Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crytek, Türkiye'ye 500 Milyon Dolar Yatırım Yapmayı Planlıyor

 
   Geçtiğimiz hafta yayınladıkları basın bülteni ile birden fazla geliştirici stüdyosunu kapatma kararı aldığını açıklayan Crytek, Türkiye'ye yatırım yapmayı planlıyor.
 
   Dün Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Ödül Töreni'nde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Giresunlu 3 Türk kardeş olarak bahsettiği Crytek kurucularının Türkiye'ye 500 milyon dolar yatırım yapacağını söyledi.
 
   Başbakan Binali Yıldırım açıklamasında şu sözlere yer verdi. 
 
"Almanya’da yaşayan bir Giresunlu delikanlı var, o dünyadaki bu oyunların liste başı olanını o yapıyor, Türkiye’de gelip yatırım yapacak, öngördüğü yatırım da 500 milyon dolar. Anlattıklarını benim havsalam zor alıyor, anlamıyor, başka bir dünya anlatıyor. Ama düşünce, geleceğin böyle olacağını anlamak çok zor değil." 
 
   Crytek geçtiğimiz hafta geliştirici stüdyo olarak sadece Frankfurt ve Kiev'in aktif olacağını, diğer geliştirici stüdyolar Budapeşte, Sofya, Seul ve Şanghay'ın kapanacağını açıklamıştı. Ülkemizde bulunan İstanbul ofisi ise bir yayıncı stüdyo olması sebebiyle kapatılmadı.
 
   Bundan sonra açık kalan geliştirici stüdyolarında Crytek geliştirme üzerine yoğunlaşacak ve premium IP'ler üzerinde çalışmaya devam edecek. Ayrıca kendi motorları üzerindeki çalışmalarını da sürdürecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Injustice 2 - Supergirl Oynanış Videosu PS Vita Oyunu ‘Shiin’ için Teaser Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fuatX

1.1.2017 06:24:19

0
Allahım sen milletimizi koyunluktan kurtar, cahillikten kurtar, hem akp koyunu hemde akplilere koyun diyen chp koyunu hemde ayakta kalmak için mhp gibi yalakalik yapan bi partiye oy veren milletimizi koyunluktan fanatiklikten particilikten kurtar... Yorumları okudukça ülkenin durumuna ağlayasim geliyor yeminle... sağdan soldan duyduguyla ahkam kesen kültürlü takılan bir millet olmayın. Medyaya inanmayın. Sorgulayıp araştırın. İnşallah ben ölmeden türkiyenin de bi kanada olduğunu görürüm de mutlu mesut giderim öteki tarafa

AykutGuru

27.12.2016 23:52:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: DarkPower14

Misafir üyelikle yorum yazan bendim diyorsun misafir üyelikle yazan kişi hain kelimesini kullanmıştı
Sen yanlış anlamışsın, Diyorsun ya Misafir üyelik ile yorum yapıyorsunuz diye, Bende dedim ki bak ben Misafir üye filan değilim üyelik ile yazıyorum diye. Ama normal yanlış anlaman. Anlayabilirsen tabi

astralll

27.12.2016 04:55:30

0
Çok güzel bir gelişme tersine beyin gücü gibi bir şey...

Powerman1923

27.12.2016 00:22:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: AyKqT

Hain kelimesi nerede kullandım, yada kullanmayı boş ver nerede ima ettim. Okuduğunu anlamayan insanlar olmuşsunuz.
Misafir üyelikle yorum yazan bendim diyorsun misafir üyelikle yazan kişi hain kelimesini kullanmıştı

AykutGuru

27.12.2016 00:20:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: DarkPower14

Akpyi eleştirene hain diyemezsin adamın asabını bozma ! Gelmişsin burada akpyi eleştirenlere hain diyorsun
Hain kelimesi nerede kullandım, yada kullanmayı boş ver nerede ima ettim. Okuduğunu anlamayan insanlar olmuşsunuz.

BSC Misafiri

27.12.2016 00:02:57

+2
quote:

Orjinalden alıntı: CW_X Konuşmanın özeti muhtar olamayacak adamı başbakan yapmışlar.
Nerede bir siyasetçi konuşması olsa. Konuyu hemen siyasete çeviriyorsunuz. Mevzu bu mu şimdi? bi bitmediniz arkadaş.

Powerman1923

26.12.2016 23:46:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: AyKqT Kardeşim bak ben kendi hesabından yazıyorum. Kullandığın avatar bile aslında seni özetliyor. Seçim zamanı gelince çıkar oyunu kullanırsın. Tabi oy kullanacak yaşta isen. Sen ve senin gibi amaçı ne olduğu belli olmayan insanlardan Rabbim bizleri korusun.
Akpyi eleştirene hain diyemezsin adamın asabını bozma ! Gelmişsin burada akpyi eleştirenlere hain diyorsun

AykutGuru

26.12.2016 23:43:29

0
Kardeşim bak ben kendi hesabından yazıyorum. Kullandığın avatar bile aslında seni özetliyor. Seçim zamanı gelince çıkar oyunu kullanırsın. Tabi oy kullanacak yaşta isen. Sen ve senin gibi amaçı ne olduğu belli olmayan insanlardan Rabbim bizleri korusun.

CW_X

26.12.2016 23:21:11

0
Konuşmanın özeti muhtar olamayacak adamı başbakan yapmışlar.

BSC Misafiri

26.12.2016 23:09:44

+2
quote:

Orjinalden alıntı: arasmustafaoglu Anlaşılan beynini kullanmakta zorluk çekiyorsun feto dediğin şey kim iktidardaysa her zaman o iktidara destek verdi bilgisiz bilgisiz boş boş konuşuyorsunuz Ulan banane başka milletin sorunundan bu cümleyi kuracak kadar zihinsel engelli olduğunda belli milyonlarca işsiz yoksulluk sınırı altında yaşayan insanlar var diyorsun her ülkede olan şeylerdir kendi ülkende olunca abartmayı seversiniz çünkü varlığı zorunuza giden bir parti iktidarda ne yaparsanız yapın yoksulluğu fakirliği bitiremezsiniz o beynini biraz kullan boş boş kafatasında durmasın yoksulluk fakirlik devlet sayesinde yok olacaksa kimse çalışmaz kimse yaşamak için bir emek harcamaz herşeyi devletten beklerler bunu algılamakta zorluk çekiyorsun işiniz gücünüz kendi ülkenizi kötülemek!
Öncelikle insanlar siyasi olarak istediklerini desteklemekte ve eleştirmekte özgürdür. Bir insan senin gibi düşünmüyor diye ''vatan haini'' deme hakkın yok, hele o zihniyetle iyi yüz lazım diyebilirim. fetö denen terör örgütü memurluk, üniversite, polis ve asker okulları gibi sınavların yıllardır sorularını kimlerden alıp yüksek mevkiye binlerce kişi kadrolaştı bir düşün bakalım! Bir yandan müritlerini yerleştirirken Balyoz ve Ergenekon gibi uydurma darbe hikayeleriyle vatanını seven yüzlerce generali ve subayı ordudan uzaklaştırdı. O davaların ''savcısıyım'' diyen biri vardı hatırladın mı? Geçtiğimiz sene Cumhurbaşkanı askerlere ''cemaat bizi kandırdı'' dedi ama öyle demesine rağmen o suçsuz generallerin hiçbiri beraat etmelerine rağmen orduya geri alınmadı, hiç kimse acaba fetö bu subayları niçin ordudan attırıp kendi adamlarını yerleştirdi diye sormadı ve 15 Temmuz gelince sebebini 14 yıl sonra anlamış oldular. Ülkemizin 19 Mayıs ve 23 Nisan gibi milli bayramları stadyumlarda kutlanması yasaklanırken bu fetönün sözde Türkçe olimpiyatları statlarda şölen havasında kutlanıp onlarca kanalda canlı yayınlanıyordu hatta hatıra para bastırmışlardı. Ordumuz Yüksek Askeri Şura'da senede birkaç tane fetöcüyü atma teklifi verirken belgeye ''şerh'' düşenleri hatırladın mı? Sanki namaz kılmak yasakmış gibi o atılan fetöcülere ''asker namaz kılanı ordudan atıyor'' diye alçakça iftira atanları da mı unuttun? Devletin neredeyse bütün ihalelerini alan fetöcüler milyarlarca dolarlık güce kavuştular ve artık o kadar güçlendiler ki devletimizi de ele geçirmeye kalktılar. Şimdi eğri otur doğru konuş, darbe hiç olmamış ve fetönün devletle hiç arası bozulmamış olsun, ülkenin bu kadar büyük ihalelerini ve insanımızın çok zorlukları aşarak umutla girdikleri sınavların sorularını birilerine kasıtlı olarak vermesi ADALET midir? Diğer terör örgütleri, açılım fiyaskosu ve ülkemizin devlet kurumlarının beleşe satılarak yabancı sermayenin eline düşmesini ve istediklerinde kriz çıkartmalarına hiç girmiyorum bile. Tekrar soruyorum Allah aşkına adalet senin için nedir?

BSC Misafiri

26.12.2016 23:08:36

0
@Darkpower14 abicim ben banlıym forumdan daha da bu foruma girmem seviyesi belli kendini grafiker sananmı ararsın yoksa hain hepsi burda ki benim ak parti genclik kollarımda oldugumu forumda cogu kişi bilir @nemesis16 üyeliğimde he simdi senn bana o aklındaki bildiğin tek kelimeyi sölerssin comar dersin :D :D :D ama kutsal kitabı okumadıgıın için Asıl Cahil olanın Kim oldugunu Anlarsın

Powerman1923

26.12.2016 20:36:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Hocam cahille girme munakasaya sen üzülürsün
Kimin cahil olduğu ortada daha gerçek hesabınla yazmaya korkuyorsun

BSC Misafiri

26.12.2016 18:32:26

+1
quote:

Orjinalden alıntı: arasmustafaoglu
quote:

Orijinalden alıntı: DarkPower14

Ulan troll zamanında hangi parti fetöyle işler çeviriyordu ? Kim soktu bu devlete fetöyü chpmi ? Ulan banane başka milletin sorunundan sen önce kendi milletin sorunuyla ilgilen senin ülkende milyonlarca işsiz yoksulluk sınırı altında yaşayan insanlar var iş bulamayan yada asgari ücrete talip olmak zorunda kalan bir çok üniversite mezunları var Gerçekleri söylüyorum burada türkiyede refah yok yoksulluk sınırında yaşayan milyonlarca insan var ne yapim yani sizin gibi avrupa refahında yalanlarınımı söyleyeyim ? Değişik varlık olan sizin gibi bir partiye tapanlardır yemin ediyorum dünyada eşiniz benzeriniz yok
Anlaşılan beynini kullanmakta zorluk çekiyorsun feto dediğin şey kim iktidardaysa her zaman o iktidara destek verdi bilgisiz bilgisiz boş boş konuşuyorsunuz Ulan banane başka milletin sorunundan bu cümleyi kuracak kadar zihinsel engelli olduğunda belli milyonlarca işsiz yoksulluk sınırı altında yaşayan insanlar var diyorsun her ülkede olan şeylerdir kendi ülkende olunca abartmayı seversiniz çünkü varlığı zorunuza giden bir parti iktidarda ne yaparsanız yapın yoksulluğu fakirliği bitiremezsiniz o beynini biraz kullan boş boş kafatasında durmasın yoksulluk fakirlik devlet sayesinde yok olacaksa kimse çalışmaz kimse yaşamak için bir emek harcamaz herşeyi devletten beklerler bunu algılamakta zorluk çekiyorsun işiniz gücünüz kendi ülkenizi kötülemek!
Hocam cahille girme munakasaya sen üzülürsün

BSC Misafiri

26.12.2016 18:31:58

+1
Herkes haberi yanlış anlamış. Şaşırmamak lazım aslında. Devlet Crytek'e destek sunacak. Crytek yaptıkları sonucunda ülkeye getiri sağlayacak.

BSC Misafiri

26.12.2016 18:31:55

0
Batı (haram olan) bizi kıskanıyor, içimizdeki hainler (yani cehape) bizim gelişmemizi istemiyor.Başbakanımız (kim ki yol yaptı) bu yatırımı desdekliyor , ama dış güçler (fetö) yine meydanı boş bırakmamıs , altda yorum (ifdira) yazıyorlar. OYUNA GELMEYELİM !

Kasatka

26.12.2016 17:31:24

+2
quote:

Orjinalden alıntı: arasmustafaoglu
quote:

Orijinalden alıntı: DarkPower14

14 yılda türkiyeyi nasıl güzel yapmışmış Ulan klavye erkeği neyini savunalım bu partinin ? Cumhuriyet ve atatürk düşmanlığımı ? Tabi kitledi oy uğruna 3 milyon suriyeliyi ülkenin demografini bozup halen burada ahkam kesip duruyorsunuz Tepki alacağını bildiği için bide gerçek hesabıyla yorum yazmayıp misafir üyeliğin arkasına saklanmış utanmaz az dürüst olun
Varlığı zoruna giden bir parti iktardayken kendi ülkeni kötülemekten nefret kusmaktan vazgeçipte biraz insan ol savaşta kaçan insanları sahiplenmeyi bile kötüleyecek kadar değişik varlıklarsınız cumhuriyet atatürk düşmanlığı diyorsun bu konuşmayı yapıyorsun büyük ihitmalle chplisin önce gidip bir kendi partine bak fetocülere destek veriyor mağdurlar ayağına hdpnin yanında durmaktan sürekli kendi ülkesini kötülemekten şehitler üzerinden siyaset yapmaktan başka konuları abartıp algı oluruşturup siyaset yapmaktan başka bi şey yaptığı mı var cphnin boş boş konuşacağına huzur içinde birlik içinde yaşamak için biraz bir birinize destek olun!
Particiligi sevmem. Allah CC sukur bu yasima kadar da oy vermedim vermeyi de düşünmüyorum. Da. Ulkemizde yanlis bir duruma eleştiri getirmek eşittir atan hainliği olmamali. Suriyelileri almayamiydik demişsin. Alacaz tabi ki ancak aldiktan sonra her avrupayla sorunumuzda devlet ağzıyla ACARIZ KAPILARI, AHA ACIYORUZ. AHA ACTIK gibi buraya coluk çocuk sigimis kardeş bellemiş insanlari kullanmis olmuyor musunuz ? Yani amaç yârdim degilde sanki şantaj için yârdim edilmiş olmuyor mu ? CHP yi hic sevmem nefret ederim ancak su günlerde chp ye FETOCU diyorsunuz. Bunu derken toplamda 11 yil FETO sizin hoca efendiniz değil miydi ? RUs ucagi dusuruldu biz yaptık dedik sonra Feto yapmis dedik olaydan siyrilmadik mi ? (Deniz Seki hapishanede olmasini IBrahim Tatlises de vurulmasini FETO ya bağlıyor bu arada) PYD ye terör orgutu dedik ve oyle de ancak kobani de Barzani güçlerinin ülkemizden geçip dugun dernek ile kobaniye yârdim yapmasini biz saglamadik mi ? VS VS VS SImdid ben bunlari söyledim diye FETOCU mu oldum. islama verdiği zarardan oturu bu cemaate her zaman öfkeliydik cunki DIALOGCU bir zihniyete sahipti. Siz ise bu cemaate islama zarar verdiği dönemlerde dost ancak AKP ile ters dustugu donemde düşman kesildiniz. Yani sizin aslinda kizdiginiz islama zarar vermesi değil uyesi olduğunuz partiye zarar vermesi k bu da sizin için AKP nin ISLAM in onunde olduğunu gösteriyor.

Powerman1923

26.12.2016 17:25:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: arasmustafaoglu

Anlaşılan beynini kullanmakta zorluk çekiyorsun feto dediğin şey kim iktidardaysa her zaman o iktidara destek verdi bilgisiz bilgisiz boş boş konuşuyorsunuz Ulan banane başka milletin sorunundan bu cümleyi kuracak kadar zihinsel engelli olduğunda belli milyonlarca işsiz yoksulluk sınırı altında yaşayan insanlar var diyorsun her ülkede olan şeylerdir kendi ülkende olunca abartmayı seversiniz çünkü varlığı zorunuza giden bir parti iktidarda ne yaparsanız yapın yoksulluğu fakirliği bitiremezsiniz o beynini biraz kullan boş boş kafatasında durmasın yoksulluk fakirlik devlet sayesinde yok olacaksa kimse çalışmaz kimse yaşamak için bir emek harcamaz herşeyi devletten beklerler bunu algılamakta zorluk çekiyorsun işiniz gücünüz kendi ülkenizi kötülemek!

uExclamation

26.12.2016 17:23:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: DarkPower14

Ulan troll zamanında hangi parti fetöyle işler çeviriyordu ? Kim soktu bu devlete fetöyü chpmi ? Ulan banane başka milletin sorunundan sen önce kendi milletin sorunuyla ilgilen senin ülkende milyonlarca işsiz yoksulluk sınırı altında yaşayan insanlar var iş bulamayan yada asgari ücrete talip olmak zorunda kalan bir çok üniversite mezunları var Gerçekleri söylüyorum burada türkiyede refah yok yoksulluk sınırında yaşayan milyonlarca insan var ne yapim yani sizin gibi avrupa refahında yalanlarınımı söyleyeyim ? Değişik varlık olan sizin gibi bir partiye tapanlardır yemin ediyorum dünyada eşiniz benzeriniz yok
Anlaşılan beynini kullanmakta zorluk çekiyorsun feto dediğin şey kim iktidardaysa her zaman o iktidara destek verdi bilgisiz bilgisiz boş boş konuşuyorsunuz Ulan banane başka milletin sorunundan bu cümleyi kuracak kadar zihinsel engelli olduğunda belli milyonlarca işsiz yoksulluk sınırı altında yaşayan insanlar var diyorsun her ülkede olan şeylerdir kendi ülkende olunca abartmayı seversiniz çünkü varlığı zorunuza giden bir parti iktidarda ne yaparsanız yapın yoksulluğu fakirliği bitiremezsiniz o beynini biraz kullan boş boş kafatasında durmasın yoksulluk fakirlik devlet sayesinde yok olacaksa kimse çalışmaz kimse yaşamak için bir emek harcamaz herşeyi devletten beklerler bunu algılamakta zorluk çekiyorsun işiniz gücünüz kendi ülkenizi kötülemek!

Powerman1923

26.12.2016 17:22:44

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Anca böyle anlatılabilirdi bu akp fanatiklerinin saçmalamaları iyiydi bu

Powerman1923

26.12.2016 17:16:20

+5
quote:

Orijinalden alıntı: arasmustafaoglu

Varlığı zoruna giden bir parti iktardayken kendi ülkeni kötülemekten nefret kusmaktan vazgeçipte biraz insan ol savaşta kaçan insanları sahiplenmeyi bile kötüleyecek kadar değişik varlıklarsınız cumhuriyet atatürk düşmanlığı diyorsun bu konuşmayı yapıyorsun büyük ihitmalle chplisin önce gidip bir kendi partine bak fetocülere destek veriyor mağdurlar ayağına hdpnin yanında durmaktan sürekli kendi ülkesini kötülemekten şehitler üzerinden siyaset yapmaktan başka konuları abartıp algı oluruşturup siyaset yapmaktan başka bi şey yaptığı mı var cphnin boş boş konuşacağına huzur içinde birlik içinde yaşamak için biraz bir birinize destek olun!
Ulan troll zamanında hangi parti fetöyle işler çeviriyordu ? Kim soktu bu devlete fetöyü chpmi ? Ulan banane başka milletin sorunundan sen önce kendi milletin sorunuyla ilgilen senin ülkende milyonlarca işsiz yoksulluk sınırı altında yaşayan insanlar var iş bulamayan yada asgari ücrete talip olmak zorunda kalan bir çok üniversite mezunları var Gerçekleri söylüyorum burada türkiyede refah yok yoksulluk sınırında yaşayan milyonlarca insan var ne yapim yani sizin gibi avrupa refahında yalanlarınımı söyleyeyim ? Değişik varlık olan sizin gibi bir partiye tapanlardır yemin ediyorum dünyada eşiniz benzeriniz yok

Wayward Son

26.12.2016 17:12:45

+7
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ak partiyi kotulemek icin elinden geleni yapmis millet hainler ak parti kadar basiniza tas dussun demi 14 yilda turkiyeyi nasil guzel yapti hala memnun değilsiniz

Roxy.

26.12.2016 17:09:29

0
[quote]Orijinalden alıntı: rcpyksl Keşke sayın başbakan crytek in 500 milyon doları olmadığını bilseydi.Adamlar 6 aydır maaş ödeyemiyor bunlar kalkmış türkiyeye 500 milyon dolar yatırım gelecek diyor. GTA 5 in yapım bütçesi 80 milyon dolar.500 milyon dolar ne hayırdır derler adama.Bence 500 diye bi laf geçince binalide onu milyon dolar olarak yorumlamış. Ayrıca diğer traji komik bir durum ise türkiyenin oyun şirketinden yatırım bekliyor olması.Ya kardeşim onlar sana değil sen onlara yatırım yapacan önünü açıcaksın türkiyede oyun stüdyoları kurulması için girişimlerde bulunacaksın sonra türkiyeye para gelicek yurtdışından. [/quote] 80 milyon olduğunu nerden duydunuz bilmiyorum ama Vikipedi'den alıntı: [quote]Analyst estimations place the game's combined development and marketing budget at more than £170 million (US $265 million), which would make it the most expensive game ever made at that time.[/quote]

BSC Misafiri

26.12.2016 17:01:43

+1
Begenmeyenler ulkeden gidebilir

BSC Misafiri

26.12.2016 16:28:41

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ak partiyi kotulemek icin elinden geleni yapmis millet hainler ak parti kadar basiniza tas dussun demi 14 yilda turkiyeyi nasil guzel yapti hala memnun değilsiniz
ben 14 yıl öncesini istiyorum kardeş ekonomik kriz olsun hastane kuyrukları olsun yeterki her allahın günü bu sefer neresi patlayacak diye düşünmeyelim

BSC Misafiri

26.12.2016 16:28:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: Halille Yatırım yapmazlar onu elestirirsiniz,yaparlar onu elestirirsiniz.Eleştiri de sorun yok nefretiniz yuzunden takdir etmeyi unutmuşsunuz.Adam samimi bir şekilde (oyun sektorune)kafasının basmadigini söylemiş.Aksini soylese o zamanda aşağılayıcı ifadeler kullanicaktınız.Hoş olmuyor.Umarım bu proje (ki icerigi zamanla belli olur) hem ulkemiz,hem de crytek icin faydalı olur.
Konu hakkında hiçbir bilgi sahibi değilsin yada sabit fikirlisin. Şöyle söyleyeyim; Türkiye'nin başbakanı oyun dünyası hakkında bilgi sahibi olmayabilir, bu çok normal ve kesinlikle eleştirilecek bir durum değil. Yalnız medya önünde konuşurken metin veya taslak en azından danışmanlarca iyi hazırlanmalıdır çünkü bir muhabirle birebir sohbette söylenebilecek samimi sözler ile genel olarak ödül törenine gelenlere söylenecek sözler bir olmaz. Bu yıl içinde 15 başdanışman, 20 danışman ve 40 müşavir kadrosuna sahip başbakanlıkta artık yeni yasayla danışmanlık sınırlaması da kaldırıldığına göre bir konuda konuşurken o kadar danışmandan birinin konuyu araştırması gerek diye düşünüyorum. Konuya gelince; Crytek'i geçmişte yaptığı bazı oyunları yüzünden çok sevsem de bırak 500 milyon doları 5 milyon dolar bile yatırım yapacak güçleri olmadığını hemen herkes biliyor. Devletimizin eğitim sistemini baştan aşağı yenilemesi ve ondan sonra bilime ve teknolojiye yatırım yapması gerekiyor. İşletme vb. boş bölümler azaltılıp bilgisayar donanım ile yazılımı yahut oyun üzerine bölümler açılsa bir başlangıç olurdu. Böyle olmayınca dışa bağımlılığımız had safhada kalıyor.

BSC Misafiri

26.12.2016 16:27:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: arasmustafaoglu
quote:

Orijinalden alıntı: DarkPower14

14 yılda türkiyeyi nasıl güzel yapmışmış Ulan klavye erkeği neyini savunalım bu partinin ? Cumhuriyet ve atatürk düşmanlığımı ? Tabi kitledi oy uğruna 3 milyon suriyeliyi ülkenin demografini bozup halen burada ahkam kesip duruyorsunuz Tepki alacağını bildiği için bide gerçek hesabıyla yorum yazmayıp misafir üyeliğin arkasına saklanmış utanmaz az dürüst olun
Varlığı zoruna giden bir parti iktardayken kendi ülkeni kötülemekten nefret kusmaktan vazgeçipte biraz insan ol savaşta kaçan insanları sahiplenmeyi bile kötüleyecek kadar değişik varlıklarsınız cumhuriyet atatürk düşmanlığı diyorsun bu konuşmayı yapıyorsun büyük ihitmalle chplisin önce gidip bir kendi partine bak fetocülere destek veriyor mağdurlar ayağına hdpnin yanında durmaktan sürekli kendi ülkesini kötülemekten şehitler üzerinden siyaset yapmaktan başka konuları abartıp algı oluruşturup siyaset yapmaktan başka bi şey yaptığı mı var cphnin boş boş konuşacağına huzur içinde birlik içinde yaşamak için biraz bir birinize destek olun!
Arascim agzina saglik gercek uyeliklerim banli ondan misafirle giriyorum bunlar bu mantik benciller polise silahi kim verdi diyecek kadarda akil destek olcaklarina hep köstek olurlar gun birlik olma gunudur ama bu zihniyet le cok zor

uExclamation

26.12.2016 15:26:24

+3
quote:

Orijinalden alıntı: DarkPower14

14 yılda türkiyeyi nasıl güzel yapmışmış Ulan klavye erkeği neyini savunalım bu partinin ? Cumhuriyet ve atatürk düşmanlığımı ? Tabi kitledi oy uğruna 3 milyon suriyeliyi ülkenin demografini bozup halen burada ahkam kesip duruyorsunuz Tepki alacağını bildiği için bide gerçek hesabıyla yorum yazmayıp misafir üyeliğin arkasına saklanmış utanmaz az dürüst olun
Varlığı zoruna giden bir parti iktardayken kendi ülkeni kötülemekten nefret kusmaktan vazgeçipte biraz insan ol savaşta kaçan insanları sahiplenmeyi bile kötüleyecek kadar değişik varlıklarsınız cumhuriyet atatürk düşmanlığı diyorsun bu konuşmayı yapıyorsun büyük ihitmalle chplisin önce gidip bir kendi partine bak fetocülere destek veriyor mağdurlar ayağına hdpnin yanında durmaktan sürekli kendi ülkesini kötülemekten şehitler üzerinden siyaset yapmaktan başka konuları abartıp algı oluruşturup siyaset yapmaktan başka bi şey yaptığı mı var cphnin boş boş konuşacağına huzur içinde birlik içinde yaşamak için biraz bir birinize destek olun!

BSC Misafiri

26.12.2016 15:02:32

+2
Bezi gandırdılar ooo ooo ooo yoksa biz dunya deviydik inanmiysan dayiya sor

Powerman1923

26.12.2016 14:55:18

+8
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ak partiyi kotulemek icin elinden geleni yapmis millet hainler ak parti kadar basiniza tas dussun demi 14 yilda turkiyeyi nasil guzel yapti hala memnun değilsiniz
14 yılda türkiyeyi nasıl güzel yapmışmış Ulan klavye erkeği neyini savunalım bu partinin ? Cumhuriyet ve atatürk düşmanlığımı ? Tabi kitledi oy uğruna 3 milyon suriyeliyi ülkenin demografini bozup halen burada ahkam kesip duruyorsunuz Tepki alacağını bildiği için bide gerçek hesabıyla yorum yazmayıp misafir üyeliğin arkasına saklanmış utanmaz az dürüst olun

- The Stig -

26.12.2016 14:38:59

+3
guzel fikra. devamini heyecanla bekliyoruz.

Niklaus1864

26.12.2016 14:24:08

+3
Balon haber :D

BSC Misafiri

26.12.2016 14:17:25

+3
Ak partiyi kotulemek icin elinden geleni yapmis millet hainler ak parti kadar basiniza tas dussun demi 14 yilda turkiyeyi nasil guzel yapti hala memnun değilsiniz

Himurajutsu

26.12.2016 13:43:50

+1
Cevat tan kardeşlerine: Hanginiz söz verdi lan.

BSC Misafiri

26.12.2016 13:33:42

0
bu işin içinde başka bir iş var gibi.. umarım millete geçirmezler gene

Halille

26.12.2016 13:13:46

+4
Yatırım yapmazlar onu elestirirsiniz,yaparlar onu elestirirsiniz.Eleştiri de sorun yok nefretiniz yuzunden takdir etmeyi unutmuşsunuz.Adam samimi bir şekilde (oyun sektorune)kafasının basmadigini söylemiş.Aksini soylese o zamanda aşağılayıcı ifadeler kullanicaktınız.Hoş olmuyor.Umarım bu proje (ki icerigi zamanla belli olur) hem ulkemiz,hem de crytek icin faydalı olur.

LMakani20

26.12.2016 13:05:17

0
Crytek olduguna emin miyiz. Haberin iceriginde bir yanlislik olabilir

BSC Misafiri

26.12.2016 13:01:45

0
İnşallah kötü bir durum yoktur bunun altında.500 milyon dolar bizim gibi bir ülke için çok önemli para.

İdrak İstimlak

26.12.2016 12:50:33

0
Artık nasıl tanıttılarsa kendilerini, Başbakan ds bunları bir şey sanmış. Hangi oyunları liste başıymış merak ettim? Bunlar büyük ihtimalle o parayı devletten alıp buna göre bir yatırım yapacaklar. Dileğimiz bu paranın batmamasi yönünde ama dile kolay o kadar para. Burada tatsız işler içine girerlerse oyun dünyasında çok kötü bir üne de sahip olabilirler. Koskoca CDPR gibi The Witcher serisinin yapımcısı bile o başarısına rağmen Polonya devletinden 7-8 milyon dolar destek ancak alırken Crytek gibi 2. sınıf bir stüdyonun böyle bir parayı alması haksızlık olur.

Project Scorpio

26.12.2016 12:24:44

+4
Crytek baktı biz batıyoruz AKP ye bir uğrayalım demişler Binary beyi de kandırıp 500 Milyon $'ı hükümet den istemişlerdir yoksa Cevat ın cebinde 5 kuruş para yok

Krone

26.12.2016 12:14:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: emrahcey Önce devlet onlara yatırım yapacak, onlarda kazandıklarıyla 500 milyon dolarlık katmadeğer yaratacaklar, Maaş ödeyemeyen firmadan 500 milyonluk yatırım sözünden ben bunu anlıyorum. Hadi diyor ki, Para ver sana GTA 5 killer yapayım. Bunu köprü,tünel,yol yapmak gibi düşünün... Devletin bankalarından sağlanan kredilerle yapıp ardından işletip para kazanmak arada tek fark eğer Türkiye'de gerçekleşirse Döviz girdisi Türkiye'ye olacak.
Büyük ihtimalle anlatmaya çalıştığı şey bu.

Fearless_tr

26.12.2016 12:02:13

0
Devletten yardim kredisi alip parayi yurtdisina kacirabilirler

HIGHER

26.12.2016 11:49:24

0
hahhahah başbakana bak

emrahcey

26.12.2016 11:31:31

+3
Önce devlet onlara yatırım yapacak, onlarda kazandıklarıyla 500 milyon dolarlık katmadeğer yaratacaklar, Maaş ödeyemeyen firmadan 500 milyonluk yatırım sözünden ben bunu anlıyorum. Hadi diyor ki, Para ver sana GTA 5 killer yapayım. Bunu köprü,tünel,yol yapmak gibi düşünün... Devletin bankalarından sağlanan kredilerle yapıp ardından işletip para kazanmak arada tek fark eğer Türkiye'de gerçekleşirse Döviz girdisi Türkiye'ye olacak.

blackzeros

26.12.2016 11:29:43

+1
heralde bir iletişim kopukluğu oldu, bunlar dedi 500 milyon dolar verin yatırım yapalım biz anladık 500 milyon dolar getirecekler... crytek'te o kadar para olsa keske ama maaslari zor oduyor batmamak icin bir suru ofis kapattilar, 500 u birak 5 milyon dolar borclari varsa o bile iyi.

dinazorkulagi

26.12.2016 11:22:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: rcpyksl Keşke sayın başbakan crytek in 500 milyon doları olmadığını bilseydi.Adamlar 6 aydır maaş ödeyemiyor bunlar kalkmış türkiyeye 500 milyon dolar yatırım gelecek diyor. GTA 5 in yapım bütçesi 80 milyon dolar.500 milyon dolar ne hayırdır derler adama.Bence 500 diye bi laf geçince binalide onu milyon dolar olarak yorumlamış. Ayrıca diğer traji komik bir durum ise türkiyenin oyun şirketinden yatırım bekliyor olması.Ya kardeşim onlar sana değil sen onlara yatırım yapacan önünü açıcaksın türkiyede oyun stüdyoları kurulması için girişimlerde bulunacaksın sonra türkiyeye para gelicek yurtdışından.
Tüm platformların toplam harcama bütçesi 268 milyon dolar olarak gunees rekorlar kitabında da yeralmış bulunmaktadır.

Source

26.12.2016 11:09:36

+5
Ülkemiz adına gurur verici bir gelişme :)

YunusTRY

26.12.2016 09:28:30

+13
Almanya’da yaşayan bir Giresunlu delikanlı var, o dünyadaki bu oyunların liste başı olanını o yapıyor, Türkiye’de gelip yatırım yapacak, öngördüğü yatırım da 500 milyon dolar. Anlattıklarını benim havsalam zor alıyor, anlamıyor, başka bir dünya anlatıyor. Ama düşünce, geleceğin böyle olacağını anlamak çok zor değil." Sen başbakan olmak,sen nasıl olmak?

natrak

26.12.2016 09:10:10

+1
GtA 5in yapım bütçesi 80 milyon dolar diyince beni bi gülme tuttu.

rcpyksl

26.12.2016 08:55:38

+13
Keşke sayın başbakan crytek in 500 milyon doları olmadığını bilseydi.Adamlar 6 aydır maaş ödeyemiyor bunlar kalkmış türkiyeye 500 milyon dolar yatırım gelecek diyor. GTA 5 in yapım bütçesi 80 milyon dolar.500 milyon dolar ne hayırdır derler adama.Bence 500 diye bi laf geçince binalide onu milyon dolar olarak yorumlamış. Ayrıca diğer traji komik bir durum ise türkiyenin oyun şirketinden yatırım bekliyor olması.Ya kardeşim onlar sana değil sen onlara yatırım yapacan önünü açıcaksın türkiyede oyun stüdyoları kurulması için girişimlerde bulunacaksın sonra türkiyeye para gelicek yurtdışından.

Zarbo257

26.12.2016 08:52:11

+2
Crytek Mrytek böyle şeylere çok fazla kafayı takmamak lazım sıyırırsınız boşverin,lazım olacak kadar gerisini boşver.

BSC Misafiri

26.12.2016 08:32:00

+9
Yıllardır doğru dürüst bir gelir elde edemeyip aylardır çalışanlarının maaşını ödeyemeyen bir firma nasıl 500 milyon dolar yatırım yapabilir diye sormamışlar mı? Gerçi Dünya'daki bu oyunların liste başı(!) olanını 38 yaşındaki delikanlı yapıyorsa 500 milyon dolar ne ki demişte olabilirler. Tanım; Komedi

BSC Misafiri

26.12.2016 08:29:12

+3
işyerindeyim. şu açıklama ile ilgili bir yorum atardım ama hiç bir şey değişmeyeceği için susuyorum. bunların sağı solu belli olmuyor. gücü bizim gibilere yetiyor sadece. neyse... umarım bu yatırım crytek e ve tüm oyunculara iyi gelir. sağlam ip ler çıkarırlar,kendi dilimizde dublajlı bir şekilde oynarız. bana daha çok f2p oyunlara yönelecekmiş gibi geliyorlar ama hayırlısı...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız