Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CryEngine'den İki Yeni Tanıtım Videosu Paylaşıldı


    Game Developers Conference kapsamında Crytek, CryEngine ile ilgili iki yeni tanıtım videosu paylaştı. Aşağıdan izleyebileceğiniz videoların birinde CryEngine'i kullanan oyunları bir arada görüyoruz. İkinci videoda ise yeni nesil CryEngine'in temel özellikleri yine benzer oyunlar üzerinde gösteriliyor. Videoları izledikten sonra yeni nesilde gelecek oyunlar için heyecanlanmamak mümkün değil.
 



Bu haberin bağlantısı
URL
cryengine crytek pc ps4 xbox one next gen yeni nesil
The Witcher 3'ün Türkiye'deki Ön Siparişleri Çok İyi Gidiyor! Wolfenstein: The Old Blood, 20 Dolarlık Fiyatıyla Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

5.3.2015 13:55:36

0
Crytek'in daha iyi yerlere gelmesini umut ediyorum.Crysis serisi yıllar geçsede unutulmayacaktır sağolsunlar.

iamburak

5.3.2015 03:03:36

0
Grafik konusunda gerçekten iyi iş çıkarıyorlar.

senjido

4.3.2015 21:48:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving Şu BSC misafirleri ALLAH 1 dese "haşa" inanmayacam. Oynamadığın oyuna nasıl kıytırık diyorsun sipastik ?. Hunt: Horrors of the Gilded Age, bsc de dahil çoğu oyun sitesi tarafından çok beğenildi.
bsc zaten 'çoğu' oyun sitesine göre yazıyor

2K

4.3.2015 21:21:26

+1
Açıkçası her şey grafik değil, yaptığı oyunlar her zaman grafik olarak bir kaç sene önde olsa da senaryo, hikaye işleyişi ve özellikle yapay zeka olarak sıfır oyunlardı bu da aldığım zevki büyük oranda düşürüyordu. Ama en son oyunları Ryse hikaye olarak biraz daha önde kendilerini geliştirmişler, zaten grafikleri ortada tabi ki bir çok hatası vardı ama yine de iyi bir oyundu. Bildiğim kadarıyla firma şu an zor durumdalar ama kaybolmalarını ya da dağılmalarını hiç istemem CryEngine'in de ne kadar iyi bir motor olduğu ortada umarım bu şekilde kötü durumdan kurtulurlar.

SOLID SNAKE

4.3.2015 19:21:30

-1
Şu BSC misafirleri ALLAH 1 dese "haşa" inanmayacam. Oynamadığın oyuna nasıl kıytırık diyorsun sipastik ?. Hunt: Horrors of the Gilded Age, bsc de dahil çoğu oyun sitesi tarafından çok beğenildi.

BSC Misafiri

4.3.2015 18:54:52

0
Far Cry'ı yaratan, Crysis serisi ile bizi coşturan Crytek, şu an 3 tane kıytırık oyunla uğraşıp oyun motoru pazarlıyor. Warface - Arena of Fate, Hunt: Horrors of the Gilded Age. Crysis 3, önceki Crysis oyunları kadar iyi değildi, Ryse zaten felaketti. Sadece grafikleri güzeldi o kadar. Crytek'in tekrar sahaya dönmesi gerekiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız