Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DICE'dan BF 2143 Dedikodularına Cevap Geldi

DICE, Beta'da yer alan pek çok hatayı tam sürümde düzeltmişti.
 
     Şu sıralar yoğun bir şekilde Battlefield 2143 dedikodu haberleriyle karşılaşıyoruz. Biz oyuncular oyun içerisinde keşfettiğimiz ipuçlarıyla teoriler üretmeye devam ededuralım, yapımcı ekipten konu hakkında merakımızı katlayacak ve bizi beklemede tutacak bir açıklama geldi. DICE'ın İletişim Şefi Daniel Matros, tüm bu dedikodular hakkında şöyle bir açıklamada bulundu:
 
" Net bir açıklama yapmadan önce dedikoduların etrafta gezinmesine biraz daha müsaade edeceğim. Bu beni eğlendiriyor.
 
    Bizi bir süre daha beklemede tutacak bu açıklamanın ardından Matros, Battelog'da büyük ilgi gören Platoon'lara da değindi. Kayıtlı olarak 400.000 platoon ( müfreze ya da oyuncu tabiriyle "klan") bulunduğunu belirten Matros, daha fazla platoon oluşumunu Battlelog'a iliştirmeyi ve bu sistemi daha işlevsel hale getirmeyi planladıklarını belirtti.
 
Battlefield 3 multiplayer modunda yer alan bazı hatalar da gündemdeydi. Oynanış biçiminden sorumlu tasarımcı Alan Kertz, kısa bir süre önce oyuncuların siper aldıkları halde kurşunlara maruz kaldığı ve öldüğünü ve bunun neden olduğu üzere bir sorgulama çalışması yaptıklarını açıklamıştı. Kertz, oyunda yaşanan bu sorunun kaynağının oyuncu ve server arasında yaşanan bağlantı eksikliğinden kaynaklandığını ve bunun da farkında olduklarını belirterek hatayı düzeltmek üzere çalışma üzerinde olduklarını belirtti. Oynanış biçiminden sorumlu bir diğer tasarımcı Gustav Halling ise iletişimde yaşanan bazı sorunları gidermek için uğraştıklarını ve önümüzdeki günlerde yayınlanması düşünülen büyük bir yamayla oyunun hemen başında tanklar ve jetler üzerinde doğma problemini ortadan kaldıracaklarını açıkladı:
 
" Bu elbette ki bir bug. Yayınlayacağımız büyük yamayla bu sorunu düzeltmeyi umut ediyoruz."
 
     Battlefield 3 multiplayer modunda yer alan bazı dengesizlikler sizi sakın yıldırmasın. Görünüşe göre DICE dengeyi ayarlamak üzere büyük emek sarfediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak N4G Battlefield 3 DICE EA games PC PS3 Xbox 360 FPS Patrick Bach
SSX'ten Yepyeni Ekran Görüntüleri Trine 2'ye Avrupa PSN'inde Şok Erteleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bymanson13

22.12.2011 09:44:39

-1
Trojenide kaldirmislarmi trojenide :)

Wayward Son

21.12.2011 21:45:35

0
Siper aldıktan sonra ölme olayı BC2'de de vardı. Şükür düzeltecekler.

wizi_emre

21.12.2011 17:43:25

0
Siper alma durumunda kurşunlara maruz kalma durumu can sıkıcı olabiliyor. Canımız azaldığı için kaçarken duvarın arkasına geçiyoruz. Ve adamın attığı kurşunlar 1 - 2 saniye gelmeye devam ediyor. Tabi buda sizin ölümünüz demek. En çok metro bölümünde yaşanıyor bu durum.

CILGIN_TURK_96

21.12.2011 17:38:14

0
haha resme bak ya :) Crynet arkadasimizin dedigi gibi jet'ler 2 kisilik olmali ates ederken durmadan çakiliyorum :) hatalara gelirsek canimi sIkacak türden hatalarla karsilasmadim arada adamin tuttugu silah baka biyerinde gözüke biliyor :) MP'si akici oldugu için hiç rahatsiz edmiyor birde arada genelde co-op da kopmalar oluyor baska bir hata göremedim... PS3

bobleeswagger125

21.12.2011 16:45:46

0
inş şu oyun 5-10 dk geçtikten sonraki çalışmayı durdurdu hatasınıda düzeltirler

BSC Misafiri

21.12.2011 16:20:20

0
Bu Tankların ve jetlerin üzerinde doğma sorunu beni acayip gıcık ediyor.Çünkü jete tam bindim diyorum bir bakıyorum tepesindeyim.Ben oradan inene kadar zaten herkez bir aracı alıp kaçıyor ve bende bölgelere kadar koşmak zorunda kalıyorum.Birde bazı grafik kaymaları çok rahatsız ediyor.Karakterlerin ve ya silahların birden bazı bölgeleri uzuyor ve ekranı bozuyor ve ne yazıkki uzun süre benimle kalıyor.Bir an önce bunları düzeltirlerse çok sevineceğim. Not:PS3'te karşılaştığım hatalar bunlar.

Crynet

21.12.2011 16:07:40

+3
Valla Hiç Üşenmeden Gidip Battlefield 3 Mağazadan Satın Aldım Ve Verdiğim Parayı Helal Ettim Oyun 100TL Hak Ediyor Gerçekten Güzel Bende Bazen Böle Hatalarla Karşılaşıyorum. Birde Şölebir Sorun var Oyunda Singplayer Modunda F16 2kişi Kullanıyorduk 1kişi Ateş Ederken Diğeri Kullanıyordu Bunu MP de görmek İsterdim.F16 kullanmak Zor İyi Kullananlar Var Fakat F16 Tekkişi Binmesi Biraz Kullanımı Zorlaştırıyor Biyandan Ateş Ederken Oyunun Kontrolunu Ele almak Gerçekten Zor.Siper Konusuna Gelince Hiç Kapı Arkasından veya siper Arkasından Ölmedim. :)

Archangel™

21.12.2011 15:57:28

0
DICE bu yüzden seviyorum işte oyunlarını her zaman düzeltmeye çalışırlar üstünden uzun zaman geçse bile ... ŞU Daniel Matros tam troll ama neyse
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız