Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberconnect2'nin Projesi .hack//The Movie Oldu


     Naruto Ultimate Ninja Storm serisi ile hatırlayacağımız ve son dönemde Asura's Wrath ile gene ilginç bir konsepte imza atan CyberConnect2, gizemli bir site açarak yeni projelerinin yakında duyurulacağını açıklamıştı. Hatta bu sabah saatlerinde sitede ufak bir haraketlenme de olmuştu. Bu teaser sitedeki geri sayım geçtiğimiz dakikalarda sona erdi.
 
     Herkes bir oyun beklerken bazı kullanıcılarımızın tahmin ettiği gibi bu yeni proje bir film oldu. CyberConnect2, özellikle PS2'de çıkan oyunları ile ilgi çeken .Hack serisi için yaptıkları film projesini açıkladı.
 
     Film projesi  CyberConnect2 ve Namco Bandai'nin sitelerinde aynı anda duyuruldu. Tamamen CGI sahnelerden oluşan bu film Ocak 2012'de japonya çıkışını yapacak. Batıya gelmesi ise tabi ki şu an için oldukça zor gözüküyor. Filmin ilk tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
.hack//The Movie Sinema Namco Bandai CyberConnect2
Kıyamet Sonrası Metro Tünellerinden Tam 12 Dakika Forza 4 için Resmi Ferrari Direksiyonu Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Asura's Wrath
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız