklendiğini de gözardı etmemek gerek. Tekrar söylüyorum dijital oyun satan firmaların fiyatlandırmalarında hiç vergi yok. Kıyaslama yapacaksanız bu gibi faktörleri de ekleyip objektif olarak değerlendirmeniz gerek. Saman alevi gibi hemen kabaran duygularınızla bu ülkede hiçbir şeyin vergisinin normal olmadığını bilerek değerlendirme yapsaydınız tepkiniz devenin kulağına değil doğrudan deveye ve onu güdene olurdu ama nerede öyle bilinçli insanlar.

BSC Misafiri

17.2.2016 20:43:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: Skyhan91 Oyunun fiyatınıda övenler var Aralın modları falan heralde.Aral bu insanları hala gerizekalı sanıyor heralde üstelik gerizekalı olarak gördüğü kişiler sürekli internet ortamını kullanan oyuncular gerçekten ilginç :D
Steam'in içinde vergi bedeli olmayan dijital bir oyunu 179 lira fiyat belirlemesi üzerinden ağırlığı konsol fanatikleri Sony gibi dünya devi bir distribütör varken aral gibi küçük bir firmaya yüklenmeleri sence de garip değil mi? Yazılan bu yorumlardan cahillerden aral çalışanı ithamı yemek beni sadece güldürür. Vergisiz satılan bir dijital oyun ile %18 KDV ve %6.7 ÖTV ile gümrük vergileri mevzuatı gibi verginin vergisi gibi eklentilerle satılan kutulu oyunların aynı fiyattan satılmasını mı bekliyorsun? Ortalama her elektronik üründe %40'lara varan Avrupa ile aramızdaki fiyat farkının sebebi de mi aral vb ithalatçılar yoksa. Madem çok sevdikleri Sony özenerek Türkçe oyun yapıyor yine aynı özenle ülkemizin alım gücüne göre oyunlarının fiyatlarını düzenlesin bende çok isterim doğrusu. Zaten konsol bazında ülkemizde rakibi yok sayılır, bir zahmet ellerini taşın altına koysunlarda aral gibi firmalar istediği gibi at koşturmasın. Ama bakıyorumda Playstation'ın ithalatçısı Sony'de oyun yönünden aral'dan farklı değil. Sonuç olarak konu dönüp dolaşıyor ''Toplumlar hakedildiği gibi yönetilir'' sözüne geliyor. Fahiş vergiler sadece oyun ve konsollarda mı ki bu kadar rahatsız ediyor? Ülkemizin tek sorunu aral desenize. ;)

BSC Misafiri

17.2.2016 20:42:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: CheKD Sanırsam Aral ile BSC Misafirleri ile de bir anlaşma yapmış.Bu kadar saçma da yorumlar yapılamaz ki.Bir oyunun fiyatı maksimum 90 TL olmalı hatta o bile fazla. Avrupalı adam en iyi oyunu 60 € alıyor.(Bize göre 60 TL)Amerikalısı 60 $ alıyor.alıyor.Rusu taş çatlasa 45 $ veriyor.Biz ne veriyoruz 180 TL.Bu kadar olmaz ki arkadaş vergisi yok üretimi yok tamamen dijital bir şeye 180 TL fiyat biçmek nedir?.İnsanlar boş vakitlerini değerlendirmek için oyun oynarlar.Tamam oyun oynamak için iyi bir bilgisayara ve bir miktar paraya ihtiyaç var doğru yani lüks bir şey de arkadaş.Bilgisayar satan adamlar,bilgisayar donanımı satan adamlar ve oyun satıcıları bildiğiniz bizi soyuyorlar.Oyun oynamanın en pahalı olduğu ülke Türkiyedir bence hiç bir araştırma yapmaya gerek yok çünkü insanlara oyun satılmıyor,insanlar bayağı soyuluyorlar.Bu tip şeylerin fiyatlarını denetleyen biri kurum olmalı normal de ama yaşadığımız ülke Türkiye olunca olması anormal olurdu zaten.
''Bir oyunun fiyatı maksimum 90 TL olmalı hatta o bile fazla'' valla tuttum bu sloganı. Oyunun geliştirilmesinde, ithalatında, perakendeciliğinde elimiz olmasın ama istediğimiz fiyata satılsın öyle mi? Ayrıca 60 doların yaklaşık 180 liraya denk geldiğini bilmiyorsun sanırım. Peki sadece oyun oynamanın en pahalı olduğu ülke mi Türkiye, daha onlarca konuda Dünya pahalılık ve vergi birinciliklerimiz varda. Öyle saça böyle tarak diyelim kısaca. Bu bilinç yaşamın her alanında olsa emin olun böyle vergilerden kurtulurduk ve ülkemiz çok daha iyi bir noktada olurdu ama tek derdimiz oyun fiyatlarıymış meğer.

Skyhan91

17.2.2016 18:51:24

+2
Oyunun fiyatınıda övenler var Aralın modları falan heralde.Aral bu insanları hala gerizekalı sanıyor heralde üstelik gerizekalı olarak gördüğü kişiler sürekli internet ortamını kullanan oyuncular gerçekten ilginç :D

Skyhan91

17.2.2016 18:47:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hesperiush Arkadaşlar az alt tarafta yazmıştım yine yazayım. Hiç bir şey üretilmeyen bir ülke de yaşıyoruz. Rekabet SIFIR, üretim SIFIR, denetleme SIFIR. O kadar Dijital Oyunlar Federasyonu kuruldu, bu yönetimin başında kim var, kimleri temsil ederler, bu dijital oyun fiyatları konusunda neden bu adamlar çıkıp açıklama yapmazlar, neden insanlar bilgilendirilmez işte asıl mesele burada..Sabah 8 akşam 5 memur kafası adamlar yönetiyorsa eğer bu kurumları zaten bir şey beklememek lazım. Elin gavuru istediği her oyunu steam'den insan gibi paşa paşa gayet uygun fiyatlara alabiliyor, ama Türk insanı hala bir oyun alacak iken 40 takla atmak zorunda kalıyor ise zaten sistemsizliğin sistem olarak kabul edildiği bir ülke de yaşıyoruz demektir. Ülkemizin ileri gelen teknoloji şirketleri bir kere bu işe öncülük etmiyor ki, internetimiz bile kotalı, oyunlarımız 180 lira olmuş çok mu...Yapsınlar anasını satayım 380 lira yapsınlar iyice boku çıksın her şeyin. Sonra korsan tüketmeyin diyorlar. Yahu sistemin kendisi dolaylı yoldan korsana çanak tutuyor zaten. Herkesin bir üniversite öğrencisi gibi günde 6-7 saat oyun oynamaya vakti yok, zaten ülkemizin insanı gün de ortalama 10-12 saat çalışıyor, akşam eve geldiğinde oynayacağı 2 saat oyun. Pek tabii ki ona da 180 lira vermek istemiyor. Ardından kendini akıllı sanan sopalık troller " madem o kadar çok çalışıyor oyun oynamasın, yatsın uyusun " diyorlar. Yani bildiğin iki ucu boklu değnek. Aslına bakarsanız bir bokun da düzeleceği yok bu ülke de. Ülkenin doğusu kaynıyor zaten, dijital oyun fiyatları kimin umrunda ki...
Dijital Oyunlar Federasyonu sadece Joygame ve Sobee yapımlarını tanır gerisi onlar için önemli değildir.Ne zaman ki bu ülkede F2P oyun biterse fiyatlarda da güzel bi değişiklik olacaktır.

Guest-7A1E308D7

17.2.2016 18:20:48

0
Arkadaşlar az alt tarafta yazmıştım yine yazayım. Hiç bir şey üretilmeyen bir ülke de yaşıyoruz. Rekabet SIFIR, üretim SIFIR, denetleme SIFIR. O kadar Dijital Oyunlar Federasyonu kuruldu, bu yönetimin başında kim var, kimleri temsil ederler, bu dijital oyun fiyatları konusunda neden bu adamlar çıkıp açıklama yapmazlar, neden insanlar bilgilendirilmez işte asıl mesele burada..Sabah 8 akşam 5 memur kafası adamlar yönetiyorsa eğer bu kurumları zaten bir şey beklememek lazım. Elin gavuru istediği her oyunu steam'den insan gibi paşa paşa gayet uygun fiyatlara alabiliyor, ama Türk insanı hala bir oyun alacak iken 40 takla atmak zorunda kalıyor ise zaten sistemsizliğin sistem olarak kabul edildiği bir ülke de yaşıyoruz demektir. Ülkemizin ileri gelen teknoloji şirketleri bir kere bu işe öncülük etmiyor ki, internetimiz bile kotalı, oyunlarımız 180 lira olmuş çok mu...Yapsınlar anasını satayım 380 lira yapsınlar iyice boku çıksın her şeyin. Sonra korsan tüketmeyin diyorlar. Yahu sistemin kendisi dolaylı yoldan korsana çanak tutuyor zaten. Herkesin bir üniversite öğrencisi gibi günde 6-7 saat oyun oynamaya vakti yok, zaten ülkemizin insanı gün de ortalama 10-12 saat çalışıyor, akşam eve geldiğinde oynayacağı 2 saat oyun. Pek tabii ki ona da 180 lira vermek istemiyor. Ardından kendini akıllı sanan sopalık troller " madem o kadar çok çalışıyor oyun oynamasın, yatsın uyusun " diyorlar. Yani bildiğin iki ucu boklu değnek. Aslına bakarsanız bir bokun da düzeleceği yok bu ülke de. Ülkenin doğusu kaynıyor zaten, dijital oyun fiyatları kimin umrunda ki...

smalsrol

17.2.2016 18:10:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: 2K Hiç bir tartışmaya girmeden direk G2A ve Kinquin gibi sitelerden oyunu edinirim. Firmaların kafası biraz çalışıyorsa da Steam Türkiye üzerinden satılan Dying Light, Project Cars gibi oyunların satış rakamlarına bakıp bir de kendi oyunlarının satış rakamlarına bakıp kendilerini ayarlarlar.
Aynen, Division, Gtav, AC: Syndicate , Ds 3 gibi oyunlar genelde 30 eurodan satılıyor kingiunde. Demek ki satan satabiliyor.

2K

17.2.2016 16:35:58

0
Hiç bir tartışmaya girmeden direk G2A ve Kinquin gibi sitelerden oyunu edinirim. Firmaların kafası biraz çalışıyorsa da Steam Türkiye üzerinden satılan Dying Light, Project Cars gibi oyunların satış rakamlarına bakıp bir de kendi oyunlarının satış rakamlarına bakıp kendilerini ayarlarlar.

BSC Misafiri

17.2.2016 15:37:06

0
bandai tarafına bir yazı yazılmalı arkadaşlar toplu olarak mail atarsak bence bir aksiyon olur. yoksa laf boş..

kenan9593

17.2.2016 15:18:20

0
Foruma üye olmayanlara, misafirlere hala niye yorum yazdırılıyor anlamış değilim. Sadece bu konuda değil her konuda ortamı gerecek, kışkırtıcı ve gereksiz mesajlar yazılıyor. Artık eminim bu mesajları foruma üye olupta nicki altında mesaj atmaya cesareti olmayan fanboylar atıyor.

CheKD

17.2.2016 15:12:41

+1
Sanırsam Aral ile BSC Misafirleri ile de bir anlaşma yapmış.Bu kadar saçma da yorumlar yapılamaz ki.Bir oyunun fiyatı maksimum 90 TL olmalı hatta o bile fazla. Avrupalı adam en iyi oyunu 60 € alıyor.(Bize göre 60 TL)Amerikalısı 60 $ alıyor.alıyor.Rusu taş çatlasa 45 $ veriyor.Biz ne veriyoruz 180 TL.Bu kadar olmaz ki arkadaş vergisi yok üretimi yok tamamen dijital bir şeye 180 TL fiyat biçmek nedir?.İnsanlar boş vakitlerini değerlendirmek için oyun oynarlar.Tamam oyun oynamak için iyi bir bilgisayara ve bir miktar paraya ihtiyaç var doğru yani lüks bir şey de arkadaş.Bilgisayar satan adamlar,bilgisayar donanımı satan adamlar ve oyun satıcıları bildiğiniz bizi soyuyorlar.Oyun oynamanın en pahalı olduğu ülke Türkiyedir bence hiç bir araştırma yapmaya gerek yok çünkü insanlara oyun satılmıyor,insanlar bayağı soyuluyorlar.Bu tip şeylerin fiyatlarını denetleyen biri kurum olmalı normal de ama yaşadığımız ülke Türkiye olunca olması anormal olurdu zaten.

Guest-7A1E308D7

17.2.2016 13:02:20

+1
Hiç bir şey üretilmeyen bir ülkenin ekonomisi vatandaşın sırtından alınan vergilerle ayakta duruyorsa, bir bilgisayar oyununun da 179 lira olması çok normal. İşin ilginç yanı ülkemizin sayılı oyun dergilerinden Oyungezer ve LEVEL ise bu konuları hiç dillendirmiyor. Adamların keyfi yerinde tabii, iş ortakları ttnet olunca yorum yapmaya korkuyorlar mı nedir. Bu ülke de insanların kazandığı asgari ücret 1.300 lira o da yeni rakamlarla. Her bir zımbırtıya zam gelmiş, dolar olmuş 3 lira sonra Türkiye'de oyunculuk gelişiyor. Yav he he demekten başka bir şey bulamıyorum artık... Dönüp dolaşıp aynı konuları konuşuyor herkes. Çünkü Aral diye bir şirket var ki kimler tarafından nasıl yönetiliyor gerçekten merak ediyorum. Yazık güzelim ülkemize. Yıl olmuş 2016 oyun firmaları tarafından halen 3.dünya ülkesi olarak görülüyoruz, bizimkiler de hala oyunlar Türkçe olsun diye şirinlik yapıp duruyorlar. Nereye gidecek bakalım bu işler.

BSC Misafiri

17.2.2016 12:51:12

0
Steam'de en çok GTA, XCOM 2, Fallout 4 oynanıyor ve fiyatları belli. Diğer firmalarda bu oyunları örnek alıyor. Steam'i sütten çıkmış ak kaşık sananlara acı gerçekler ağır gelebilir... Ayrıca oyun almazsanız RDR2 gelmez. Fazla Dota 2 oynarsanız hl3 gelmez bunlar da bonus olsun.

BSC Misafiri

17.2.2016 12:51:04

0
Gta 5 in kazık fiyatından sonra tüm yapımcılar gaza geldi hepsi bize kitlemeye çalışıyor artık.

JackTim

17.2.2016 12:50:57

0
Bir darksouls hayranı olarak 60 liranın 1 lira fazlasını vermem.

Nightmare_00

17.2.2016 11:43:07

0
Aral Türk oyunculuğunun başına bela oldu resmen , almayın aldırmayın..

BSC Misafiri

17.2.2016 11:24:31

0
Yukarıda arkadas "60 Dolar & Euro'nun ne kadar olduğunu bilmeyenler konuşmasın. Br iki satmayan oyun ucuz oldu diye her oyunun ucuz olacağını sanmak hayal perestçiliktir... GTA 5, Fallout 4 gibi popüler oyunların fiyatı bu seviyede olur. Her firma eninde sonunda bu fiyatları yapacak. Dark Souls 3'de buna örnek olmuş. Firmalar artık daha çok dikkat ediyor" demiş. Şimdi özel fiyat biçen The Witcher 3 , Mortal Kombat X(her ne kadar istenileni veremesede) , Metal Gear Solid V , Rise Of The Tombrider gibi oyunlar satmayan beklenmeyen oyunlar mı ? Hepsinin fiyatı steamde 60$ . Ama Türkiyede 70-80-90 fiyatına satılıyorlar. Ne yazık ki Dark Souls serisinide uygun fiyat veren oyunlar listesinden kaybettik. Oyunun her ne kadar hayranı olup No Death olarak bitirmeye kassamda hayal kırıklığına uğrattı ama yinede her türlü bu parayı ödücek olmam biraz zoruma gitmiyor değil. Umarım tez vakitte daha iyi bir Türkiye distribütörü bulunur.

Guest-AEF248198

17.2.2016 04:30:28

+2
Witcher 3 şaheserinin 75 tlye satıldığı bir yerde bu oyuna 180 tl fiyattan satmanın birisi bana izahını yapsın.

smalsrol

16.2.2016 23:13:23

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 60 Dolar & Euro'nun ne kadar olduğunu bilmeyenler konuşmasın. Br iki satmayan oyun ucuz oldu diye her oyunun ucuz olacağını sanmak hayal perestçiliktir... GTA 5, Fallout 4 gibi popüler oyunların fiyatı bu seviyede olur. Her firma eninde sonunda bu fiyatları yapacak. Dark Souls 3'de buna örnek olmuş. Firmalar artık daha çok dikkat ediyor
Sen hele misafirlikten çık da konuş. Sen hiç ekonomiden anlarmısın ? 60 doların 180 TL ettiğini biz de biliyoruz, peki bu 60 dolar niye rusyada 30 dolar oluyor peki onu hiç düşündün mü ? 60 dolara 100 kişi alırsa, 30 dolara 1000 kişi oyunu alır, adam yine zarar etmez anladın mı ? Bizim ülkemizde alım gücü belli. Ben vergisini dahi ödeyerek yurt dışından 300 TL ye kulaklık getiriyorum, aynı kulaklık aralda 600 TL. Bana bunu da açıkla mesela ?Git biraz ekonomi, iktisat falan oku, ticaret nasıl yapılır öğren, ondan sonra konuş.

Shovel Knight

16.2.2016 23:04:28

0
bu bsc misafirleri hep boş konuşuyor bir ara block u kaldırmıştım şimdi tekrar blockluyorum boş insanların boş yorumlarına ihtiyacımız yok

BSC Misafiri

16.2.2016 23:01:27

+1
60 Dolar & Euro'nun ne kadar olduğunu bilmeyenler konuşmasın. Br iki satmayan oyun ucuz oldu diye her oyunun ucuz olacağını sanmak hayal perestçiliktir... GTA 5, Fallout 4 gibi popüler oyunların fiyatı bu seviyede olur. Her firma eninde sonunda bu fiyatları yapacak. Dark Souls 3'de buna örnek olmuş. Firmalar artık daha çok dikkat ediyor

smalsrol

16.2.2016 22:16:52

0
Beyleralmayın olsun bitsin, bakın mesela ben gtaV i hala almadım, almayacagım da. 180 TL etiketli hiç bir oyunu almadım, almayacagım.

ykrr

16.2.2016 21:52:57

0
konsol fiyatını merakla beklemedeyiz.aral sayesinde oyun oynamak haram oldu.umarı.aral ne alak diyecek sivri zekalılara şunu diyeyim steam den yüksek fiyat açıklaması tl ye geçtiklerinde perakendeciler de zarar etmesin ,fiyatlar ona göre olacak açıklaması gelmiş ti..... ARAL GAMES in tez zamanda batması dileğiyle.....ayrıca sağolsun ttnet ısrarla 5.dünya ülkesi sistemi ile internet dağıtması.çok basit şeylerin bile lüks olduğu ülkemiz umarım bir gün düzelir...............

BSC Misafiri

16.2.2016 21:25:39

0
Sebebi aral game değil vergi diyen arkadaş Razer ürünleridemi aynı Logitech ve razerın amazonda aynı fiyat olan ürünleri TRde %15den fazla farkla satılıyor ve Razer ürünleri astronomik bir fiyat alıyor. Ve razerın distribütörü ARAL GAME dir aral gamede kendi çapında büyük oranda bir ek ücret koyuyor

rtsbora

16.2.2016 21:17:49

+3
Aral çalışanları misafir üyelikle post kasıyor. Forumda bile dürüst değilsiniz. İşiniz gücünüz insanları kandırmaya çalışmak. Eninde sonunda batacaksınız. O zamana dek; yiyin efendiler yiyin. Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin.

hasandlk

16.2.2016 21:17:30

0
voidu da belki daha ucuza buluruz, benim için steam de ön sipariş indirimi var %8, 164TL oyun :)

Dovahkiin

16.2.2016 21:07:21

+1
Ne vergisi yahu ne saçmalıyonuz Dark Souls 2 çıktığında vergi yok muydu? Zaten ikinci oyunu tekrar paketleyip yeniymiş gibi saldılar piyasaya o sebeple çıktığı gibi almayacaktım. Bu fiyatlandırmayla hiç almam. Favori oyun serilerimden biri olmasına rağmen... 2 sene sonra gıt gıt gıdak edişını çıkıp 10 liraya düşünce alırım.

Wayward Son

16.2.2016 19:27:45

+10
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunun gerçek fiyatı budur. Türkiye'de 60 dolar bu fiyata denk geliyor. Yanlış kur ile Steam'i övme saçmalığı fazla dayanmaz. Xcom 2'de benzer şekilde gelmişti
Kardeş beynini kullan arada. Witcher 80 TL'ye gelebiliyorsa hepsi gelir. Ha keza Aral el atmadan önce BOPS 3 99TL idi. Fanboysun tamam da azıcık zeka ya.
Başkalarına zeka önerisinde bulunurken azıcık sende yararlansaydın. The Witcher 3'ün fiyatı özeldi, yapımcı öyle istediği için fiyatı uygun halde satıldı. Şimdi kutulu bir konsol veya bilgisayar oyunu yurtdışı fiyatı 50 veya 60 dolardan çıkış yaptı. Bayağı bir ticaret zekan varmış The Witcher 3 o fiyata geliyorsa sende o fiyattan oyunları satsana? Kutulu Street Fighter V istiyorum PS4'e yada bilgisayarda olur link atar mısın 80-90 liraya. İthalat ve gümrük vergilerinden hiç haberin var mı? Şimdi bunları yazıyorum diye Aral çalışanı filan sanırsınız ama vergiler yüzünden ne alırsan al ülkemizde daha pahalı değil mi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum ha!
Geldi bi tane beynini sevdiğim yine. Oyun fiyatlarına Aral'ın el atmasından da bahsedeydin keşke. Al bak, 60 TL'ye satılan Dragon's Dogma şimdi 98 TL olmuş. Arkham Knight'ın fiyatı bir anda sihirli bir şekilde arttı. Black Ops 3'ün fiyatı arttı. Ubisoft oyunlarının fiyatları arttı. Neden ilk satış fiyatlarıyla devam etmediler? Hayır bir de en az 1 ay boyunca daha düşük fiyatla satılmaya devam etti bu oyunlar. Öyle 3 gün düşük fiyatlı kalıp sonradan artmadı ücretleri. Valve'in bu konuda verdiği cevap çok net: Türkiye'deki dağıtımcılar yüzünden. Adamlar size dayıyor, siz de gelip "dayıyorlar ama mantıklı yaslıyorlar" diye herifleri aklamaya çalışıyorsunuz. Eğer Aral istese yapımcıların %50'sini ikna edip özel fiyat çektirtir. Bu konuda kimse tatava yapmasın, ağzına tıkarım lafı. Delirtmeyin adamı.

BSC Misafiri

16.2.2016 19:18:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: michael01 Neden basit aNal game.
Neden o kadar da basit değil arkadaşım; ülkemizde verginin vergisinin vergisi alınıyor farkındaysan. Pek çok ülkede oyunlardan ya vergi alınmıyor yada göstermelik %1-2 vergiler alınıyor. Sadece oyun değil elektronikten otomobile akaryakıttan aklına gelebilecek onlarca konuda ülkemizde vergiler yüzünden fiyatlar aşırı derecede pahalı. Steam'de oyunlar ucuz diyenler oluyor ama ardından nedenini düşünemiyorlar. Orada oyunlar hem dijital, hem yapımcılarla anlaşmalı çok büyük indirimler oluyor hemde bildiğim kadarıyla ülkemize vergi vermiyorlar. Şimdi sen kendini ithalatçı firma olarak düşün, yeni çıkan bir oyunu 40 dolardan ithal ettin ve büyük oranda sermaye bağladın. Vergilerle bu fiyat 60-70 dolar seviyesine geliyor ve aradan 1 yıl geçse dahi vergi halen aynı vergi ve ödediğin bedelde aynen yerinde duruyor. Yani indirim yapmak istersen kârdan zarar etmen gerecek ve ticaret yapmanın temel amacı herkesin bildiği gibi gelir elde etmektir. Yani sebebin kaynağı Aral değil vergileri ve oranlarını düzenleyenlerdir. Daha birkaç sene önce yurtdışından alınan ürünlerde gümrük vergisi muafiyeti 150 euro'dan 75 euroya düşürüldü ve cep telefonu yada sim kart girişli tabletlerin ülkemize bireysel ticaret yoluyla alınması ve ülkemizde resmi yollarla ithal edilse bile taksitle satışı bile yasaklandı . Ülkemizde 351 çeşit vergi ile Dünya rekoruna sahibiz, aynı şekilde para cezalarında da rekoru kimseye kaptırmıyoruz. Hal böyle olunca Aral veya bir başkası 50-60 dolardan piyasaya çıkan oyunları ne kadar fiyata satmalı?

BSC Misafiri

16.2.2016 19:17:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son Ben merak ediyorum, herhangi bir Aral çalışanı şu yorumları okuyunca ne diyor? Yüzü kızarıyor mu? Utanıyor mu? Hiç sanmam. "Para kazanıyokkk kankaa xd" diye kendi kendine konuşuyordur. Editörlerin de şu fiyatlara laf etmesi lazım. Aral'dan Basın Bülteni almayın, batmazsınız. Reklamlarını da yapmayın Rezil firma.
Vergi oranlarından hiç haberin var mı acaba? Ülkemize vergi ödemeyen steam bile oyunu 179 liradan satıyor, kutulu sürümü ne kadar olabilir diye hiç düşündün mü? Avrupa'da 12-13 liraya satılan etin ülkemizde ne kadara satıldığını biliyor musun? Bir otomobil Avrupa'daki fiyatının neredeyse iki katına ülkemizde satılıyor, cep telefonundan bilgisayar donanım fiyatlarına kadar bu kadar fiyat farkının sebebi de mi Aral yoksa? Hayatımda Aral'dan oyun almadım hep yurtdışındaki indirimleri takip eden biriyim ve bazen bir oyunu çıktından 1 sene sonra bile oynadığım oluyor ama Don Kişot'luk yapacak kadarda cahil değilim.

BSC Misafiri

16.2.2016 19:17:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunun gerçek fiyatı budur. Türkiye'de 60 dolar bu fiyata denk geliyor. Yanlış kur ile Steam'i övme saçmalığı fazla dayanmaz. Xcom 2'de benzer şekilde gelmişti
Kardeş beynini kullan arada. Witcher 80 TL'ye gelebiliyorsa hepsi gelir. Ha keza Aral el atmadan önce BOPS 3 99TL idi. Fanboysun tamam da azıcık zeka ya.
Başkalarına zeka önerisinde bulunurken azıcık sende yararlansaydın. The Witcher 3'ün fiyatı özeldi, yapımcı öyle istediği için fiyatı uygun halde satıldı. Şimdi kutulu bir konsol veya bilgisayar oyunu yurtdışı fiyatı 50 veya 60 dolardan çıkış yaptı. Bayağı bir ticaret zekan varmış The Witcher 3 o fiyata geliyorsa sende o fiyattan oyunları satsana? Kutulu Street Fighter V istiyorum PS4'e yada bilgisayarda olur link atar mısın 80-90 liraya. İthalat ve gümrük vergilerinden hiç haberin var mı? Şimdi bunları yazıyorum diye Aral çalışanı filan sanırsınız ama vergiler yüzünden ne alırsan al ülkemizde daha pahalı değil mi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum ha!

BSC Misafiri

16.2.2016 19:17:17

+1
2. oyunu 60 liraya satıp 3. oyunu ise kutusuz olarak üç kat fiyata satmaya kalkan steam'e tek eleştiri yok ama gelen geçen Aral'a sallamış durmuş. Steam fiyatlarını Aral mı belirliyor? Yada benim almak istediğim ekran kartı refah seviyesi ülkemizden 2-3 kat yüksek Avrupa'ya oranla neden %40 daha pahalı. Gidelim Aral binasına yakalım yıkalım, malum günah keçisini bulmuşsunuzda. Böyle bilinçsiz toplumlar işte hakettiği şekilde yönetilir ve yaşarlar.

BSC Misafiri

16.2.2016 18:52:14

+1
Bkz. Aral .

emre1393

16.2.2016 18:16:47

+1

Wayward Son

16.2.2016 16:43:47

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunun gerçek fiyatı budur. Türkiye'de 60 dolar bu fiyata denk geliyor. Yanlış kur ile Steam'i övme saçmalığı fazla dayanmaz. Xcom 2'de benzer şekilde gelmişti
Kardeş beynini kullan arada. Witcher 80 TL'ye gelebiliyorsa hepsi gelir. Ha keza Aral el atmadan önce BOPS 3 99TL idi. Fanboysun tamam da azıcık zeka ya.

BSC Misafiri

16.2.2016 16:40:46

0
Oyunun gerçek fiyatı budur. Türkiye'de 60 dolar bu fiyata denk geliyor. Yanlış kur ile Steam'i övme saçmalığı fazla dayanmaz. Xcom 2'de benzer şekilde gelmişti

emrahcey

16.2.2016 16:19:26

+3
Ya satın almayıp indirip bekleyeceksiniz yada çok çok uygun fiyatlı Rus-key'lere yöneleceksiniz tercih meselesi...Bu arada konsolda takas var eyvallah da böyle bir oyunu bitiren biri takas düşünür mü ? orası muamma ,Çünki oyun arşivlik.

Guest-2D6B32B7D

16.2.2016 15:01:06

+1
Vay arkadaş Önceki gibi uygun çıkar diye düşünüyordum. Basıcaktım önsiparişi, heyecanla beklicektim. Çok satmış demekki önceki oyun bazı firmalar gözünü dikmiş oyuna

speedymaster

16.2.2016 14:36:18

+2
yine bana kinguin yine bana unlimitedgamestore yolları

Vendrick

16.2.2016 14:29:34

0
Ds 1 yada 2 sahiplerine küçük bir indirim ; var normal oyun fiyatı 164,09 TL, Deluxe Edition ise 205,17 TL

Wayward Son

16.2.2016 14:28:46

+2
Ben merak ediyorum, herhangi bir Aral çalışanı şu yorumları okuyunca ne diyor? Yüzü kızarıyor mu? Utanıyor mu? Hiç sanmam. "Para kazanıyokkk kankaa xd" diye kendi kendine konuşuyordur. Editörlerin de şu fiyatlara laf etmesi lazım. Aral'dan Basın Bülteni almayın, batmazsınız. Reklamlarını da yapmayın Rezil firma.

rambocuk

16.2.2016 14:10:06

+1
ucuzlayınca alıcaz yapıcak bişey yok

gurkanse

16.2.2016 14:09:31

+2
quote:

Orjinalden alıntı: michael01 Neden basit aNal game.
kesinlikle katılıyorum! ve eklemek isterimki beter olsunlar batsınlar bir an önce

Sean john

16.2.2016 14:05:42

+1
Kendileri bilirler önceki oyunları orjinal almıştım . Bunuda korsan alırız artık.

CaBr2

16.2.2016 13:59:57

0
Haklısınız çok pahalı ama benim 1 senedir beklediğim oyun. Almak Arala bir sebep daha veriyor ama yapacak bir şey yok ne yapayım yani.. "Oyun benim gözümde 500 eder" Alkan ın dediği gibi ama 80-90-100 e alınabilecekken 200 e almak koyuyor biraz..

iamburak

16.2.2016 13:56:09

+11
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri pc kullananlara iyi oldu pc platformu orjinala geçti ps4 kötülüyen bi çok pc kullanan ps4 aldı söyledikleri tek şey pc de oyun artık oynanmaz
Sizin ciddi anlamda psikolojik tedavi görmeniz lazım

BSC Misafiri

16.2.2016 13:47:25

+1
Bu aralda hiç utanma yok mu ya

Fingolfin.

16.2.2016 13:45:56

0

Final Getsuga Tenshou

16.2.2016 13:35:58

0
Diğer ülkelere yapılan fiyat politikaları yapılmadığı sürece, Türkiye üzerinden oyun satın almayacaksınız. Bu işi yapan oyunlara da destek olacaksanız satın alarak. Bkz: Witcher 3 Bu fiyatlar hala artıyorsa kimse kusura bakmasın ama demek ki satılıyor yani.

Boldrex

16.2.2016 13:26:04

0
Ulan bi oyun zevkimiz vardı içine ettiler iyice lüks oldu bu fiyatlar nedir arkadaş remastered-station 4 aldım paso yatıyor oyun dolarda yükselince usa hesabımda yalan oldu

Vyn

16.2.2016 13:24:27

0
serinin son oyunu oyunculara şöyle bi iyice ittirelim diye düşünmüşler :Pp

michael01

16.2.2016 12:33:46

+3
Neden basit aNal game.

BSC Misafiri

16.2.2016 12:23:46

0
Fakat Dark Souls 2 pc'ye çıktığında daha öncesinde zaten ps3 ve xbox360'a çıkmıştı yani daha uygun fiyatta olmasını doğal buluyorum. Ha 60 TL'den 3 katı fiyat arttırmak akıl karı değil ama Dark Souls 2 için bu durumu da göz önünde bulundurmak gerekir.

BSC Misafiri

16.2.2016 12:23:36

0
iyi kesinlikle orcinal oynamama o zaman. Dorrent akar dark soul adı altında korsanda oynadığım ds3 ün ss lerini steam e çizim eklerim oh mis.

BSC Misafiri

16.2.2016 12:23:26

+5
Bazen doğduğum ülkeye lanet ediyorum...

mementopolis

16.2.2016 12:19:55

0
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

mehmet4428

16.2.2016 11:31:20

+2
Rusyadan alınsa dahi 70 TL oluyor. Çok fazla oldu fiyatı, uygun olsa da ülkemizden alsak ülkemize katkısı olsa bu gidişte hep dışarıdan alacağız gibi.

EXios

16.2.2016 11:28:04

0
Steam'a kalsaydı şu an 70-90tl'ye oyun alıyorduk.

EXios

16.2.2016 11:28:01

0
Steam'a kalsaydı şuan 70-90tl'ye oyun alıyorduk.

Nevfel

16.2.2016 11:22:09

+1
Acele etmeyin indirimleri bekleyin. Zaten oyun dolu. Bazılarını indirim dönemine bırakın. Bazı oyunlar için piyasayı bir sene geriden takip etmek gerekiyor aral belası yüzünden, maalesef.

ankara

16.2.2016 10:59:15

+3
179 TL edecek bir oyun değil

farukk44

16.2.2016 10:56:08

+1
Aral kitliyor beyleerrrrrrrrrğeee

0quz28

16.2.2016 10:55:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: Prengator 1 ile 2 yi 30 liraya yeni aldım.Zaten 1 ile 2yi bitirene kadar bunun fiyatı düşer. Bir oyun fiyatı en fazla 100 tl olmalı(Dark souls, Gta...) Hele hele Fifa, Nba gibi her sene ufak değişiklikler yapılan oyunlar 50den fazla olmamalı.
umut dünyası :) darksoulsların un fiyatı kolay kolay düşmüyordu onu belirtiyim bir ara ilk oyun bile hep %66 aldı ikinci oyun zaten 20-25 tlden aşagı inmiyordu falan 180 tllik bi oyunun fiyatının 3 4 ay sonra anca max %33 alarak düşmesini beklersek 115 tl gibi birşey olur sonra %50 desek 6 ıncı ayında 90 tl olur yani her türlü pahalı kalacak düşse bile

Norse

16.2.2016 10:26:21

+1
plati.ru varken problem değil. 10-15 dolara alır vpn açar oynarız.

ahmetaksoy1985

16.2.2016 10:24:36

+10
PC oyun fiyatları yükseldi diye konsol alınır diyen arkadaşa cevap olarak yazıyorum. Fiyatlar kafa kafaya olsa bile iki tarafın avantajları ve dezavantajları var. Bence konsol çok ucuz değil. Kuzenime bir sene önce 1800 TL'ye AMD Radeon 280 Dual-X ekran kartlı bilgisayar toplamıştık. Monitör'ü vardı zaten konsolla beraber de monitör vermiyorlar. Bu sistemle şu anki konsollarla kafa kafaya deneyim aldığını varsayarsak biraz daha fazla verip bilgisayara sahip olmuş oldu. Parası olan zaten konsolun çok ötesinde grafiklerle oyun oynayabiliyor. Konsol ise kafam rahat olsun takayım oyunu oynayayım diyenler için avantajlı. Ancak sürekli oyun oynayanlar için bilgisayar çok daha fazla oyun ve özelleştirme sunuyor. Klavye fare desteğinin olmaması bazı oyunlar için can sıkıcı olabiliyor. Örneğin geçen gün bilgisayara aldığım Tomb Raider Dualshock 4 ile oynadım. Tamam etrafta gezinmek zevkli ama iş aksiyona gelince dayanamadım klavye fareyle oynamaya başladım. Konsolda almış olsaydım, istediğim şekilde oyunu oynayamayacaktım. Daha az zevk alacaktım. Ori and the Blind Forest gibi 2 boyutlu oyunları gamepad ile oynamak daha zevkli. Tabi bilgisayarda gamepad için ekstra para vermeniz gerekiyor. Konsollar LoL, Dota gibi oyunların eksikliğini çekiyor. Konsola özel Gigantic gibi oyunlar sunulacak olsa da bu oyunların yerini dolduramaz. Microsoft geçen sene Xbox oyunlarını bilgisayara yansıtma gibi özellikler sundu. Bu sene de bilgisayardaki oyunları Xbox'da oynamamızı sağlayacakları söyleniyor. Xbox için klavye fare desteği de sunarlarsa Xbox güçlü bir platform haline gelir. Hardcore oyuncular için tercih edilebilecek konsol olur. Artık Fable Legends gibi yeni oyunlar crossplatform desteği sunacak o yüzden konsola klavye fare desteği sunmalarının hiç bir sakıncası yok. Bu yenilikler gelse de bilgisayarın avantajları var. Oyunlar için mod desteği konsolda olsa bile platformun izin verdiği ölçüde olur. Bilgisayarda ise dosyalarda değişiklik yapıp kolayca unofficial modları yükleyebiliyorsunuz. Türkçe yama gibi eklemeler yapabiliyorsunuz. Playstation da ise Türkçe oyun desteği var. Bir diğer konu bilgisayarda oyun oynarken ara verip tarayıcıda gezinmek gibi işlemler yapıp tekrar oyuna dönebiliyorsunuz. Konsollarda ise bu rahatlığı bulmak zor. Bence sürekli oyun oynayan birisi için bilgisayar şart. Ekstra olarak Red Dead Redemption gibi konsola özel çok iyi oyunları oynamak için konsol tercih edilebilir.

Wayward Son

16.2.2016 10:09:14

+5
Instant Gaming ve Kinguin varken problem yok. Aral'daki soyguncular dusunsun. Oyuncu olmayan adamlar oyun dagitimciligi yapinca boyle oluyor. Futbolumuz gelismez cunku federasyonun basina is adami getiririz, tupcu getiririz. Oyunculugumuz da gelismez cunku halden anlamayan, ulke gercekleriyle uzaktan yakindan alakasi olmayan vasifsiz tipler dagitir oyunlari.

littlem0

16.2.2016 10:03:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking Oyun zaten kötü, 30 TL'den fazla verilmez.
ok

David Attenborough

16.2.2016 09:31:42

0
Oyun zaten kötü, 30 TL'den fazla verilmez.

Shovel Knight

16.2.2016 09:26:13

0
abi yapma ya valla kaç aydır bunun fiyatını gözlüyordum 90 tl den hayallerim vardı hatta aral bulaşmadan direk alırım sonra artarsa artar diyordum of be ayrıca season pass ucuzda oyun niye pahalı birde oyun sahiplerine %8 indirim var

B3lmondo

16.2.2016 09:05:44

+1
Hayatımda ilk defa ön sipariş yapacaktım ama oda yalan oldu bu fiyat politikası ile. Ben 90tl bekliyordum.

FreeMaNMeliH

16.2.2016 08:51:11

+2
Aral işi var bunda bakalım aralda ne kadar çıkacak dark souls 2 72 TL çıkmıştı, eğer orada da aynı fiyat ise bilin ki aral ın işi bu !

Uchigatana

16.2.2016 08:12:22

+5
1 ile 2 yi 30 liraya yeni aldım.Zaten 1 ile 2yi bitirene kadar bunun fiyatı düşer. Bir oyun fiyatı en fazla 100 tl olmalı(Dark souls, Gta...) Hele hele Fifa, Nba gibi her sene ufak değişiklikler yapılan oyunlar 50den fazla olmamalı.

Maxıs

16.2.2016 08:05:30

0
Key sitelerinden 110 TL ye Deluxe sürümünü almak mümkün.

BSC Misafiri

16.2.2016 08:03:18

0
pc kullananlara iyi oldu pc platformu orjinala geçti ps4 kötülüyen bi çok pc kullanan ps4 aldı söyledikleri tek şey pc de oyun artık oynanmaz

Megathrone26

16.2.2016 07:53:10

+11
yuh yuh. PC de bile artık oyun fiyatları 100 TL nın üzerinde çıkıyor oha diyorum başka da birşey demiyorum. 100 TL nın üzerinde hiçbir oyunu çıktığı gibi almam kimse kusura bakmasın. İnsanları iyice enayi yerine koyuyorlar.

senjido

16.2.2016 07:47:05

0
Dolar 3 tl olmasına rağmen favori sitemde bile 106 liraya geliyor. ah şu dolar bi düşsede korsancılığı bıraksak

burakx35

16.2.2016 07:37:10

0
Ps4 fiyatı da 500 tl olur artık.Rus psn den alcaz artık.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls 3
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız