Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DICE, Star Wars: Battlefront için Kurulan Ortaklıktan Oldukça Memnun


      Daha çok Battlefield serisi ile ön plana çıkan DICE ekibi şu an için Mirror's Edge 2 ve yeni Battlefront oyunu üzerinde çalışıyor. Battlefront için LucasFilm ile işbirliği içinde olan DICE, firma patronunun yaptığı açıklamaya göre bu ortaklıktan oldukça memnunmuş.
 
     DICE genel müdürü Karl Magnus Troedsson verdiği bir röportajda şöyle belirtti: "İyi bir ortaklık oluyor. Başka birinin IP'si (yapımı) üzerinde çalışırken iş biraz zorlayıcı olabilir fakat iki takımın çalışması yeterince verimli. Fazla detaya inmeden ortaklığın oldukça verimli olduğunu söyleyebilirim. Hiçbir konuda sınırlandırılmış hissetmiyoruz. Bize çizilmiş alan içinde yeterince özgürüz."
 
     Magnus, bu pozitif enerji saçan ortaklığı şu sözlerle tanımlıyor: "Oyun yapma konusunda deneyimli ve Star Wars tutkunu DICE ile bizim iyi oyun yapmamızı görmek isteyen Lucasfilm birleşiyor. Bir amaç için birleşmiş pek çok kişi. Gerçekten harika bir ortaklık."
 
     Magnus, Lucasfilm ile olan ortaklılarının sonucunda ekibin seveceği, oynaması eğlenceli ve her konuda en üst noktayı hedefleyen bir yapım ortaya koyacaklarının sözünü veriyor. Umarız ki bu sözler yerine getirilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
star wars dice battlefield battlefront
Oyun Endüstrisinin Koşulları Bir Anketle Gün Yüzüne Çıktı E3 2014 Ödülleri İçin Adaylar Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

28.6.2014 13:48:07

0
benımde umutla bekledıgım oyunlardan bırı

RushEpicsTR

25.6.2014 01:28:52

+1
Benim bu oyundan umudum yüksek ama şuan birkaç firma hariç herkezin derdi dlc ve para olmuş. Şu son HARDLİNE'dan sonra iyice EA'dan hiç hoşnut değilim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız