Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crimson Dragon'dan ilk Video ve Bilgiler


     İlk olarak Project Draco ismi ile ortaya çıkan ve daha sonra isminin Crimson Dragon olduğu belirtilen oyunun ilk videoları daha önce belirtildiği gibi bugün ortaya çıktı. 
 
     Japonya'da düzenlenen özel bir sunum ile oyunun ilk videoları ve oynanış dinamikleri tanıtılmış. yayınlanan ilk videoda oyunun açılış videosunu görüyoruz. Bu videoda Dragon sürücüleri olduğu gözüküyor. Bu sürücüler büyük bir ejderhanın saldırısına uğruyor. Oyunun konusu hakkında yapılan açıklama ise esin kaynağı olmuş. Yapılan bu açıklamaya göre Anne McCaffrey'ın Dragonriders romanından esinlendiği belirtilmiş.
 
     Oyunun ikinci videosu yani oynanış videosunda ise ilk olarak menü tasarımı ve özelleştirmeler ortaya çıkıyor. Buradan ejderhamızın özelliklerine bakabiliyoruz. Daha sonra ise on-rail olarak ilerleyen oynanışa bakıyoruz. Burada sağ elimizle hedef alma ve ateş etme gibi özellikler ortaya çıkıyor. Sol elimiz sayesinde ise özel atakları gerçekleştirebiliyoruz. Sağ elinizle hedef alırken elinizi geri çekip ileri yaptığınızda ateş edebiliyorsunuz. Aslında oynanış anlatımında garip bir hal alıyor. En iyisi sizleri bu iki videoya alalım.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili


Bu haberin bağlantısı
URL
Project Draco aksiyon Kinect Shooter xbox 360 Crimson Dragon
Avrupa PS Video Store'da Bedava South Park Bölümü Pokemon Black&White 2 Batı Çıkış Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

serkan4411

28.2.2012 18:49:47

0
Bune Japon Oyunumu

söny

28.2.2012 15:44:13

0
Türk oyunculara ihtap etmiyen oyunlardan biri
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crimson Dragon
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız