Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Daredevil'ın 2.Sezonundan Kısa Bir Teaser Geldi

Elektra'ya ait göndermeler ilk sezonda yapılmıştı

     Daha önce bir haberimde daha bahsetmiştim. Çizgi roman ya da uyarlamalarını sevin ya da sevmeyin, Marvel ve Netflix ortaklığında çekilen Daredevil serisini izlemediyseniz bu yılı en sağlam işlerinden birini kaçırdınız demektir.
 
     Hem karakterleri hemde konusuyla oldukça iyi bir iş çıkaran ve bunun sonucu iyi övgüler alan Daredevil, 2.sezona hazırlanıyor. İşte oyuncu seçimleri dışında çok fazla bilgimiz olmayan bu 2.sezon için ilk teaser videosu New York ComicCon fuarından geldi.
 
     Tanıtım videosu ilk sezonun kolaj sahneleri ile açılışını yapıyor. Bu kısımda ilk sezonda aklımıza yer edinen bazı cümlelere ve sahnelere yer verilmiş. hemen akabinde ise 2.sezonun kısa bir tanıtımı ile karşılaşıyoruz. Burada ana karakterlerimiz dışında bu sezon göreceğimiz Elektra ve tabi ki Punisher gözüküyor. Her ne kadar ense traşını görmüş olsak da :)
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Daredevil TV Series
Kristal Piksel 2015 Başvuruları Başladı! Metal Gear Solid Usülü Soygun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

whatdoyouseee

13.10.2015 19:29:31

0
çok iyi bir dizi gerçekten 2. sezonu merakla bekliyorum :)

RealArek

13.10.2015 18:34:51

0
Yeni sezonu merakla bekliyorum.

Venom59

13.10.2015 12:45:10

0
İlk sezon gerçekten mükemmeldi. Karanlık atmosferi ve ciddiyeti gerçekten şaşırttı beni izlemeyenler izlemeli mutlaka. 2. sezon da iyi olacaktır diye düşünüyorum. Özellikle Punisher'i merakla bekliyorum

firkateyn

13.10.2015 12:27:12

+1
Dc den bekledigimiz ciddiyet ve karanlik atmosferi bizleri sasirtarak marvel verdi. Genelde sinema filmlerinde mizahla birlikte anlatsalarda hikayeyi dizide bekledigimiz havayi gordum. Cizgisini bozmadan ilerler umarim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız