Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crackdown 3'ün İlk Oynanış Videosu Gösterildi!


    Microsoft'un geçtiğimiz sene duyurusunu yaptığı Crackdown 3, nihayet kendini açık bir şekilde gösterdi. Microsoft, Crackdown 3'ün oynanış sahnelerinin yer aldığı videoyu Gamescom'da oyunculara sundu.
 
    Dört kişilik açık dünya co-op oynanışına odaklanan Crackdown 3, yeni multiplayer modlarına sahip. TPS bir oynanışla karşımıza çıkacak olan yapımın bu videosunda yıkılabilir çevre dikkatleri çekiyor. Grafiksel açıdan birçok parçalanma efektleri karşımıza çıkarken, bu konunun multiplayer oynanışa derinden etki edeceği söylenmekte. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Crackdown Crackdown 3 Microsoft Xbox One Action Open World
Quantum Break'in Oynanış Videosu Yayınlandı + Çıkış Tarihi Paylaşıldı Xbox One'a Özel Scalebound'tan İlk Oynanış Videosu Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

thepunisherWZ

5.8.2015 11:40:41

0
Yarış oyunlarında hasar modellemelerini, bu tarz oyunlarda da yıkım modellemelerini beceren oyun/firma alıp yürüyecek. Hadi bakalım bekliyoruz.

Zağanos...

5.8.2015 00:33:11

0
Cümleler çok klasik, ama %100 destruction olayı ilgi çekici, bakalım nası olacak. (Seriyi hiç oynamadım, biraz patavatsız konuştuysak affola..)

hayansame

4.8.2015 23:32:22

0
HOŞGELDİN EFSANE.

TheTrueDetective

4.8.2015 20:36:16

0
Yıkılan çevre dinamikleri enfes gözüküyor ama bakalım son üründe yani çıkacak oyunda bunlar olacakmı... Merakla bekliyoruz

PHO3N1X

4.8.2015 19:48:30

0
Yıkım dinamikleri çok iyi ama bunun bedelini grafiklerin yüksek miktarda ödemesi kötü olmuş.Umarım çıkışa kadar daha iyi olur.

Wayward Son

4.8.2015 18:10:16

0
Scalebound'dan ne kadar tiksindiysem su oyuna bayildim ki seriyi de cok severim. Ozellikle yikim dinamikleri mukemmel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crackdown 3
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız