Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DICE, Star Wars: Battlefront'u Batırmaktan Korkmuş


    Star Wars markasının beğenilen oyun serilerinden Battlefront, DICE'ın ellerinde geri dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz senelerde üçüncü bir oyunu için yoğun bir beklenti içine girilen serinin bu projesi için DICE, ilk başta korkarak yaklaşmış.
 
    Hem Star Wars: Battlefront'un önceki oyunlarına bağlı kalmak isteyen, hem de oyuna birazcık Battlefield tuzunun katılmasını isteyen EA'ın bu fikriyle ilgili DICE genel yöneticisi Patrick Bach, "Bunu yapmamız istendiğinde gerçekten korktuk. Zaten o dönemde elimizde çalıştığımız bir proje vardı ve EA'in teklifine hayır deme hakkına sahiptik. Ancak bir taraftan da böyle bir projeyi yapmayı yürekten istiyorduk. Tabii ki bir Star Wars oyunu yapmayı istersiniz. Biz de böylelikle projeye başladık ve gidişata göre düzenlemeler yaptık." açıklamalarını yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
star wars dice battlefield battlefront
Dishonored 2'deki Karakter Seçiminiz Oynanışa Etki Edecek Assassin's Creed Filmi İçin Yeni Bir Yardımcı Yıldız
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nashwood

8.7.2015 01:18:25

0
Her halükarda fragmanlardaki savaş ortamını aynen yansıtmayı becerdilerse mükemmel bir Multi deneyimi olacak.

BSC Misafiri

8.7.2015 01:02:47

0
Batırmazsın sen, hadi premium paketler hazırlandı mı önsiparişlere başlayın, sanki daha hazır değilmiş gibi satın bakalım.

Sir Maximus is BACK

8.7.2015 00:35:26

0
konuyla alakasız ama sony le ilgili steam le ilgili her haber ŞAK diye yayınlanırken neden Xbox Live Ultimate Sale ın haberi yapılmıyor?Pardon unutmuşum bu site eskiden TARAFSIZDI...

2K

8.7.2015 00:10:26

0
Gösterdikleri videolardan ki hepsi önceden ince ince hazırlanmış sahneler fakat, her şey iyi gözüküyordu ve atmosfer çok sağlam gözüküyordu ama EA çok konuşmasın bir yandan da KOTOR 3 ile Republic Commando 2 için ekipleri ayarlasın.

BSC Misafiri

7.7.2015 17:20:20

0
'' EA'in teklifine hayır deme hakkına sahiptik.'' kim? bu dünyada kimin hayır deme hakkı varki

safüzyon

7.7.2015 14:37:01

+1
Oyun güzel olmuş ama Star Wars ismiyle değil Battlefield Star Wars ismiyle olması lazım oynanış dinamikleri falan çok benziyor.Ama kimse bana bunun star wars oyunu oldugunu söyleyemez onu söyleyim.

Return to Monke

7.7.2015 11:29:50

+2
Cidden mi? Star Wars Battlefront yaptığınıza hala inanıyor musunuz? Siz ancak Battlefront oynamamış tayfayı kandırırsınız Death Star yok Girişli çıkışlı araçlar yok AT-AT'ler ray üzerinde ilerliyor Kart sistemi nedir be pes yani Galactic Conquest nerede? Uzay savaşları yok. Siz enayi yerine mi koyuyorsunuz utanmadan cevap veriyorlar. Üstelik botları da eklemesinler de göstereceğiz gününüzü adi herifler.

mementopolis

7.7.2015 04:17:39

0
Palavra , Yeni gelen Star Wars filmi Için pay kapma çabaları.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız