Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crytek: "Kaliteli Yapımlarla Saygınlığımızı Yeniden Kazanacağız"


    Son dönemde bir değişim sürecine giren Crytek, online tabanlı işleyen bir firma olma yolunda ilerliyor. Bu süreçte Homefront markasını satan ve bazı alt stüdyolarını kapatan Crytek'in oyuncuların gözündeki değeri de hasar görmüş durumda. Ancak firmanın önemli isimlerinden Avni Yerli, bunun düzeleceğini söylüyor.
 
    Yaptığı açıklamalarda Crytek'in kurucularından Avni Yerli, "Online tabanlı çalışan firma olmaya geçiş sürecimiz beklediğimizden daha uzun sürdü. Firma içerisinde problemlere yol açan en büyük şey buydu. Hem süre, hem de maddiyat açısından beklediğimizden fazlasını vermek zorunda kaldık. Ancak şimdi 2014 ve 2015 için gerekli bütçeye sahibiz. Biliyorum bu süreçte firma isminin saygınlığı hasar gördü. Ama oyunculara sunacağımız kaliteli yapımlarla saygınlığımızı yeniden kazanacağız." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ryse: Son of Rome Ryse Codename Kingdoms Microsoft Crytek Xbox 360 xbox one PC
Balıklar Kozlarını Street Fighter'da Paylaşıyor Hyrule Warriors Japonya'da Wii U Satışlarını Artırdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kımyasal

22.8.2014 23:32:47

0
Crytek senaryo kalitesini bence Ryse'de iyi bir şekilde sundu ve akıllandı,fakat bu akıllanma mali darboğazı sebebi ile devamlılık getiremedi.Belini doğrulttuktan sonra daha kaliteli oyunlarla devam edeceklerdir,ayrıca Crytek mali açıdan sonun başlangıcını Crysis 2 korsan rekoru kırdıktan sonra yaşamaya başladı.Crysis 2 den sonra son şansını denedi fakat olmadı,zati B planı olarakta çok önceden F2P alt yapısını hazırladılar.

bocekgrafik

22.8.2014 14:37:55

0
İşte ben bu yüzden inceleme puanlarına pek bakmıyorum.

porsux

22.8.2014 12:41:16

0
Crysis serisinin açık ara en iyi oyunu Warhead'tir. Cry 2 iyi bir oyun ama ilk oyundaki tadı veremiyor daha çok koridor fpssi kıvamındaydı. Hani ben istiyorumki böyle geniş bir oyun alanı olsun bir askeri üs olsun alalım elimize sniper tüfeğini pat pat indirelim. Crysis 2 de bu hiç yoktu + yaratık muhabbetide epey sıkmıştı zaten yaratık tasarımalrı 80 lerden kalma gibiydi. 3. oyuna hiç girmiyorum çünkü ne yaptıklarını anlayamadım. Bence herşeyden önce crytek in bu yaratık uzaylı fantezilerinden vazgeçmesi ve bize adam akıllı gerçekçi dinamiklerle bezenmiş iyi bir senaryoya sahip askeri bir shooter yapması lazım. Gerek Far Cry 1 de gereksede crysis 1 in başları ve warhead in büyük bölümünde böyle bir işe başlanırsa çok kaliteli şeyler ortaya çıakcağı izlenimini bana fazlasıyla verdiler. Ama sanırım onlar online işine girmeyi düşünüyorlar.. bence hata ediyorlar

Redunay

21.8.2014 19:58:34

0
Özeti şu Crytek in şimdiye kadar konsola yaptığı en iyi oyun olan Crysis 2 den sonra Crysis 3 ve Ryse ile tepetaklak oldular. Oyunlar grafik şov ama ikisini toplasan Konu ve oynanış olarak bi Uncharted etmez. Crytek in beceremediği şey bu. Oyunlarında ruh yok.

bscgamer

21.8.2014 19:39:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik Bence senin istediğin, grafikten ziyade orman havası.

İşin şakası bir yana, şehirlerde yaşayan biz insanların en büyük ihtiyacı ve açlığıdır orman. Crysis 1'in bu kadar sevilme nedeni muhtemelen budur. Crysis 2, kötü bir oyun olmadığı halde onu beğenmeyenlerin beğenmeme sebebi, zaten içinde yaşayıpta sıkıldığı şehir havasıydı bana göre. Buna bir de COD tarzı tekdüze ilerleyiş eklenince tuz-biber oldu haliyle ama firma bu yanlışını fark etti ve 3. oyunu şehir+yeşillik karışık bir havaya bürüdü zaten.
Kardeşim hala güzel oyun sen bakma Crysis 1'in ardından New York haritaları pek sarmadı oyuncuyu orda haklısın ama bunun en büyük sebeplerinden biride bana göre amerikan bazlı oyun otoriterlerinin verdiği puanlar. Bu puanlardan oyuncu çok etkilendi, objektif davranamadı ve oyundan keyif almaya çalışmadı. Oyun her yönden ne kadar iyi tasarlansa da Crysis 2 'nin en büyük belası buydu bana göre. Serinin üçüncü oyunu da Crysis 2 'deki ön yargıyı miras aldı. Bu yüzden de çoğu oyuncu Crysis 3 için bir beklentiye girmedi bence olan tüm olay bu.

bocekgrafik

21.8.2014 17:51:10

0
Fiyatları düşmüşken 3. oyunu da oynamanı tavsiye ederim. Tabii ki orman havasını vermiyor ama hani yıllardır kimse yaşamadığı için her yeri otlar, ağaçlar vs sarar da doğa, âdetâ şehri kendi içinde alır ya. Aynen öyle bir havası var bu oyunun. 2. oyunun grafikleri başta düşürülmüş çıktı ama tepki görünce yüksek detay yaması ile DX11 yamasını yayınladı Crytek. Bu ikisiyle grafikler gerçekten coştu. Oyunun fizikleri o kadar harika bir hâl almıştı ki, hani Matrix filminde merminin değidiği yerler parça pinçik dağılır ya. Aynen öyle idi ve bence harikaydı. Özellikle de kartın Nvidia ise bu farkı çok daha iyi anlarsın. Garip bir şekilde, oyunda fizik ayarı olmamasına rağmen, sanki sistemdeki kartın nvidia veya AMD olmasına göre oyun fizikleri otomatik olarak aktif hale geliyordu kart Nvidia olunca. Hele bir de 3B monitörün varsa, deme keyfine...

Ahayri

21.8.2014 17:44:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik Bence senin istediğin, grafikten ziyade orman havası. İşin şakası bir yana, şehirlerde yaşayan biz insanların en büyük ihtiyacı ve açlığıdır orman. Crysis 1'in bu kadar sevilme nedeni muhtemelen budur. Crysis 2, kötü bir oyun olmadığı halde onu beğenmeyenlerin beğenmeme sebebi, zaten içinde yaşayıpta sıkıldığı şehir havasıydı bana göre. Buna bir de COD tarzı tekdüze ilerleyiş eklenince tuz-biber oldu haliyle ama firma bu yanlışını fark etti ve 3. oyunu şehir+yeşillik karışık bir havaya bürüdü zaten.
Kesinlikle haklısın hocam. Ben korsan oyun oynamadığım için sadece 3. oyunu oynamadım. Crysis 1 'de ki o ada havası gerçekten çok iyi yansıtıldı oyunculara. Birden şehire sokulunca oyunun tüm havası gitti açıkçası. Crysis 3 nasıl bilemiyorum açıkçası, orman+şehir karışımının çok iyi olacağını zannetmiyorum. Ah ah nerede o Crysis 1 'de ki fırkateyn sahnesi, gizemli uzaylı atmosferi. Grafikleri bile efsaneydi o oyunun, Crysis 2 'den bile daha iyi geliyordu bana grafikleri ve hala öyle geliyor.

bocekgrafik

21.8.2014 14:56:05

0
Bence senin istediğin, grafikten ziyade orman havası. İşin şakası bir yana, şehirlerde yaşayan biz insanların en büyük ihtiyacı ve açlığıdır orman. Crysis 1'in bu kadar sevilme nedeni muhtemelen budur. Crysis 2, kötü bir oyun olmadığı halde onu beğenmeyenlerin beğenmeme sebebi, zaten içinde yaşayıpta sıkıldığı şehir havasıydı bana göre. Buna bir de COD tarzı tekdüze ilerleyiş eklenince tuz-biber oldu haliyle ama firma bu yanlışını fark etti ve 3. oyunu şehir+yeşillik karışık bir havaya bürüdü zaten.

bscgamer

21.8.2014 14:08:29

0
Falan filan feş mekan.. İyi aynı senaryoyu unity, source engine grafikleriyle oynayın o zaman. Ulan bu oyunu daha az grafikle verse filan stüdyosu "uff adamlar oyun yapmış be oyun hemde b*k gibi grafiklerle başarmışlar bunu işte oynanabilirlik diye buna derim" saçmalığını sayıyorsunuz. Yani size göre tüm dinamikleri ve oynanabilirliği daha az grafikle vermek çok daha büyük bir başarı öylemi. Saçmalığın daniskası. Adam diyor ki orman grafikleri, haritası vs.. Bilmem farkındamıydınız ama Crysis 1 çıkışından sonra o senelerde(şuan liseye gidenler o seneleri hatırlamaz) dünya genelinde oyuncular orman ve adadan ibaret olan haritalardan sıkılıp tepki göstermişlerdi ve adamlar "orman ve palmiye ağacı görmek istemiyoruz" dediler ve de haklılardı bence çünkü çok klasikleşmişti. Adamlar koskoca New York'u amazon yaptılar hala crysis 1 senaryosu iyiydi, orman falan diyorsunuz. Birşey değişmedi ki senaryo gereği olay New York'a taşındı. Yine hala ada ve palmiye ağacı görmek isteyen varsa far cry oynasın kardeşim.

Ahayri

21.8.2014 13:04:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Açık dünyadan sonra kapalı ve belli bir koridoru takip ederek ilerlemek zorunda kalmak, hepimizi sıktı ama yonu kesinlikle kötü değildi. Hele de yüksek detay yaması ve DX11 yaması ile grafikler resmen coşmuştu. Crysis 1'de 3B özelliği yoktu malum. Crysis 2'de ise bu var. Crysis 2'yi 3B monitör aldıktan sonra tekrardan 3B açık olarak oynadım. İnanılmaz zevkliydi.
3B veya kapalı kutu grafikleri umurumda değil. Crysis 1 ve Warhead'de ki o PC 'ye özel oyunu ve hikayesi olsun, açık dünya grafikleri olsun, hikayeyi sunumu olsun harikaydı gerçekten. Öyle bir oyun gelmedikçe Crytek istediği kadar kapalı kutu grafiklerini geliştirsin eski günlerinde çok uzak olmaya devam edecek.

bocekgrafik

21.8.2014 12:23:16

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ve unutmadan multi dayatması saçmalığına da ağırlık vermeyi keserseniz sizde herkes gibi olmaktan kurtulur daha iyi yapımlar sunarsınız ve farkınız olup daha iyi satış yaparsınız oyundan anlamayanlar gibi herkes multi moda ağırlık vermek zorunda değil...
Tam tersine, özellikle de FPS tarzı oyunlarda multi, olmazsa olmazdır. Misal olarak Black Ops 2'nin hem senaryosu, hek de zombisi bence kötüydü ama multisine adamlar o kadar iyi çalışmışlar ki, bırakmak istemiyor insan. Senaryo modunu en fazla kaç sefer oynayabilirsin ki? Ayrıca, tanıdığın oyuncuların neredeyse tamamında "Ben single için orjinal oyun satın almam" yanlış fikri var. Bunu da aşmanın ve insanlara orjinal oyun aldırmanın bir yolu da multiplayer modlarıdır.

bocekgrafik

21.8.2014 12:19:02

0
Crysis bence içi boş değildi ama grafik motorunu yeni IP'lerle değerlendirme fikrine kesinlikle katılıyorum abi. Ellerindeki bu büyük değerden âzâmî istifade etmeliler kesinlikle.

Cpt. Miller

21.8.2014 12:14:31

0
Atmosfere önem versinler, Crysis serisi gibi içi boş oyun yapmasınlar, tek istediğim bu. Ellerinde kaliteli bir grafik motoru var, değişik türde yeni IP'ler çıkarırlarsa, herkezin beğenisini kazanacaklardır.

bocekgrafik

21.8.2014 12:13:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Crytek zihniyetini değiştirmek zorunda olan bir firma çünkü nasıl bir kitap cildinin kalitesine bakılarak değerlendirilemezse bir oyunda sadece grafiğiyle değerlendirilmez. İçerik çok ama çok önemli ama yıllardan beri oyunlara yaptıkları yatırımın büyük bir kısmını grafiğe harcıyorlar. Mesela Ryse'nin grafiğinin kalitesi çok iyi olmasına karşın ne konusu ne oynanış mekaniği iyi değil ve bu yüzden oynarken keyif vermiyor, tek düze birkaç kombo ile ve aynı düşmanları öldürmek son derece sıkıcı. Tabii ki oyunun devam etmesini ve oyun adına tüm dergi ve sitelerden eksilerini ve artılarını değerlendirerek daha iyi bir oyun yapmalılar. Lakin PC'ye oyunu 4K grafikte getirdiklerini görünce oyunun eleştirilen hiçbir noktasına aldırmayıp sadece grafikle göz boyamaya kalktıklarını anlamak mümkün. Bu zihniyet değişmezse ne yazık ki Crytek'in sonunu getirecektir.
Ne yapsalardı? Konsoldaki gibi 720P olarak ve detaylı dokular ile ışıklandırma, gölgelendirme vb. efektleri eklemeden mi çıkarsalardı PC'ye?

bocekgrafik

21.8.2014 12:10:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: sioner Crytek denince benim aklıma mükemmel orman grafikleri yapan bir firma geliyordu. Şimdi sadece sıradan oyunlar yapan bir firma oldu.
Hepimiz için şüphesiz öyleydi. Ancak haksızlık yapmamak lazım. Onlar da bunu fark ettikleri için, Crysis 3'ü şehir + yeşillik şeklinde tasarlamışlardı ve oldukça da güzel olmuştu.

bocekgrafik

21.8.2014 12:07:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri Crysis 1 ve Warhead'den sonra çıkardıkları Crysis 2 oyununu oynadıktan sonra benim gözümde sıfırlandılar zaten.
Açık dünyadan sonra kapalı ve belli bir koridoru takip ederek ilerlemek zorunda kalmak, hepimizi sıktı ama yonu kesinlikle kötü değildi. Hele de yüksek detay yaması ve DX11 yaması ile grafikler resmen coşmuştu. Crysis 1'de 3B özelliği yoktu malum. Crysis 2'de ise bu var. Crysis 2'yi 3B monitör aldıktan sonra tekrardan 3B açık olarak oynadım. İnanılmaz zevkliydi.

winxperror

21.8.2014 11:21:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: thief garrett
alıntı:

Orijinalden alıntı: Davetsiz Misafir

alıntı:

Orijinalden alıntı: obantr

Crysis 3 çok güzel grafikli bir oyundu ancak 700-800 TL'lik PC'lerde 1080p'de Orta ayarlarda 40-70FPS arası çalışıyordu. Crytek'in oyunlarının sadece üst düzey PC'lerde çalıştığını söyleyen ahmakları bekliyorum.


SUÇ SENDE DEĞİL SENİ DOĞURAN ANA BABADA. GERİ ZEKALI ÇOCUK SEVİYENİ BİL. ŞİMDİ ANANIDA AL GİT BURDAN !


Hakaret etmene gerek yoktu.
Çocuk da ama ahmak diyordu Crysis 'in üst düzey PC'lerde çalıştığını söyleyenlere.

winxperror

21.8.2014 11:19:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: obantr Crysis 3 çok güzel grafikli bir oyundu ancak 700-800 TL'lik PC'lerde 1080p'de Orta ayarlarda 40-70FPS arası çalışıyordu. Crytek'in oyunlarının sadece üst düzey PC'lerde çalıştığını söyleyen ahmakları bekliyorum.
O oyunu 3000 TL PC'de anca 500TL'lik X360'ın kalitesinde oynarsın.O kadar kötü optimizasyon vardı yani.

Redunay

21.8.2014 01:48:51

-2
Crytek denince benim aklıma mükemmel orman grafikleri yapan bir firma geliyordu. Şimdi sadece sıradan oyunlar yapan bir firma oldu.

BSC Misafiri

21.8.2014 00:53:57

-4
"Online tabanlı çalışan firma" crytek çoktan ölmüş. Eski crytek olmadığı kesin. Zaten Homefront'ı bile elinde tutamadı

BSC Misafiri

21.8.2014 00:53:44

+3
Gönlümüzdeki yeriniz çok ayrı YERLİ kardeşler, Allah muaffak etsin sizleri. Elin gavuru kendinden olanı yanlış yapsa bile savunur, bizim gavurcuklar bilmişlik alameti gibi herşeyi eleştirmeye devam etsin, utanıyorum ben sizin adınıza...

BSC Misafiri

21.8.2014 00:53:34

-3
Bence çok zor yani o ekiple çok zor. Hayalgücünden yoksun çoğu çalışanı çıkardıkları oyunlardan çok belli oluyor zaten.

BSC Misafiri

21.8.2014 00:53:18

0
gerçekten zamanı geldi önce crysis zırvalığını bitirin ya da karakterin yanına bir iki karakter daha koyun da ramboculuk zihniyeti ölsün... homefront 2 hakikaten yeni bir çıkış için ideal ilk oyunda kontroller biraz garipti ama güzel bir oyundu :D

BSC Misafiri

21.8.2014 00:53:16

0
ve unutmadan multi dayatması saçmalığına da ağırlık vermeyi keserseniz sizde herkes gibi olmaktan kurtulur daha iyi yapımlar sunarsınız ve farkınız olup daha iyi satış yaparsınız oyundan anlamayanlar gibi herkes multi moda ağırlık vermek zorunda değil...

BSC Misafiri

21.8.2014 00:51:37

-3
Crytek zihniyetini değiştirmek zorunda olan bir firma çünkü nasıl bir kitap cildinin kalitesine bakılarak değerlendirilemezse bir oyunda sadece grafiğiyle değerlendirilmez. İçerik çok ama çok önemli ama yıllardan beri oyunlara yaptıkları yatırımın büyük bir kısmını grafiğe harcıyorlar. Mesela Ryse'nin grafiğinin kalitesi çok iyi olmasına karşın ne konusu ne oynanış mekaniği iyi değil ve bu yüzden oynarken keyif vermiyor, tek düze birkaç kombo ile ve aynı düşmanları öldürmek son derece sıkıcı. Tabii ki oyunun devam etmesini ve oyun adına tüm dergi ve sitelerden eksilerini ve artılarını değerlendirerek daha iyi bir oyun yapmalılar. Lakin PC'ye oyunu 4K grafikte getirdiklerini görünce oyunun eleştirilen hiçbir noktasına aldırmayıp sadece grafikle göz boyamaya kalktıklarını anlamak mümkün. Bu zihniyet değişmezse ne yazık ki Crytek'in sonunu getirecektir.

BSC Misafiri

21.8.2014 00:50:50

+1
quote:

Orijinalden alıntı: diablo81 Crytek in sayginligi zaten yoktu kac yildir bundan sonrada kolay degil isleri.
Türkiyede oyun sektörünün olmamasının kısa ve özeti işte bu tarz insanlar sen yat kalkta bir Türk şirketinin böyle profesyonel bir oyun yaptığına dua et birde saygınlığı yoktu diyor bu ülkede oyun sektörünün gelişmesini beklemeyin bu tarz insanlar olduktan sonrada gelişmeyecektir sebebi kısaca bu cahil insanlar

bocekgrafik

20.8.2014 23:38:10

+1
Crytek'in benim nazarımdaki saygınlığı düşmemişti. O sebeple yeniden kazanmaları gibi bir durum söz konusu değil. Yapılan açıklamayı ise talihsiz bir açıklama olarak görüyorum. Çünkü, Cryek'in saygınlığının düştüğünü düşünmeyen kişilerin kafasında da soru işaretine sebep olabilirler bu şekilde "Demek Crytek'in saygınlığı azalmış ama benim haberim yokmuş" diye...

einhander

20.8.2014 23:24:09

0
acıkcası benım hosuma gıtmıyor onlıne tabanlı bır fırmaya donusmesı.

bocekgrafik

20.8.2014 22:57:54

+2
Bu durum Warface ile değişmeye başladı. Onlar da anladılar ki küresel efendilerin istekleriyle bir yere varamayacaklar. Halka kulak vermeye başladılar ve oyunlarını düşük sistemlerde bile oynanacak şekilde çıkarmaya başladılar. Alttaki bilgileri oyunun Steam sayfasından aldım. Görüldüğü üzere değil asgari, tavsiye edilen sistem bile oldukça düşük. Adamlar "Oyunu öyle bir çıkartalım ki herkes oynayabilsin" demişler âdetâ. Asgari sistem gereksinimi: OS: Windows Vista, Windows 7, Windows 8 Processor: Intel Dual-Core 2 GHz or AMD Dual-Core 2 GHz Memory: 2 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce 8600 or AMD ATI Radeon 3650 DirectX: Version 9.0c Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 6 GB available space Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers Tavsiye edilen sistem: OS: Windows Vista, Windows 7, Windows 8 Processor: Intel Dual-Core 2.6 GHz or AMD Dual-Core 2.6 GHz Memory: 2 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce 9600GT or better, AMD Radeon 3870 or better DirectX: Version 9.0c Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 6 GB available space Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers

Master_Evil

20.8.2014 22:51:14

0
inşallah dediklerini yaparlar, crytek'i saçma demeçlerle değil kaliteli yapımlarla görmek istiyoruz

aykut291

20.8.2014 22:30:54

-3
Valla kalite anlayışı herkeze göre değişir Sadece crysis 1 kaliteliydi bence. hiç kendinizi ksndırmayın :)

-VITO Carliyone-

20.8.2014 22:13:28

+3
bence senaryosuda oynanışıda grafikler kadar güzeldi crysis serisi umarım toparlanırlar

Ahayri

20.8.2014 21:43:13

-4
Crysis 1 ve Warhead'den sonra çıkardıkları Crysis 2 oyununu oynadıktan sonra benim gözümde sıfırlandılar zaten.

Dictattor

20.8.2014 19:16:33

0
Senaryo yazmasını ve bunu anlatmasını öğrensinler tavsiyem.

BSC Misafiri

20.8.2014 18:45:21

0
crytek in geliştirdiği hunt horrors of the gilded age oyunundan bayağı umutluyum atmosfer güzel biraz korku eklerlerse daha iyi olacak ama arena of fate hayal kırıklığı olacak gibi.Ryse portu hakkında da arkadaşa katılıyorum insan biraz geliştirir dövüş sistemini filan hep aynı düşmanlar filan herkes 4K oynayacak sanki oyunu anladık grafikler iyi işte hala zorluyolar grafik diye.

skullomania

20.8.2014 18:44:08

0
öyle sağlam grafikler sunuyorlar ama o oyunları alıp kaliteli sistemlerde oynayabilecek kitle saysı çok az.saygınlık oyuncuların umrunda değil, insanların umrunda olan yapımların kalitesi ve oyuncularda bıraktığı etkidir..ben hala zaman zaman resident evil 1, 2, 3 ; silent hill 1,2,3,4 ü oynayabiliyorsam ki aradan yıllar geçmesine rağmen ; bu da o oyunları çıkaran firmaların başarısıdır

2K

20.8.2014 18:24:23

0
Crytek'in zaten bana kalırsa öyle oyun firmaları arasında ayrı bir saygınlığı hiç bir zaman olmadı. Teknoloji konusunda gerçekten aşmış bir firma, teknoloji dışında oyunlarında geri kalan başka hiç bir şey yok. Şu an Ryse'i port ediyorlar ve port ederken oyunun dövüş sistemini biraz daha geliştirmek ve 100 kere gelen aynı düşman modelini çeşitlendirmek yerine 4K teknolojisi ekleyip onu öne çıkarıp duruyorlar. Bu zamana kadar en çok grafiklere önem verdiler ve maddi sıkıntı içine girdiler umarım artık akıllanmışlardır.

thief garrett

20.8.2014 17:54:15

+4
quote:

Orijinalden alıntı: Davetsiz Misafir
alıntı:

Orijinalden alıntı: obantr

Crysis 3 çok güzel grafikli bir oyundu ancak 700-800 TL'lik PC'lerde 1080p'de Orta ayarlarda 40-70FPS arası çalışıyordu. Crytek'in oyunlarının sadece üst düzey PC'lerde çalıştığını söyleyen ahmakları bekliyorum.


SUÇ SENDE DEĞİL SENİ DOĞURAN ANA BABADA. GERİ ZEKALI ÇOCUK SEVİYENİ BİL. ŞİMDİ ANANIDA AL GİT BURDAN !
Hakaret etmene gerek yoktu.

Davetsiz Misafir

20.8.2014 17:44:46

-2
quote:

Orijinalden alıntı: obantr Crysis 3 çok güzel grafikli bir oyundu ancak 700-800 TL'lik PC'lerde 1080p'de Orta ayarlarda 40-70FPS arası çalışıyordu. Crytek'in oyunlarının sadece üst düzey PC'lerde çalıştığını söyleyen ahmakları bekliyorum.
SUÇ SENDE DEĞİL SENİ DOĞURAN ANA BABADA. GERİ ZEKALI ÇOCUK SEVİYENİ BİL. ŞİMDİ ANANIDA AL GİT BURDAN !

kımyasal

20.8.2014 17:22:09

0
Tam beklediğim açıklama,bir yandan F2P ile düşük maliyette yapımlardan para kazanacaklar ve bu sayede daha maliyetli olan,Hikaye bazlı oyunları (Crysis ve Ryse) üretilmeye devam edecek.Aynı zamanda Cryengine oyun motoru pazarlanmaya ve geliştirilmeye devam edilecek.Crysis serisinin bitirilmesini ve yeni oyunların çıkmasını isteyen arkadaşlar şunu unutmasınlar,Assasian Creed serisi nasıl çıkıyor ve kazandırıyorsa,iyi şekilde yönetilirse Crysis serisi de devam oyunları çıkarılıp kazanç sağlayacaktır.Ryse için şunu diyebilirim eğer devam serileri olacaksa,sadece Xbox One için değilde PC,PS4 içinde piyasaya çıkarılmalı.

Forgewright

20.8.2014 17:20:46

0
Tutmayan konsol oyunlarını pc'ye "REMASTER"lamak ile ya da kopya-ucuz MOBA oyunları yaparak o saygınlığı kazanamayacağınızı damgalı eşek bile bilir de sizin yaratıcı-yöneticiniz bilmiyor mu.

huseyincarnege

20.8.2014 17:05:21

0
GRAFİKLERİ oturtun şimdi sıra hikayelerde crysis 1ve 2 gibi geri dönün 3 biraz patatesti :)

obantr

20.8.2014 16:54:24

-4
Crysis 3 çok güzel grafikli bir oyundu ancak 700-800 TL'lik PC'lerde 1080p'de Orta ayarlarda 40-70FPS arası çalışıyordu. Crytek'in oyunlarının sadece üst düzey PC'lerde çalıştığını söyleyen ahmakları bekliyorum.

Himurajutsu

20.8.2014 16:37:15

0
oyuncuların saygınlığını mı kazanmak istiyorsun; ilk önce grafik kelimesini dilinizden düşürün sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Zağanos...

20.8.2014 16:30:01

+1
hadi bakalım, inşaallah. görsel konuda iyiler, oynanışı ve hikayeyi de düzeltirlerse kolay toparlanırlar

Barxxx

20.8.2014 16:17:07

+1
Teknoloji demosu değilde tekrar oyun yapmaya başlarlarsa neden olmasın.

Deadpool1239

20.8.2014 16:05:28

+1
Takdir ettim adamları.Ben her ne kadar son yıllarda çıkardıkları oyunları sevmesemde Yerli kardeşleri çok severim.En azından diğer firmalar gibi burnunun dikine gitmemişler ve suçlarını kabul etmişler,adamlar tamam kötü iş yaptık ama düzelticez diyor adamlara destek verelim arkadaşlar

BSC Misafiri

20.8.2014 16:00:31

0
Siz ilk önce bi şirketi toparlayın ondan sonra

Dictattor

20.8.2014 15:39:21

0
Bu saatten sonra toparlanmaz gibi görünüyor...

Hoid

20.8.2014 15:30:00

+3
Crysis serisini bitirin artık . Yeni IP ler üretin fakat biliyoruz ki crytek elindeki malzemeyi çöpe dönüştürmeyi seven bir firma . Crysis ile neler neler yapılabilecekken basit bir konuya bağlayıp sakız gibi sündürdüler . Satış rakamları da ortada bu adamların tek sorunu var oda senaryo yönetimi . Eğer deneyimli senaristlerle çalışırlarsa yeni IP ler ile birlikte eskisinden de kaliteli bir stüdyo olabilirler ama nerede . RYSE gibi bomba bir oyun yapmışlar konusu hadi iadere eder fakat oynanış dinamikleri diye bir şey yok oyunda . 4/4 lük bir performas beklemiyor insanlar bu firmadan 4/3 ü yakalasalar herkes sırtlayacak firmayı ama bunlarda gayret yok ...

gokuba

20.8.2014 15:00:51

0
Aynen dediğime geldiler herşey grafik değil

vergosa

20.8.2014 14:54:52

+1
iyi pc sı olanlara hıtap edıyoda grafık dısında bısı yokkı

xleonhart

20.8.2014 14:52:57

+2
Sadece ust duzey grafiklerle is bitmiyor malesef. Hikaye oynanabilirlik ve oyuncu dostu olmaniz gerekiyor.

Davetsiz Misafir

20.8.2014 14:46:34

+5
Yaptığınız oyunları sadece üst seviye bilgisayarlar adam akıllı oynuyor. sadece üst kesime hitap ediyorsunuz. crysis serisi resmen grafik şov abi. tüm kullanıcılara hitap etseniz şimdi nerelerde olurdunuz kimbilir.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ryse: Son of Rome
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız