Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crowfall'un Kickstarter Kampanyası Yaklaşık 1.8 Milyon Dolarla Son Buldu

 
       Pek çok yönüyle yenilikçi bir MMO oyunu olarak görülen Crowfall, Kickstarter kampanyası üzerinden hedeflediği parayı üçüncü gününde toplamıştı. Bugün yapımın 30 günlük Kickstarter süreci sonlandı.
 
       Firma baştaki hedefleri 800,000 doları iki katına katlayarak 1,766,205 dolar toplamayı başardı. Böylelikle Crowfall, Kickstar'ın en çok bağış toplayan 15. oyunu oldu. Yapımcı ekip yayınladıkları açıklamada oyunculara teşekkür etti ve şöyle devam etti: "Sizleri hayal kırıklığına uğratmayacağız. Dünyaya yepyeni bir online deneyim göstereceğiz."
 
      Daha sonra yapımcı ekip forumlar üzerinde oyuncularla iletişime geçeceklerini, fikirlerini paylaşacaklarını ve oyuncularla birlikte sorunlara çözüm bulacaklarını dile getirdi. Crowfall hakkında daha fazla bilgiye oyunun Kickstarter sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak kickstarter.com Crowfall ArtCraft MMO PC online aksiyon hardcore
Rockstar GTA V'in Güncellemeyle Düşen Grafikleri Üzerinde Çalışmaya Başladı Pillars of Eternity'nin Çıkış Videosu Karşınızda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Tayangu

14.9.2015 15:35:30

0
Dostum WoW öyle birkaç milyon oyuncu kaybetti diye bitmez. Çok köklü bir oyundur. Bırakanlar oyuna bağlı olmayan oyuncular.

ankara

28.3.2015 10:10:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood WoW varken kim oynar bunu merak ediyorum
WOW bitti artık dostum son günlerini yaşıyor desem dahi yalan söylemiş olurum

obantr

27.3.2015 23:08:19

0
Ben RPG ve MMO'ları hiç sevmem ama bu oyunu satın alıyorum. Kickstarter'a da destek veriyorum. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi ve yenilikçi oyunlardan biri EA-Ubisoft-Activision gibi milyar dolarlarla oynayan ama oyunlarda yenilik ve yaratıcılık getirmeyen sadece para kazanma odaklı firmalara para yedirmektense indie'lere destek verelim gerçek işlerini severek yapan para kazanmak isteyen ama aynı zamanda para kazanırken işini güzel ve kaliteli yapacak yeniliklerden korkmadan oyun yapacak oyun yapımcılarına ihtiyacımız var !

einhander

27.3.2015 11:04:09

0
bıldıgımızden cok farklı bır sıstemı var ılgı gormesı normal

Vinewood

27.3.2015 08:48:11

-2
WoW varken kim oynar bunu merak ediyorum

Guest-BB2CECC18

27.3.2015 02:40:26

0
Adamlar süre bitti diye üzülmüşlerdir malum sürekli para geliyordu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crowfall
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız