Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls 2'yi 'First-Person' Olarak Oynamak İster misiniz?


     Daha önce ilk Dark Souls oyunu için de mod yapımcıları tarafından geliştirilen 'first-person' (birinci kişi kamera açısı) modu, Dark Souls 2 için de yayınlandı.
 
     Oyunu daha zorlu bir hala getirdiği söylenen kamera açısı için yayınlanan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. Modu indirmeniz için gereken bağlantı, videonun açıklaması kısmında oyuncularla paylaşılmış. Modu denemediğimizi ve içeriği onaylamadığımızı belirtelim. Ancak gerçekten beklediğiniz ve düşündüğünüz bir şey ise sonuçlarını göze alarak indirebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
dark souls dark souls 2 from software vga namco bandai aksiyon RPG pc ps3 xbox 360 first person mod
Halo: MCC - Halo 3'ün Xbox One'da Nasıl Göründüğüne Yakından Bakın Xbox One'a Ekran Görüntüsü Alma Özelliği 2015'te Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-8FB5351A6

23.10.2014 16:45:43

0
berbat görünüyor asla indirmeyin pişman olursunuz güzelim oyun bu modla leş gibi gözükmüş.

immortalizmm

23.10.2014 15:38:18

+1
Siz siz olun eğer Dark souls'unuz orjinal ise böyle saçma modları kesinlikle kullanmayın. Yoksa soft ban'ı yersiniz ve oyunu anca family sharing ile kurtarabilirisiniz oda tüm save dosyalarınızın gidip tekrardan başlamınıza neden olur. From software bu konuyu kesinlikle affetmiyor internette araştırın bu konudan çok dert yakınanlar var.

BSC Misafiri

23.10.2014 11:07:57

+1
insanlaı yalnış yölendirmeyim bu mod felan değil adam cheat engine kullanıyor.Eğer bu cheat engine kullanırsanız banlanırsınız.Örnegim BF4'de bir çok kişi bilgisayarlarında cheat engine yüklü olduğu için banlandı.Hepsin söylediği ortak şey: ben hile yapmadım ki başka bir oyun için onu kullanıyordum unutmuşum açık kalmış arka planda...

BSC Misafiri

23.10.2014 11:07:37

-1
Merhaba psn storeda oyun aldığımda tr dil içeren oyun ingilizce dil desteğiyle gelir mi ? Öyle olursa kutulu alıcam.Biliyorum haberle alakası yok ama bilen biriyanıtlarsa sevinirim.

Fuusrodah

23.10.2014 10:50:35

0
TPS olarak beceriyorduk bir de FPS modu mu yapmışlar? Modu yapan ve modu deneyecek arkadaşları tebrik ediyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls II ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız