Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DH Forumlarında Fanatikliği Eleştiren İlgi Çekici Bir Oyun


   Oyunlarda fanatiklik bazen akıl almaz boyutlara, bazen oyuncuların birbirine hakaret etmesine yol açabiliyor. DH forumlarından Metal-Gear adlı takipçimiz ise Playstation 4'ü ve oyunlarını acımasızca eleştirdiğini söylediği bir başka oyuncuya kendi yaptığı oyun ile karşılık vermiş.
 
   Açıkçası bizim için hangi konsolun eleştirildiği değil, videonun-oyunun hazırlanış ve sunuş biçimi önemli. Umarız bütün takipçilerimiz kendilerine haksızlık yapıldığını düşündüklerinde böyle yaratıcı yanıtlar verirler. Oyunun konusuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Fanatiklik Oyunlar
Final Fantasy 15'in Masrafını Çıkarması için 10 Milyon Adet Satması Gerek Everybody's Gone To The Rapture PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bernhard

2.4.2016 09:51:16

+5
Öncelikle videoyu hazırlayandan şikayetçi değilsiniz, ondan videonun kaldırılmasını talep etmiyorsunuz. Türkiye'nin en büyük forumunda da bulunması (hatta BSC, DH ve Türkiye'deki herhang bir teknoloji veya oyun sitesinin ana sayfasından da büyük olan forum) sorun değil, ama BSC ana sayfasında bulunması mı sorun? Eğer çok şikayetçiyseniz o samimiyetinizin de bulunduğu arkadaştan rica ederseniz forumdan ve youtube'tan siler ve bizim içeriğimiz de oromatik olarak kalkmış olur. Haberimizde zaten kişi adı vermedik özellikle, çünkü kimin için hazırlandığının hiç bir önemi yok. Kimse de kim için hazırlandığını önemsemiyor. Burada önemsenen şey ilginç, hoş bir video hazırlanması. Kimseye de hakaret edilmemiş. Buraya gelip hakaret eden (sildim o mesajı ve cezasını da aldı o kişi) kişilerin bana ahlak dersi vermesi de oldukça garip (videodaki kişiden bahsetmiyorum) Dediğim gibi burada bizim üzerinde durduğumuz şey oyunun içeriği, kimden bahedildiği değil, kimden bahsedildiği umrumuzda da değil. O nedenle gereksiz alınganlıklara gerek yok. Dediğim gibi çok rahatsızsanız konuyu açan arkadaşla iletişime geçebilirsiniz, eminim kaldıracaktır oyunu. Burada ağza alınmayacak hakaretler eden bir kişi yüzünden konuyu kilitliyorum. Bu konuda tartışmanın anlamı kalmadı.

huseyincarnege

2.4.2016 08:48:59

0
yoluna devam etsin arkadarşlar helal

Persona_Non_Grata

2.4.2016 04:50:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri yoruma bakın : şu xbox cılara 1080p oyun yapta oynasınlar. Şimdi bu yorumda xbox sahibi olan birisi üzülmez mi ? amacın ne kardeşim ? oda sana yazsa deseki bu videodaki oyunun remaster versiyonunu yapıp sana göndereyimmi siz çok severseniz. dese ? sonra sen tekrar cevap verecen ortalık karışacak. ama lafa gelince hep xboxcılar fanboy. ben bu sitede bloodborne adlı şahsın bir tane fanboyluk içermeyen yorumuna rastlamadım. adam ps taafında iyi de olsa kötü de olsa herşeye inanılmaz mükemmel bir gelişme olarak bakıyor. çünkü adam para vermiş arkadaş. verdiği paranın acısı çıkmaması için fanboylukta yapar yerden yerede vurur hakartte eder herşeyi yapar. görecekseniz bunları görün. siteyi karıştıran elemanlar bunlar. bir iki xbox sever değil.. onlar hiçbişey.. en çokta fanboyluk yapıyorsun diyenler fanboyun ta kendisi çıkıyor buda ayrı bir trajikomik durum..
sen adam gibi gerçek üyeliğinle cevap vereydin ya, böyle kimliğini gizleyip korkakça sallamakta adet oldu. xchicken

eskhioyuncu8080

2.4.2016 04:29:57

+14
Metal Gear adli arkadasla,konu ile ilgili herhangi bir münakasam veya darginligim olmadi.Kendisi de PM ile yaptigindan pek de gurur duymadigini söylemistir ve affetmemi rica etmistir. @BlackBeast Konu ile ilgili yogun alakan,olgunlugun ve bilhassa PM yazismamizi koydugun icin sana cok tesekkür ederim.Böyle bir seyde tabiiki rizam yok.Ne video da adimin kullanilmasina ne de bunun Türkiye'nin en cok ziyaret edilen oyun sitesinde manset atilmasina.Videoyu ceken arkadasa,hadi genctir kalbi kirilmasin,basit bi forumda yer aldi diyerek gecistirdim ki cocuk daha sonra bu Editör arkadasdan daha da olgun davrandi.Senin gibi kisilikleri özellikle bu forumda bulmak,samanlikda igne aramak gibi bisey. @Bernhard Yahu bu ne bicim habercilik? Bu nasil amatörlükdür? Adimin gectigi ve dolaylida olsa TI ye alindigim bir videoyu nasil bana hic sormadan,koskoca haber sitesine baslik girersin? Bena fanboy diye üstüme damga yapistirdiniz,Xbox'in ölmesi icin dua eden adami Melek ilan ettiniz.Bu nasil zihniyet? Gecen günki konuda arkadasa ilk ben laf attim kabul ama bogazima kadar geldi yahu.O kisi hic bulunmadigim konularda bile adimi kullanip,alintilayip "pis fakir,yok tuvalet,yok köpek" deyip bana hakaret edip assagiliyordu ve tuhaf olani o sahsin bu kadar assagilayici mesajlari gidin bakin hala forumlarda duruyor arti kisi hic ceza almiyor.Nasil yönetiyorsunuz burayi? Yahu Xbox platformunu sevmek suc mu? PS Markasi ilahi birsey mi illaki onun icin ayilip bayilip,tapmam mi gerek burdakiler gibi? Cok takip ettim PS fanlari resmen kayriliyor bu forumlarda.Bana fanboy,fanatik diyorsunuz,begenmediginiz her yorumumu silip üstüne sacma sapan ceza veriyorsunuz peki su linkde: http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Quantum_Break_icin_Yeni_Bir_Tanitim_Videosu_Yayinlandi-83290.htm alenen sahsimla dalga gecilip,konuyu katletmek icin agir trolleyen adamlara neden bi yaptirim uygulamiyorsunuz? Yahu artik forumun Xbox kismina ugramiyorum.Neden mi cünkü orda nereye el atsam belirli tip troller gelip katletmisler.Xbox forumunda,Xbox ile ilgili olumlu bi haber paylasiyoruz,ertesi gün bi aciyorum 10 tane alinti,hepsi belirli tipler ve her yazdiklari mesaj assagilama,dalga gecme vb..seyleri kapsiyor.Yahu kim fanatik kim fanboy? Burda PlayStation diye kendini öldürenler daha agzinda emzik poposunda bebek bezi varken Ben PlayStation 1 de (ilk elime gectiginde Türkiye de ne konsol ne de oyunu bulunmuyordu) PS2 de oyun oynuyordum.Su ana kadar cikmis bütün PS konsollarina sahip oldum.Fanatik ilan etmeden önce bilin istedim ama hic fan olmayan ve hatta Melek ilan edilen d3vstator ve müridlerine sorun bakalim PS dan baska konsolu 2m uzakdan görmüslermi.

KAKÁ

2.4.2016 01:45:36

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Bu benim değil, senin konuşman. Bizim konuşmamızda biz GT ve PSN'leşip, birbirimizi ekledik oyun oynamaya dahi karar verdik. Bana da hiç bir rahatsızlık dile getirmedi, ha ben buna rağmen bir daha sordum ola ki ben bundan rahatsızım der, ben yine gereğini yaparım. Kendine de dedim hatta sen olgun davranıp üstüne geldin muhabbet ettik, utandırdın beni dedim adam düzgün davrandı. Sana biraz daha farklı konuşmuş, o konuda yorum yapmam ben ama sen adamı burada bu şekilde mesajını yayınlayarak ayrıca zan altında bırakıyorsun. :) Biz daha farklı muhabbet içindeyiz çünkü orada gözükenden, dolayısıyla senin üstüne vazife değil, hiç olmadı, hala da değil. Boşu boşuna uğraşıyorsun şu an, bi havalarda bi hayallerdesin. :D
ikiyüzlü resmen, bu adamın oyununu yapıp bence bu adamı gereksiz yere yücelttin, sana yazdığına bak ona attığı pme bak, güzel olmuş bana yapılsa tebrik ederim.

rambocuk

2.4.2016 01:39:14

+1
yav o değilde grafikler böyleyse adam şov yapmış resmen çok daha güzel oyunlar yapabilir yani aaa oyun yapabilir böyleyse grafikler güzel bir konusu olan bir oyun yapsa grafikler böyle olsa oldukça iyi bir iş çıkabilir tebrikler

Metal-Gear

2.4.2016 01:10:41

+4
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Metal-Gear Zaten hep öyle olur, istediğin gibi çatlar mısın, patlar mısın zoruna mı gider bilmiyorum ama sana bende anlattım o kadar ama anlamak istemedin. Bu konu sen istedin diye kalkmaz, gördüğün gibi kimsenin umurunda değilsin. Ama benim arkadaşım gelipte bu hoşuma gitmedi derse gereğini yaparız. Benim adamla şakam var belli ki, seni ilgilendirmiyor. Kolay gelsin sana hayatında başarılar. :D Elemanın dediği doğru, seni konu alsak ağlarmışsın.</blockquote> Birşey sormak istiyorum; fanboyluk nedir sana göre? Misal bir insan yalancı olsa bir başkasının yalanıyla dalga geçebilme rahatlığına sahip midir? Yani bahsi geçen kişi gibi birkaç Xbox'ı çok seven arkadaş var ama ondan daha fanatik yorumlar yapan üç haneli rakamlara ulaşmış Playstation fanboyu vardır. Bu kalabalık güruhun yaptığının aynını sırf başka bir oyun firması adına yapıyor diye sürekli yüklenmeyle ve hatta kimilerinin hakarete ve ırkçılığa varan yorumlarıyla tatmin olmak çok eğlenceli sanırım. Fanboy Fanboyu aşağılıyor yahu, ilk önce kendi yaptığına bakmalı insan, iğneyi kendine çuvaldızı başkasına misali. Yukarıda yazdıklarımın oyununla ilgisi yok, sadece genel olarak insanların ötekileştirmesinden, aşağılanmasından rahatsız olan biriyim. Herkesin fikirlerine ve zevklerine saygı duyulmalıdır ve çoğunluk her zaman haklı değildir.
Yok ben oyunla alakalı yorum yapılması ile ilgilenmem, tartışmam yani öyle söyleyim. Oyun da oyun olsa, abidik gubidik bişey bir eğlence, bir mizah, bir parodi. Bundan ötesi değil. Benim verdiğim cevaplar karşıdaki kişiyi sanki hırsızlıkla, cinayetle, tecavüzle ya da ne bileyim bir suçla suçlamışım gibi tavır takınanlara karşı. Fanboy terimi bir suçlama değil zaten, bence kimseyi rencide edecek birbşeyde değil bu. İnsan fanboyluktan utansa veya çekinse zaten forumlarda sayfa sayfa birbirini yemez, zaten utanmıyor ki insanlar. Birinin yalanıyla dalga geçmek ile, fanboy diye basit bir oyun yapmak aynı şey değil. Ortada olan bir şeyi ben script yazıp kontrol edilebilir bir görsel haline getirdim, hepsi bu. İnsanlar kendi kendilerini zaten bu tartışmaların içine çoktan sokmuşlar, ortada olan şeyler bunlar. Burada olmayan bir şeyi var etmiyorum kendi kafamdan. Eğer sizlerde benim bir PS4 fanı olduğumu düşünüyorsanız, problem yok. :) Ben hiçbir zaman kimseye bir şeyin fanboyu diye küfretmem zaten, etmedim. Edenlere de karşıyım, o resmen bokunu çıkarmak oluyor. Evet ayrıca haklısın, o kadar ileri gidenler var maalesef. Şurada bana gösterdiğiniz tepkinin yarısını bile bu işi küfür boyutuna taşıyanlara göstermiyorsunuz. Ben bunun altında art niyet ararım. :)

BSC Misafiri

2.4.2016 00:51:49

0
bsc haber bugün çok canlı, hep böyle olur umarım

BSC Misafiri

2.4.2016 00:51:26

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear Zaten hep öyle olur, istediğin gibi çatlar mısın, patlar mısın zoruna mı gider bilmiyorum ama sana bende anlattım o kadar ama anlamak istemedin. Bu konu sen istedin diye kalkmaz, gördüğün gibi kimsenin umurunda değilsin. Ama benim arkadaşım gelipte bu hoşuma gitmedi derse gereğini yaparız. Benim adamla şakam var belli ki, seni ilgilendirmiyor. Kolay gelsin sana hayatında başarılar. :D Elemanın dediği doğru, seni konu alsak ağlarmışsın.
Birşey sormak istiyorum; fanboyluk nedir sana göre? Misal bir insan yalancı olsa bir başkasının yalanıyla dalga geçebilme rahatlığına sahip midir? Yani bahsi geçen kişi gibi birkaç Xbox'ı çok seven arkadaş var ama ondan daha fanatik yorumlar yapan üç haneli rakamlara ulaşmış Playstation fanboyu vardır. Bu kalabalık güruhun yaptığının aynını sırf başka bir oyun firması adına yapıyor diye sürekli yüklenmeyle ve hatta kimilerinin hakarete ve ırkçılığa varan yorumlarıyla tatmin olmak çok eğlenceli sanırım. Fanboy Fanboyu aşağılıyor yahu, ilk önce kendi yaptığına bakmalı insan, iğneyi kendine çuvaldızı başkasına misali. Yukarıda yazdıklarımın oyununla ilgisi yok, sadece genel olarak insanların ötekileştirmesinden, aşağılanmasından rahatsız olan biriyim. Herkesin fikirlerine ve zevklerine saygı duyulmalıdır ve çoğunluk her zaman haklı değildir.

BSC Misafiri

2.4.2016 00:51:14

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Bloodborne üstüne vazife olmayan işlerle uğraşma, oyunu yapan memnun, adına oyun yapılan memnun, bsc memnun, biz memnunuz, sen kimsin?
Aslında oyunu yapan arkadaş fanatikliği eleştirdiğini iddia etmiş. Eğer öyle ise her oyunsever kıssadan hisse alıp BSC'nin ana teması olan oyun dünyasında zevklere ve fikirlere daha fazla saygılı olmayı denemeli. Aklıma takıldı da; biz derken siteden bir grup veya dernek başkanı filan mısın?

BSC Misafiri

2.4.2016 00:49:33

+1
yoruma bakın : şu xbox cılara 1080p oyun yapta oynasınlar. Şimdi bu yorumda xbox sahibi olan birisi üzülmez mi ? amacın ne kardeşim ? oda sana yazsa deseki bu videodaki oyunun remaster versiyonunu yapıp sana göndereyimmi siz çok severseniz. dese ? sonra sen tekrar cevap verecen ortalık karışacak. ama lafa gelince hep xboxcılar fanboy. ben bu sitede bloodborne adlı şahsın bir tane fanboyluk içermeyen yorumuna rastlamadım. adam ps taafında iyi de olsa kötü de olsa herşeye inanılmaz mükemmel bir gelişme olarak bakıyor. çünkü adam para vermiş arkadaş. verdiği paranın acısı çıkmaması için fanboylukta yapar yerden yerede vurur hakartte eder herşeyi yapar. görecekseniz bunları görün. siteyi karıştıran elemanlar bunlar. bir iki xbox sever değil.. onlar hiçbişey.. en çokta fanboyluk yapıyorsun diyenler fanboyun ta kendisi çıkıyor buda ayrı bir trajikomik durum..

GT_55

2.4.2016 00:02:26

0
eskhioyuncu'yu destekliyorum.

turki5hmo

1.4.2016 23:52:03

0
Acil tedaviye ihtiyacı var.Destek olalim arkadaşımıza.

Caped 117 Crusader

1.4.2016 23:24:36

+5
hepiniz ruh hastasısınız başka söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum.. burada konsolu savunanlar ultra ruh hastası bu arada. bsc'yi de böyle acizcesine haber yayınladığı için tebrik ediyorum.

RedTurkei

1.4.2016 22:22:36

0
bukadar takmak ta iyi değil bence güler geçersin.. oturup uğraşmak enterasan

Persona_Non_Grata

1.4.2016 21:38:23

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear
quote:

Orjinalden alıntı: BlackBeasT
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear Ben son bir şeye cevap vereyim daha fazla bu konuda yorum yapmaya gerek yok zaten. Arkadaşın kendi isterse haberin silinmesi hususunda üzerime düşeni yapma mevzusu direkman benim lafım, BSC bunu ben istesem bile kabul eder mi bilemiyorum zaten. Bu da suçluluk duygusundan değil, adam bana saygılı davrandı bende ona aynı şekilde karşılık vermek isterim, bundan. Yoksa burada suç yok, çünkü hakaret yok. Fanboyluk oyunu yaptım doğru, Eskhioyuncu koydum adını doğru. Bu adamı lekeledi mi? Hakaret yok küfür yok bişe yok. Eskhioyuncu ne hem? Adamın kimliğinde Eskhioyuncu mu yazıyor? Yüzünü falan gösteren fotoğraflar mı koyduk oyunun orta yerine. :D Git savcılığa suç duyurusunda bulun, suç duyurusunu yazılı belgeli olarak yap. Şöyle yaz: forumda bi metal gear var, eskhioyuncu üzerinden bir oyun geliştirmiş, orada xbox kolu ile ps4'leri vuruyor. Aynen böyle suç duyursunda bulun tamam mı. :D Suçmuş, adam çılgın ya harbi çılgın. :D Daha fazla tartışmayalım, harbi diyorum bak Eskhioyuncu'nun kendisi bile meselenin üstünde böyle durmadı. :D Git ver abi komple bizi savcılığa şikayet et rahatla tamam? Yeter ki rahatla yani.
Ben ne yazıyorum karşıda ki ne anlıyor neyse sana yaşamında mutluluklar... İşden vakit buldukça yine forum üyelerin isminde harfleri değiş videolar hazırla... Kendince eğlen...
Yaparız kardeş sağolasın. Ben bir oyun yaptım insanlarda eğlendi zaten, bir tek sen ağladın başka kimse ağlamıyor herkes gülüyor. Bence ben gayet başarılıyım hayatımda. :D Hadi sana da bol başarılar dilerim, güle güle. :D
şu xbox çılara 1080p oyun yapta oynasın garipler, sabahtan beri ağlayıp duruyorlar.

deadlight54

1.4.2016 21:09:55

0
Güzel olmuş, ellerine sağlık. Zamanında(zamanında dediğim geçen yıldı sanırım) eskioyuncu nick'i varken Rise of the Tomb Raider yüzünden epey tartışmıştım. Eskisi gibi pek fanboyluk yapmıyor sanırım ya da ben görmüyorum.

Metal-Gear

1.4.2016 20:56:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: BlackBeasT
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear Ben son bir şeye cevap vereyim daha fazla bu konuda yorum yapmaya gerek yok zaten. Arkadaşın kendi isterse haberin silinmesi hususunda üzerime düşeni yapma mevzusu direkman benim lafım, BSC bunu ben istesem bile kabul eder mi bilemiyorum zaten. Bu da suçluluk duygusundan değil, adam bana saygılı davrandı bende ona aynı şekilde karşılık vermek isterim, bundan. Yoksa burada suç yok, çünkü hakaret yok. Fanboyluk oyunu yaptım doğru, Eskhioyuncu koydum adını doğru. Bu adamı lekeledi mi? Hakaret yok küfür yok bişe yok. Eskhioyuncu ne hem? Adamın kimliğinde Eskhioyuncu mu yazıyor? Yüzünü falan gösteren fotoğraflar mı koyduk oyunun orta yerine. :D Git savcılığa suç duyurusunda bulun, suç duyurusunu yazılı belgeli olarak yap. Şöyle yaz: forumda bi metal gear var, eskhioyuncu üzerinden bir oyun geliştirmiş, orada xbox kolu ile ps4'leri vuruyor. Aynen böyle suç duyursunda bulun tamam mı. :D Suçmuş, adam çılgın ya harbi çılgın. :D Daha fazla tartışmayalım, harbi diyorum bak Eskhioyuncu'nun kendisi bile meselenin üstünde böyle durmadı. :D Git ver abi komple bizi savcılığa şikayet et rahatla tamam? Yeter ki rahatla yani.
Ben ne yazıyorum karşıda ki ne anlıyor neyse sana yaşamında mutluluklar... İşden vakit buldukça yine forum üyelerin isminde harfleri değiş videolar hazırla... Kendince eğlen...
Yaparız kardeş sağolasın. Ben bir oyun yaptım insanlarda eğlendi zaten, bir tek sen ağladın başka kimse ağlamıyor herkes gülüyor. Bence ben gayet başarılıyım hayatımda. :D Hadi sana da bol başarılar dilerim, güle güle. :D

Source

1.4.2016 20:41:51

+1
Arkadaşlar kişiyi rencide eder gibi düşünmüş ama zaten ilgili arkadaş bu konudan rahatsızlık duymamış ve duyulacak bir şeyde olduğunu düşünmüyorum kim istemez adına bir oyun olsun? :) Tamam belki burda fanatilik özelliğine vurgu yapılıyor ama ülkemizde şaka amaçlı bir oyun geliştirilmesi bile çok güzel bir gelişme bana gore keşke herkes bu derece yaratıcı şakalar yapabilse. :)

BlackBeasT

1.4.2016 20:36:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear Ben son bir şeye cevap vereyim daha fazla bu konuda yorum yapmaya gerek yok zaten. Arkadaşın kendi isterse haberin silinmesi hususunda üzerime düşeni yapma mevzusu direkman benim lafım, BSC bunu ben istesem bile kabul eder mi bilemiyorum zaten. Bu da suçluluk duygusundan değil, adam bana saygılı davrandı bende ona aynı şekilde karşılık vermek isterim, bundan. Yoksa burada suç yok, çünkü hakaret yok. Fanboyluk oyunu yaptım doğru, Eskhioyuncu koydum adını doğru. Bu adamı lekeledi mi? Hakaret yok küfür yok bişe yok. Eskhioyuncu ne hem? Adamın kimliğinde Eskhioyuncu mu yazıyor? Yüzünü falan gösteren fotoğraflar mı koyduk oyunun orta yerine. :D Git savcılığa suç duyurusunda bulun, suç duyurusunu yazılı belgeli olarak yap. Şöyle yaz: forumda bi metal gear var, eskhioyuncu üzerinden bir oyun geliştirmiş, orada xbox kolu ile ps4'leri vuruyor. Aynen böyle suç duyursunda bulun tamam mı. :D Suçmuş, adam çılgın ya harbi çılgın. :D Daha fazla tartışmayalım, harbi diyorum bak Eskhioyuncu'nun kendisi bile meselenin üstünde böyle durmadı. :D Git ver abi komple bizi savcılığa şikayet et rahatla tamam? Yeter ki rahatla yani.
Ben ne yazıyorum karşıda ki ne anlıyor neyse sana yaşamında mutluluklar... İşden vakit buldukça yine forum üyelerin isminde harfleri değiş videolar hazırla... Kendince eğlen...

Metal-Gear

1.4.2016 20:25:41

+1
@BlackBeasT, Ben son bir şeye cevap vereyim daha fazla bu konuda yorum yapmaya gerek yok zaten. Arkadaşın kendi isterse haberin silinmesi hususunda üzerime düşeni yapma mevzusu direkman benim lafım, BSC bunu ben istesem bile kabul eder mi bilemiyorum zaten. Bu da suçluluk duygusundan değil, adam bana saygılı davrandı bende ona aynı şekilde karşılık vermek isterim, bundan. Yoksa burada suç yok, çünkü hakaret yok. Fanboyluk oyunu yaptım doğru, Eskhioyuncu koydum adını doğru. Bu adamı lekeledi mi? Hakaret yok küfür yok bişe yok. Eskhioyuncu ne hem? Adamın kimliğinde Eskhioyuncu mu yazıyor? Yüzünü falan gösteren fotoğraflar mı koyduk oyunun orta yerine. :D Git savcılığa suç duyurusunda bulun, suç duyurusunu yazılı belgeli olarak yap. Şöyle yaz: forumda bi metal gear var, eskhioyuncu üzerinden bir oyun geliştirmiş, orada xbox kolu ile ps4'leri vuruyor. Aynen böyle suç duyursunda bulun tamam mı. :D Suçmuş, adam çılgın ya harbi çılgın. :D Daha fazla tartışmayalım, harbi diyorum bak Eskhioyuncu'nun kendisi bile meselenin üstünde böyle durmadı. :D Git ver abi komple bizi savcılığa şikayet et rahatla tamam? Yeter ki rahatla yani.

orangeblu

1.4.2016 20:21:31

0
Oha haberi yapılmış Ama efsane harbiden konusuna da yazmıştım.

BlackBeasT

1.4.2016 20:17:04

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Bu benim değil, senin konuşman. Bizim konuşmamızda biz GT ve PSN'leşip, birbirimizi ekledik oyun oynamaya dahi karar verdik. Bana da hiç bir rahatsızlık dile getirmedi, ha ben buna rağmen bir daha sordum ola ki ben bundan rahatsızım der, ben yine gereğini yaparım. Kendine de dedim hatta sen olgun davranıp üstüne geldin muhabbet ettik, utandırdın beni dedim adam düzgün davrandı. Sana biraz daha farklı konuşmuş, o konuda yorum yapmam ben ama sen adamı burada bu şekilde mesajını yayınlayarak ayrıca zan altında bırakıyorsun. :) Biz daha farklı muhabbet içindeyiz çünkü orada gözükenden, dolayısıyla senin üstüne vazife değil, hiç olmadı, hala da değil. Boşu boşuna uğraşıyorsun şu an, bi havalarda bi hayallerdesin. :D
Eğer ki ismi yazılan bir medya'da kişi hedef gösterilip haber yapılıyorsa bu beni ilgilendirir... O kişi rahatsızlık duyduğunu dile getirip getirmemesi sizin aranızda ki mevzu... konuya ait Forum başlığında her türlü muhabbet döner... Bu haberde ki video sana ait olmasıda önemli değil... Yarın başkasının hazırladığı video'da diğer bir forum üyesinin ismi geçip sonra editör Alkan kendi kuyruğunu kurtarmak "bu kişisel değil genele hitap ediyor" yazarsa? sonrada "ismi geçen rahatsız olduysa haberi sileriz" savunması bile suç teşkil ediyor... Dediğim gibi sorun senin yaptığın işle değil, kendini haber editörü kimliği tanıtan birinin sitenin ana sayfasına yaptığı haber "DH Forumlarında Fanatikliği Eleştiren starin EskiOyuncu" değilde Bloodborne olsaydı Zaten sen ayrı havadan bişiler yazıyorsun

Metal-Gear

1.4.2016 20:08:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: luganoguz Hocam bu oyunu yapmanız ne kadar sürdü ?
İşten vakit bulduk sıra aralıklı bir çalışmayla 5-6 gün sürdü hocam.

Un4Given-

1.4.2016 19:45:36

+1
Süper olmuş arkadaşı oyun sektöründe görmek isteriz

Persona_Non_Grata

1.4.2016 19:35:45

+2
xboksçı dayanışması gözlerimi yaşartıyor

Metal-Gear

1.4.2016 19:31:29

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

Senin arkadaşınla en son yazışman aslında paylamayacaktım lakin burda ki bazılarınada cevap niyeliğinde
Bu benim değil, senin konuşman. Bizim konuşmamızda biz GT ve PSN'leşip, birbirimizi ekledik oyun oynamaya dahi karar verdik. Bana da hiç bir rahatsızlık dile getirmedi, ha ben buna rağmen bir daha sordum ola ki ben bundan rahatsızım der, ben yine gereğini yaparım. Kendine de dedim hatta sen olgun davranıp üstüne geldin muhabbet ettik, utandırdın beni dedim adam düzgün davrandı. Sana biraz daha farklı konuşmuş, o konuda yorum yapmam ben ama sen adamı burada bu şekilde mesajını yayınlayarak ayrıca zan altında bırakıyorsun. :) Biz daha farklı muhabbet içindeyiz çünkü orada gözükenden, dolayısıyla senin üstüne vazife değil, hiç olmadı, hala da değil. Boşu boşuna uğraşıyorsun şu an, bi havalarda bi hayallerdesin. :D

refuse2k3

1.4.2016 19:30:02

0
İşte oyunda ismi geçen arkadaşın başına gelende buydu... Aynı adamlar aynı tavırlar, küfür eksikti oda geldi. Demek sorun o arkadaşda değilmiş...

BlackBeasT

1.4.2016 19:27:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear Zaten hep öyle olur, istediğin gibi çatlar mısın, patlar mısın zoruna mı gider bilmiyorum ama sana bende anlattım o kadar ama anlamak istemedin. Bu konu sen istedin diye kalkmaz, gördüğün gibi kimsenin umurunda değilsin. Ama benim arkadaşım gelipte bu hoşuma gitmedi derse gereğini yaparız. Benim adamla şakam var belli ki, seni ilgilendirmiyor. Kolay gelsin sana hayatında başarılar. :D Elemanın dediği doğru, seni konu alsak ağlarmışsın.
Senin arkadaşınla en son yazışman aslında paylaşmayacaktım lakin burda ki bazılarınada cevap niteliğinde...

Guest-C8DDC600D

1.4.2016 19:14:56

+7
Direkt bir kişinin adı verilerek yapılan şey genel olmaz. O kişiye dönük olur. Arkadaşın izin vermesi her neyse ama BSC'de haber olarak yapılması nedir. Patronunuz eşik bekçiniz filan yok mu arkadaş. Haber sitesinde yayınlanan şeye bak.

JustInCase

1.4.2016 18:58:53

+1
Benim tahminimce çekemiyor o hocam. Ondan böyle yapıyor kendinin yapamayacağı hiç anlamadığı işler bunlar. Yoksa niye savunsun tanımadığı bir insanı bu kadar, sanki kendine yapılmış gibi ağlıyor adam bak sana. :) Ben blokladım kafam rahat, sende çek bloğu keyfine bak.

Persona_Non_Grata

1.4.2016 18:50:58

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BlackBeasT <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: cold_winter <b><a id="ed115758695de" style="color:red" href="#" onclick="return toggle('d115758695d')"><br><img src="http://icon.donanimhaber.com/quote-goster.png" border="0"><br></a></b><div id="d115758695d" style="display:none;"><blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BlackBeasT <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: cold_winter <b><a id="ed115758321de" style="color:red" href="#" onclick="return toggle('d115758321d')"><br><img src="http://icon.donanimhaber.com/quote-goster.png" border="0"><br></a></b><div id="d115758321d" style="display:none;"><blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BlackBeasT BSC ana sayfasında forum üyesinin ismi geçtiği sözde haberde kişinin rahatsızlık duymadığını nerden biliyorsun? Burda o kişinin ismi değil başkasının ismide mevzu bahis olabilirdi... Neyi hallediyorsun? kişileri fişleyip video yapmakla mı hallediyorsun... İyi meziyet yapmışsın, Ahlakını terbiyeni hepimiz hayranlıkla izledik...</blockquote></div> Oyuna konu olan arkadaş ve oyunu yapan arkadaş arasında bile ahlak, terbiye hususu ile ilgili bir olumsuzluk yaşanmıyor iken, senin 3. şahıs olarak içeriği yapan kişinin ahlakına ve terbiyesine olan saldırın, senin ahlak ve terbiyene dair insanlara büyük bir fikir vermiş oldu. Seninki daha çok üretilen içeriği "çekememezlik" gibi görünüyor. Kusura bakma. :) </blockquote> Kelime oyunlarına bak, Videonun üstünde senin ismin yazsaydı bu kadar geniş ahlakının ile Bilinen bir sitenin ana sayfasında haber olsaydın acaba haberi okuyanlarda nasıl fikir oluştururdun? Sonrada videoyu hazırlayan kişi "<i>sende benim fikirlerimi eleştiren bir oyun yap. Engel değilim</i>." yazıp üstüne ukalalık yapsaydı... Mutlaka yine "<i>Oyuna konu olan arkadaş ve oyunu yapan arkadaş arasında bile ahlak, terbiye hususu ile ilgili bir olumsuzluk yaşanmıyoruz</i>" yazardın... Ahlak ve terbiye bööle olmalı...takdire şayan</blockquote></div> Boş ve sığ konuşuyon kardeş. :D Hayır sana ne oluyor ki sen mi konu oldun. SA-NA-NE? :D Demek ki senin adın yazsa oturur ağlarmışsın, hatta intihar edermişsin. İyi ki senin gibi zayıf psikolojili birine denk gelmemiş bu konu. İyi yırtmışsın ne diyim. </blockquote> Beni tanımıyorsun hakkımda gram bilgin yok, 4 satır yorumdan kişilik analizi yapıp psikolojik teşhisi yaptın yani <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""> O basit kelime oyunlarını kendine sakla nedemek istediğimi çok iyi anladın lakin karşıt görüş öne süremediğinden olayı kişileştirmekten başka ileri gidemezsin... Bu yüzden yorma kendini benim açımdan zaman kaybısın....
üstüne vazife olmayan işlerle uğraşma, oyunu yapan memnun, adına oyun yapılan memnun, bsc memnun, biz memnunuz, sen kimsin?

luganoguz

1.4.2016 18:50:52

0
Hocam bu oyunu yapmanız ne kadar sürdü ?

SHooTeR||Coder

1.4.2016 18:35:54

+4
Grafikler Fallout 4'ten iyi

Metal-Gear

1.4.2016 18:29:23

+2
Zaten hep öyle olur, istediğin gibi çatlar mısın, patlar mısın zoruna mı gider bilmiyorum ama sana bende anlattım o kadar ama anlamak istemedin. Bu konu sen istedin diye kalkmaz, gördüğün gibi kimsenin umurunda değilsin. Ama benim arkadaşım gelipte bu hoşuma gitmedi derse gereğini yaparız. Benim adamla şakam var belli ki, seni ilgilendirmiyor. Kolay gelsin sana hayatında başarılar. :D Elemanın dediği doğru, seni konu alsak ağlarmışsın.

BlackBeasT

1.4.2016 18:27:44

+3
quote:

Orijinalden alıntı: cold_winter

Boş ve sığ konuşuyon kardeş. :D Hayır sana ne oluyor ki sen mi konu oldun. SA-NA-NE? :D Demek ki senin adın yazsa oturur ağlarmışsın, hatta intihar edermişsin. İyi ki senin gibi zayıf psikolojili birine denk gelmemiş bu konu. İyi yırtmışsın ne diyim.
Beni tanımıyorsun hakkımda gram bilgin yok, 4 satır yorumdan kişilik analizi yapıp psikolojik teşhisi yaptın yani O basit kelime oyunlarını kendine sakla nedemek istediğimi çok iyi anladın lakin karşıt görüş öne süremediğinden olayı kişileştirmekten başka ileri gidemezsin... Bu yüzden yorma kendini benim açımdan zaman kaybısın....

JustInCase

1.4.2016 18:18:37

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BlackBeasT
quote:

Orijinalden alıntı: cold_winter

Oyuna konu olan arkadaş ve oyunu yapan arkadaş arasında bile ahlak, terbiye hususu ile ilgili bir olumsuzluk yaşanmıyor iken, senin 3. şahıs olarak içeriği yapan kişinin ahlakına ve terbiyesine olan saldırın, senin ahlak ve terbiyene dair insanlara büyük bir fikir vermiş oldu. Seninki daha çok üretilen içeriği "çekememezlik" gibi görünüyor. Kusura bakma. :)
Kelime oyunlarına bak, Videonun üstünde senin ismin yazsaydı bu kadar geniş ahlakının ile Bilinen bir sitenin ana sayfasında haber olsaydın acaba haberi okuyanlarda nasıl fikir oluştururdun? Sonrada videoyu hazırlayan kişi "sende benim fikirlerimi eleştiren bir oyun yap. Engel değilim." yazıp üstüne ukalalık yapsaydı... Mutlaka yine "Oyuna konu olan arkadaş ve oyunu yapan arkadaş arasında bile ahlak, terbiye hususu ile ilgili bir olumsuzluk yaşanmıyoruz" yazardın... Ahlak ve terbiye bööle olmalı...takdire şayan
Boş ve sığ konuşuyon kardeş. :D Hayır sana ne oluyor ki sen mi konu oldun. SA-NA-NE? :D Demek ki senin adın yazsa oturur ağlarmışsın, hatta intihar edermişsin. İyi ki senin gibi zayıf psikolojili birine denk gelmemiş bu konu. İyi yırtmışsın ne diyim.

BlackBeasT

1.4.2016 18:13:47

+3
quote:

Orijinalden alıntı: cold_winter

Oyuna konu olan arkadaş ve oyunu yapan arkadaş arasında bile ahlak, terbiye hususu ile ilgili bir olumsuzluk yaşanmıyor iken, senin 3. şahıs olarak içeriği yapan kişinin ahlakına ve terbiyesine olan saldırın, senin ahlak ve terbiyene dair insanlara büyük bir fikir vermiş oldu. Seninki daha çok üretilen içeriği "çekememezlik" gibi görünüyor. Kusura bakma. :)
Kelime oyunlarına bak, Videonun üstünde senin ismin yazsaydı bu kadar geniş ahlakının ile Bilinen bir sitenin ana sayfasında haber olsaydın acaba haberi okuyanlarda nasıl fikir oluştururdun? Sonrada videoyu hazırlayan kişi "sende benim fikirlerimi eleştiren bir oyun yap. Engel değilim." yazıp üstüne ukalalık yapsaydı... Mutlaka yine "Oyuna konu olan arkadaş ve oyunu yapan arkadaş arasında bile ahlak, terbiye hususu ile ilgili bir olumsuzluk yaşanmıyoruz" yazardın... Ahlak ve terbiye bööle olmalı...takdire şayan

JustInCase

1.4.2016 17:47:46

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BlackBeasT BSC ana sayfasında forum üyesinin ismi geçtiği sözde haberde kişinin rahatsızlık duymadığını nerden biliyorsun? Burda o kişinin ismi değil başkasının ismide mevzu bahis olabilirdi... Neyi hallediyorsun? kişileri fişleyip video yapmakla mı hallediyorsun... İyi meziyet yapmışsın, Ahlakını terbiyeni hepimiz hayranlıkla izledik...
Oyuna konu olan arkadaş ve oyunu yapan arkadaş arasında bile ahlak, terbiye hususu ile ilgili bir olumsuzluk yaşanmıyor iken, senin 3. şahıs olarak içeriği yapan kişinin ahlakına ve terbiyesine olan saldırın, senin ahlak ve terbiyene dair insanlara büyük bir fikir vermiş oldu. Seninki daha çok üretilen içeriği "çekememezlik" gibi görünüyor. Kusura bakma. :)

BlackBeasT

1.4.2016 17:19:53

+6
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Kısaca kendisinin rahatsızlık duymadığı konuda sen kendini bu kadar paralama onu anlatmaya çalışıyorum. ;) Varsa bir problem biz hallederiz, sen söyleyeceğini söyledin ve bitti. Sana diyorum işte, eğer bu içeriği beğenmediysen sende benim fikirlerimi eleştiren bir oyun yap. Engel değilim.
BSC ana sayfasında forum üyesinin ismi geçtiği sözde haberde kişinin rahatsızlık duymadığını nerden biliyorsun? Burda o kişinin ismi değil başkasının ismide mevzu bahis olabilirdi... Neyi hallediyorsun? kişileri fişleyip video yapmakla mı hallediyorsun... İyi meziyet yapmışsın, Ahlakını terbiyeni hepimiz hayranlıkla izledik...

İdrak İstimlak

1.4.2016 17:13:29

+1
Dunyanin bir cok yerinde forumlarda gorulen enteresan, ilgi cekici, komik yorumlar haber yapilmistir, bundan sonra da yapilacaktir. Arkadas emek dokmus, esprituel bir bakis acisi ile farkli bir tepki koymus ortaya. BSC nin aslinda bu tarz bizim icimizden ilginc olaylari haber yapmasi gayet guzel.

costiyibas

1.4.2016 17:10:59

+6
videoyoyu hazırlayan arkadaştada fanboy kokusu alıyorum, tüm konsolların artıları eksileri var, sonuçta bunlar kul yapımı, birini överken birini çöp işe yaramaz gibi saçma sapan laflar haksızlık olur, bana göre nintendo eskisisi çok az 3. parti oyun(exc oyunlar bu açığı kapatmıyor) Xbox exc diye kandırdığı oyunların multiplatfrom olması(tomb raider, gears of war gibi oyunlar pcyede çıktı hatta yakında halo collection pcye çıkarsa şaşırmayın) playstation sürekli çöken network ağı...(playstation plus rakibi Xbox gold servisine nazaran daha alt seviye oyunlar vermesi(bu ayki oyunlara bir bakın))

Metal-Gear

1.4.2016 17:03:05

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

Bu haberi okuyan videoyu izleyen sizin aranızda ki sohbet bilmez.
Kısaca kendisinin rahatsızlık duymadığı konuda sen kendini bu kadar paralama onu anlatmaya çalışıyorum. ;) Varsa bir problem biz hallederiz, sen söyleyeceğini söyledin ve bitti. Sana diyorum işte, eğer bu içeriği beğenmediysen sende benim fikirlerimi eleştiren bir oyun yap. Engel değilim.

BlackBeasT

1.4.2016 16:58:05

+5
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Hocam sıkıntı etme, ben kendisi ile iletişime geçtim. Bu konu hakkında kendisini şu ana kadar kötü hissetmedi biz özel mesaj ile konuştuk böyle bir rahatsızlık dile getirmedi. Ama konunun haber yapıldığını görünce kendisine sordum, eğer hoşuna gitmiyorsa biz yöneticilerden rica edip haberin kaldırılmasını isteyeceğiz. Bende istemem kimse rencide olsun, bu oyunu yaparken ilgi göreceğini beklemedim çok. Öyle görülür geçer dedim ne bilim. Ben forumda kendisini yazdığı yorumlardan ötürü tanıyoruz diye spesifik bir sunum olsun istedim onun üzerinden basit bir şey geliştirdim. Kendisi veya sizlerden biri benim hakkımda böyle hakaret içermeyen bir oyun, video ya da ne bilim bi afiş tasarlayın atıyorum, anlayışla karşılarım. Gırgır yapar geçerim. Bir de parodi şeklinde ele alınan bir mesele bu, biz insanı değil fikri eleştiriyoruz esasen. Çıkarmış olduğum içerik neticesinde minik ve özelliksiz olsa da, ortaya bir fikir atan bir oyun. Oyunla böyle bir şey yapmış olma fikri güzeldi sadece.
Bu haberi okuyan videoyu izleyen sizin aranızda ki sohbet bilmez. Video genele hitap ediyorsa video ismi değişip "Alkan ADAKANER" yapılmasında sakınca olmaz o zaman

the clicker1

1.4.2016 16:51:50

+1
Şu forumdaki işsiz beyinsiz fanboy tayfasına gökten ayet inse yine anlamazlar yapan arkadaşın ve haberi hazırlayan editör arkadaşın ellerine sağlık

KoRnTuNeS

1.4.2016 16:47:28

+2
dostum sen bu ülkede harcanıyosun bence, baya yeteneklisin. çekemeyenleri salla cevap bile vermeye değmez, sanki kendileri şimdiye kadar kayda değer birşey yapmış gibi utanmadan konuşuyolar.

Metal-Gear

1.4.2016 16:47:01

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BlackBeasT <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Bernhard <b><a id="ed115755871de" style="color:red" href="#" onclick="return toggle('d115755871d')"><br><img src="http://icon.donanimhaber.com/quote-goster.png" border="0"><br></a></b><div id="d115755871d" style="display:none;"><blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BlackBeasT <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Bernhard <b><a id="ed115755296de" style="color:red" href="#" onclick="return toggle('d115755296d')"><br><img src="http://icon.donanimhaber.com/quote-goster.png" border="0"><br></a></b><div id="d115755296d" style="display:none;"><blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BlackBeasT Sizde bunu haber diye ana sayfaya eklediniz <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/claps.gif" alt="" align="middle" border="0">..Bravo Alkan <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s20.gif" alt="" align="middle" border="0"></blockquote></div> Gayet güzel bir oyun ve konu bence. Neden ana sayfaya eklenmesin ki? Sonuçta BSC aynı zamanda bir topluluk ve böyle güzel çalışmaları görmek bence herkesin hoşuna gidecektir. Kotaku gibi siteler de bu tür şeyler yayınlıyor. </blockquote> Kişi oyunuda konsolluda beğenmeye bilir, eleştirir...O kişiden BSC ana sayfasında yayınlanması için izin aldınız mı? sonuçda zan altına bırakılan biri var.</blockquote></div> Bu kendisi ile bizim aramızda. Ayrıca kimseye hakaret edilmemiş burada. Zaten videoyu hazırlayan arkadaş da muhabbetimiz var diyor. İsteyen istediğini eleştirir buna zaten bir şey dediğimiz yok. Bu oyun-video bir kişiyi eleştirmekle ilgili değil, genel olarak fanatiklikle ilgili eğlenceli bir şey. </blockquote> Anlatamıyorum sanıyorum, videoda foruma üye kişinin ismi var nasıl bir kişiyi eleştirmekle ilgili değilde genel fanatiklik? hedef gösterme değil yani...
Hocam sıkıntı etme, ben kendisi ile iletişime geçtim. Bu konu hakkında kendisini şu ana kadar kötü hissetmedi biz özel mesaj ile konuştuk böyle bir rahatsızlık dile getirmedi. Ama konunun haber yapıldığını görünce kendisine sordum, eğer hoşuna gitmiyorsa biz yöneticilerden rica edip haberin kaldırılmasını isteyeceğiz. Bende istemem kimse rencide olsun, bu oyunu yaparken ilgi göreceğini beklemedim çok. Öyle görülür geçer dedim ne bilim. Ben forumda kendisini yazdığı yorumlardan ötürü tanıyoruz diye spesifik bir sunum olsun istedim onun üzerinden basit bir şey geliştirdim. Kendisi veya sizlerden biri benim hakkımda böyle hakaret içermeyen bir oyun, video ya da ne bilim bi afiş tasarlayın atıyorum, anlayışla karşılarım. Gırgır yapar geçerim. Bir de parodi şeklinde ele alınan bir mesele bu, biz insanı değil fikri eleştiriyoruz esasen. Çıkarmış olduğum içerik neticesinde minik ve özelliksiz olsa da, ortaya bir fikir atan bir oyun. Oyunla böyle bir şey yapmış olma fikri güzeldi sadece.

David Attenborough

1.4.2016 16:44:12

0
Şaka bir yana fena olmamış. Forumda böyle cevherler olduğunu bilmiyordum.

sawolverine

1.4.2016 16:40:05

+12
Konunun altında bile bir sürü ps fanboyu varken pek bir şey yazmaya gerek yok. Kendindeki kusuru göremeyip başka insanları ve başkalarının kullandığı eşyaları sürekli eleştiren insanlar yüzünden artık ne Forumdonanımdan ne bscden eski tadı alamıyorum. Forumdaki Xbox bölümünde takılan ps fanboyu pixel sevicilerle ilgili bir oyun da bekliyoruz. Ben Xbox la mutluyum diyenleri eksi yağmuruna tutarken , Ps4 master raceeee!!!! yazan çocuklara artı atanlar hakkında da mini bir dizi yapılabilir. Normal ps4 kullanıcılar oyuncu kardeşlerim onlara kesinlikle bir sözüm yok. Ps4 bedava psn oyunlarını bile körü körüne savunanlar varken eskioyuncuya sıra nasıl geldi anlamadım. Fanatikliği eleştirirken fanatiklik yapan oyun olmuş.

BlackBeasT

1.4.2016 16:40:04

+5
quote:

Orijinalden alıntı: Bernhard

Bu kendisi ile bizim aramızda. Ayrıca kimseye hakaret edilmemiş burada. Zaten videoyu hazırlayan arkadaş da muhabbetimiz var diyor. İsteyen istediğini eleştirir buna zaten bir şey dediğimiz yok. Bu oyun-video bir kişiyi eleştirmekle ilgili değil, genel olarak fanatiklikle ilgili eğlenceli bir şey.
Anlatamıyorum sanırım, videoda foruma üye kişinin ismi var nasıl bir kişiyi eleştirmekle ilgili değilde genel fanatiklik? hedef gösterme değil yani...

luganoguz

1.4.2016 16:35:37

+3
Helal olsun hocam oyun yapımcılığına yönelsene sen napıyon burda

BSC Misafiri

1.4.2016 16:31:00

0
Ulan helal olsun haahha

canthomas

1.4.2016 16:24:22

0
Ellerinize sağlık , böyle kaliteli trollere ihtiyacımız var :D

alpalp84

1.4.2016 16:23:46

0
ne fanboyu troll

Bernhard

1.4.2016 16:22:05

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BlackBeasT
quote:

Orijinalden alıntı: Bernhard

Gayet güzel bir oyun ve konu bence. Neden ana sayfaya eklenmesin ki? Sonuçta BSC aynı zamanda bir topluluk ve böyle güzel çalışmaları görmek bence herkesin hoşuna gidecektir. Kotaku gibi siteler de bu tür şeyler yayınlıyor.
Kişi oyunuda konsolluda beğenmeye bilir, eleştirir...O kişiden BSC ana sayfasında yayınlanması için izin aldınız mı? sonuçda zan altına bırakılan biri var.
Bu kendisi ile bizim aramızda. Ayrıca kimseye hakaret edilmemiş burada. Zaten videoyu hazırlayan arkadaş da muhabbetimiz var diyor. İsteyen istediğini eleştirir buna zaten bir şey dediğimiz yok. Bu oyun-video bir kişiyi eleştirmekle ilgili değil, genel olarak fanatiklikle ilgili eğlenceli bir şey.

BlackBeasT

1.4.2016 16:18:56

+7
quote:

Orijinalden alıntı: Bernhard

Gayet güzel bir oyun ve konu bence. Neden ana sayfaya eklenmesin ki? Sonuçta BSC aynı zamanda bir topluluk ve böyle güzel çalışmaları görmek bence herkesin hoşuna gidecektir. Kotaku gibi siteler de bu tür şeyler yayınlıyor.
Kişi oyunuda konsolluda beğenmeye bilir, eleştirir...O kişiden BSC ana sayfasında yayınlanması için izin aldınız mı? sonuçda zan altına bırakılan biri var.

mementopolis

1.4.2016 16:17:39

+1
Fanboyun dibi eskihoyuncu . Şimdi gönül rahatlığı ile banlaya bilirsiniz :D

Bernhard

1.4.2016 16:03:09

+22
quote:

Orjinalden alıntı: BlackBeasT Sizde bunu haber diye ana sayfaya eklediniz ..Bravo Alkan
Gayet güzel bir oyun ve konu bence. Neden ana sayfaya eklenmesin ki? Sonuçta BSC aynı zamanda bir topluluk ve böyle güzel çalışmaları görmek bence herkesin hoşuna gidecektir. Kotaku gibi siteler de bu tür şeyler yayınlıyor.

Source

1.4.2016 16:02:23

0
Sadece video değil oyun bile yapmış ilgili arkadaş gerçekten tebrik ediyorum kendisini :)

Persona_Non_Grata

1.4.2016 16:01:35

+5
Do you believe in xbox one Eskhioyuncu? Yes, I like 720p games and powerless console wuhuuu!

BlackBeasT

1.4.2016 16:00:35

+13
Sizde bunu haber diye ana sayfaya eklediniz ..Bravo Alkan

Metal-Gear

1.4.2016 15:59:49

+12
quote:

Orjinalden alıntı: S. Hawking Forumda ne işsizler varmış. Ayrıca patlama efektleri çöp. İzlerken gözüm kanadı.
Bu aslında video değil, oyundu. :D Konuyu şuraya açmıştım ben. http://forum.donanimhaber.com/m_115652942/f_//tm.htm Hollywood filmi değil yani, oyun. İstiyorsan sana özel FumeFX ile iron man'deki patlama efektlerini yapayım sabaha kadar izle hocam. :D Gırgır yapıp geçtik biz konuyu. Eskhioyuncu arkadaşımla da muhabbetimiz yok değil, ona istinaden de biraz yapıldı zaten. :D

David Attenborough

1.4.2016 15:55:25

+1
Forumda ne işsizler varmış. Ayrıca patlama efektleri çöp. İzlerken gözüm kanadı.

Hoid

1.4.2016 15:53:05

+1

Wayward Son

1.4.2016 15:45:39

0
Ahahahahahahaahha. Kardeş ne diyeyim 10/10. Emeğe saygı, +REP. Yeni serileri bekliyoruz.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız