Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crossy Road'un Geliştiricisinden Yeni Bir Pac-Man Oyunu Geliyor

 
     Pac-Man oyununda 256. bölüme geldiğiniz zaman oyunun sağ tarafı ilginç bir şekilde bozuluyordu ve bölümün geçilmesi imkansızlaşıyordu. Bu hatanın zamanın teknoloji yetersizliğinden doğmuş olması çözüldüğünde ise artık çok geçti fakat bu olay Pac-Man'de güzel bir hatıra bırakmıştı.
 
     Crossy Road oyununun geliştiricileri tarafından ise bu hata baz alınarak yeni bir oyun geliştirilmiş durumda. Pac-man 256 adındaki yeni oyunda Pac-Man ile oynuyoruz ve oyunun meşhur hatasından yukarıya doğru kaçıyoruz.
 
     Aşağıdaki videoda zaten ne demek istediğimi rahat bir şekilde anlayabileceksiniz. Pac-Man 256 bu yaz akıllı telefonlar için yayımlanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Pac-Man Pac-Man 256 Crossy Road Mobil
Valve Sanal Gerçeklik Alanı için Yeni Bir İsmin Patentini Aldı Overwatch'un Hanzo'su İle Yakından Görüşme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

25.5.2015 06:31:02

0
Wp'yi de unutmazlar umarım.

Babblebabble

24.5.2015 03:32:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Basol92 Babblebabble Bugün en büyük markalar oyunlar her platformda olmak istiyorlar. Final Fantasylerin Resident Evilların nerdeyse çıkmadığı platform yok. Öyle tek platforma sıkıştırmak exclusive kalmak malesef her zaman başarı ile sonuçlanmıyor. Mobil oyuncuları da göz ardı edemezsin.
Tabii canım, pazarlama açısından düşününce ben de olsam elimden geldiğince yayılmaya çalışırdım yalan yok Böyle düşününce aklıma gameloft geldi.6630'da az oyunlarını oynamadım, önceden mobilde çok oynardım real football, asphalt 2 vs.Adamlar mobille piyasa girdiler, sonra konsollar derken bilgisayar kadar sıçradılar.

XbZeynox

24.5.2015 03:09:59

0
Babblebabble Bugün en büyük markalar oyunlar her platformda olmak istiyorlar. Final Fantasylerin Resident Evilların nerdeyse çıkmadığı platform yok. Öyle tek platforma sıkıştırmak exclusive kalmak malesef her zaman başarı ile sonuçlanmıyor. Mobil oyuncuları da göz ardı edemezsin.

Babblebabble

24.5.2015 03:03:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

ne mobil oyunu yahu? PAC-MAN'in ne olduğunu biliyor musun acaba...!
@Basol92 Ooo ortalığı velveleye vermişsiniz, sakin beyler.Parmak basmak istediğim nokta mobil oyun üretiminin kolay ve dertsiz yanlarıydı, yani Pac-Man'le alakası yok.Zamanında Volfied, DX-Ball, Prehistorik oynamış adamız yani rahat olun.Ama sadece mobil'e çıkmasına kıllanmadım değil.Mobil oyuncusu değilim pek çünkü, 90'lardaki gibi PC monitörünün başına kurulup Pac-Man oynayarak nostalji yapmayı yeğlerim.

XbZeynox

24.5.2015 01:09:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: venomstr
alıntı:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Oyun yapımcılarının işi de zor be.Yok optimizasyondu, yok multiplatformdu yok downgrade di falan filan.Bak çakıyorsun mobil oyunu dert yok tasa yok

ne mobil oyunu yahu?

PAC-MAN'in ne olduğunu biliyor musun acaba...!
Aşağıda bahsettiğim gibi 2000 doğumlu oyun cahili 15 yaş altı biri muhtemelen.

Venomstr

24.5.2015 00:15:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble Oyun yapımcılarının işi de zor be.Yok optimizasyondu, yok multiplatformdu yok downgrade di falan filan.Bak çakıyorsun mobil oyunu dert yok tasa yok
ne mobil oyunu yahu? PAC-MAN'in ne olduğunu biliyor musun acaba...!

Babblebabble

23.5.2015 17:09:18

-1
Oyun yapımcılarının işi de zor be.Yok optimizasyondu, yok multiplatformdu yok downgrade di falan filan.Bak çakıyorsun mobil oyunu dert yok tasa yok

XbZeynox

23.5.2015 15:12:30

0
Bazı 2000 doğumlular yine pac-man nedir yahu diye laf atacak ama Pac-man Championship Edition Dx çok iyiydi zevkliydi. Bence klasik oynayışa dx deki gibi ufak yenilikler grafiksel değişimler ekleyerek oyunculara hala zevkle pac-man oynatabilirler. Crossy Road yapımcıları atari 2600 efsanesi Frogger'ın oynayışını alıp biraz değişimle Crossy Road da bize zevkli bir oyun yapmıştı. Pac-Man oyununda da onlara güvencim tam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pac-Man 256
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız