Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Counter Strike: GO'nun Topluluk Haritasında Türklere Hakaret

 
    Counter Strike: Global Offensive'in yeni güncellemesiyle bazı topluluk haritalarına erişim şansı yakaladık. Maalesef bu haritaların bir tanesinde Türk'leri açıkça aşağılayan ve hakaret eden görüntüler bulunuyor. 
 
    İşin asıl üzücü yanı de_mikla adlı Türkiye temalı haritanın Steam tarafından onaylanıp kullanıcılara sunulmuş olması. Donanımhaber forumlarında da bu konuda oyuncuların şikayeti bulunuyor. Forum'daki sayfamıza buradan ulaşabilirsiniz.
 
    Aşağıda söz konusu hakaret içeren görselleri görebilirsiniz.
 
    Güncelleme: Harita Steam atölyesinden kaldırıldı.
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Just Cause 3'ün Genişleme Paketleri Detaylandırıldı Need for Speed'in PC Sistem Gereksinimleri Oyuncuların Hoşuna Gitmeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.6.2016 10:05:10

0
Bunu oynucaginiza zula oynayın. Hem yerli oyun hemde kendinize ecdadiniza söven bir oyun oynanamis olursunuz.Steam de var şu anda ordan indirebilirsiniz

Guest-63DBB8E76

21.2.2016 19:15:48

0
Türkler abartmış diyenler biraz anlayışlı olmalısınız. Aynı şey peygamberimize yapılsaydı yine abartmayın der miydiniz? Kaldırılması doğru olmuş.

IFollowYou

21.2.2016 18:54:26

0
Yabanci forumlarda bu konu geciyor ve herkes ne kadar hassas oldugumuzdan, kendilerine bu tarz bir sey yapildiginda umurlarinda olmayacagindan bahsediyor. Ayrica resimdeki kisi gercek bir kisi, yani kafadan olusturulmus bir karakter de degil. Bence asiri derecede tepki verildi bu konuya. Sonucta bu internet cok fazla kafaya takmamak lazim.

-BoeRue-

21.2.2016 18:08:10

0
Bu kızgınlık 2 gün sürer insanlar yine cs oynamaya devam eder unutur yada zevki için geri plana atar en kıymetlimiz vatanımızı sırf bu yüzden birçok şey kaybetmedik mi zevkimizden geri duramayım ama bu sanat diyip vatan hainlerinin şarkılarını dinlemediniz mi bi düşünün zevkinizden yada bana dokunmayan yılan bin yaşasın düşüncenizden vatanı unutmadınız mı . Tanrı Türkü korusun

Ouroboros_Tasarım

21.2.2016 14:28:50

0
bilginize kaldırılmadı harita

Master_Evil

20.2.2016 17:34:25

0
steam'e yüklenmek lazım bu rezaleti temizlesinler

- The Stig -

20.2.2016 12:09:14

0
Hemen ozur dilemeleri gerek.. Yaziklar olsun bu nasil bir propogandadir, irkciliktir.. Bosuna demiyoruz Turk'un, Turk'ten baska dostu yoktur!

EXios

20.2.2016 11:25:06

0
Helal olsun beyler aramızda ki bazı kansızlara rağmen başardık ama bence o haritayı yapanında ceza alması lazım sonuçta bunu bilerek yaptığı için o harita ve steam id'si üzerinde işlem uygulamaları gerekirdi.

omris2013

20.2.2016 09:54:25

0
Aslında hepimizin cs go ya girmemesi gerekiyor bence en azından oyuncu kaybını yasar ve tükürüklerini geri yakalamak zorunda kalırlar ha yapmazlarsa .... yoluna kadar yolu var.

kaplan3461

20.2.2016 07:41:11

+1
Şuan bulunduğumuz ortam zaten karışık hiçbi galyenene gelmeyelin birlik olalım anca öyle asariz bunları o oyunda 3 kuruşluk oyun başka oyunlardada cikmasa bari bunlardan beklenir orospu çocuklarından.

KortX

20.2.2016 04:34:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11 yetkili biri olsam direk steam ile temas kurarım baktım kaldırmıyorlar hemen erişimini engellerim türkiye den steamin bu kadar da bir milletin değerleriyle alay edilmez ve bu haritayı yapanı tesbit eder hangi ülkedeyse muhtemelen Avrupa veya Amerika dalardır ve bu ülkelerde inanç ve düşünce özgürlüğü yasaları var ve bu yasalar kimsenin değerleriyle inançlarıyla alay edilmemesini ve dalga geçilmemesini sağlıyor direk hangi ülkede yaşıyorsa bunu yapan kişi ve kişiler yaşadıkları ülkede hakların da suç duyurusun da bulunurum bular yapılması çok zor şeyler değil günümüz de
Hehe... O ülkelerde düşünce özgürlüğü var sanmayın... Görünen kısmı o. Bugün Fransa'da CharlieHebdo her dine hakaret ederken düşünce özgürlüğü oluyor da Ermeni Soykırımı yoktur dediğinde hapse tıkıyorlar adamı... Böyle düşünce özgürlüğü mü olur?

TITAN

20.2.2016 01:09:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: gerçekoyuncu11 yetkili biri olsam direk steam ile temas kurarım baktım kaldırmıyorlar hemen erişimini engellerim türkiye den steamin bu kadar da bir milletin değerleriyle alay edilmez ve bu haritayı yapanı tesbit eder hangi ülkedeyse muhtemelen Avrupa veya Amerika dalardır ve bu ülkelerde inanç ve düşünce özgürlüğü yasaları var ve bu yasalar kimsenin değerleriyle inançlarıyla alay edilmemesini ve dalga geçilmemesini sağlıyor direk hangi ülkede yaşıyorsa bunu yapan kişi ve kişiler yaşadıkları ülkede hakların da suç duyurusun da bulunurum bular yapılması çok zor şeyler değil günümüz de
hemen o klavyeyi yere bırak

ucep

19.2.2016 22:21:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: xoverbang Çok değil 100 sene öncesine gidin; cümle alem toplanıp bize dalan adamlardan ne bekliyorsunuz,Dünya maalesef bize gösterildiği kadar iyi bi yer değil,hele ki bizim şu yabancı insan sevgimiz başka ülkerlerde falan yok.kimle random konuştuysam %90'ından fazlası Türklerden nefret ediyor.sadece Türkiye'ye gelen azınlıkları gören arkadaşlar da bizi başka milletlerin ne kadar çok sevdiğinden falan bahsediyor.adamlar bize değil bizim ülkemizin güzelliklerine, alamadıkları yerleri görmeye falan geliyorlar yoksa sizle bizle işleri yok vesselam.şu saatten sonra ayık olun bari, hiçbir naneden haberi olmadan yaşamışlığın ve popüler diye giydirilen kültürün getirdiği aptallığın artık hepimize zarar verdiği ve daha fazla zarar vereceği günler çok yakın.Açın dökümanlara bakın "En son Suriye sonra Türkiye" diyen dürüst adamlar vardı Amerika tarafından hükümetten indirilen, onların eski konuşmalarını falan dinleyin, bilgi global artık ulaşılabilir fakat kafalarımız manipüle,ee buna bi çare de düşünmeye sevkiyat. Bakış açınızı falan da değiştirin eğer buna yetebileceğiniz kadar beyin hücleriniz çalışıyorsa.hükümetle ilgili problemlerimiz var doğrudur ama sakın ha sakın hükümete zarar vereceğim diye vatan hainliği yapmayın,Türkiye'yi satmayın dere gider kum kalır beyler unutmayın.Bu işin yanisi; düşman sizin sandığınızdan çok daha fazla,açın rus uçağının düşürülme videolarının altındaki yorumları okuyun ve o yorumların ne kadar fazla thumbs uplandığına falan bakın.İran'dan tut da senin benim adını bilmediğimiz zkimsonik ülke vatandaşlarının bile yazdıkları şeyler genelde" you fking only good at kebab,how dare you gypsies?" tarzında tarihi bir sindirememezlik ve nefretle saldırıyorlar şimdiden,klavyesini mitralyöz gibi kullanıyorlar ve hepsi pislik aç birer köpek gibi.oyunlarda falan silah sıkacağınıza arma da 2 km den adam vurdum yok counter da hs atttım bilmem ne diye konuşacağınıza silah tutmayı öğrenin, silahlanın hakikaten de daha da eğlenceli.Savaş çıkarsa da şaşırmayın,savaş çıkınca da ruslarla savaşacağınızı falan düşünmeyin kendi içimizdeki hainlere sıkacağımız mermi ihtiyacı elimizde olanlardan çok daha fazla olacak haydi selametle..
BEN HAYATIMDA BUKADAR MANTIKLI VE BİLGİLİ YAZAN BİRİNİ GÖRMEDİM SAYGIM SONSUZ

tropeus77

19.2.2016 21:48:20

0
CS bitmiştir...

JonnyLesh7

19.2.2016 21:17:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: IFollowYou abartmaya gerek yoktu bence. ayrica map yapisi turkiyeyi gayet de andiriyor, bundan niye utandiginizi anlamadim ama disari cikip bir etrafiniza bakin isterseniz turkiye bu zaten.
Sen sorun yapmadan sana hakaret eden, hatta atana hakaret eden bir firmanın oyunun göğsünü gere gere oynamaya devam et. Türkiye bu zaten diyorsun birde utanmadan, Türkiye'nin atası kurucusu olan insan Atahürg mü? O fotoda ki kimdir? Herşeyden öte valve kimdir?? Kim oluyorda türklerle dalga geçiyor. Norveç gibi bir ülkede Atatürk gibi olmak diye bir deyim varken valve kim oluyorda dalga geçiyor Atatürk ile? Şimdi söyle sence sorun yok mu?

OoO_21

19.2.2016 21:00:21

+1
Bu durumu öğrendiğimde bahsi geçen oyunu kütüphanemden sildim. Mevcut haritanın oyundan kaldırılmış olmasını yeterli bulanları anlamıyorum! Valve'dan resmi bir özür gelene kadar oyunun ülkemizde yasaklanmasını hatta boykot edilmesini beklerdim.

IFollowYou

19.2.2016 19:48:24

+1
abartmaya gerek yoktu bence. ayrica map yapisi turkiyeyi gayet de andiriyor, bundan niye utandiginizi anlamadim ama disari cikip bir etrafiniza bakin isterseniz turkiye bu zaten.

Ouroboros_Tasarım

19.2.2016 19:32:15

0
map yapmak isteyen bu işlerden anlayan varsa bana ulaşsın ! source engine ile epey zamandır uğraşıyorum daha öğrenmem gereken çok şeyler var eğer beraber girişirsek karşılık niteliğinde bir harita yapabileceğimizi düşünüyorum ama yardım lazım !!! ciddiyim şaka yapmıyorum ışıklandırma ve seslendirme konusunda zorluk çekiyorum ışıklandırma hadi uğraştırıyo yapıyorum ama ses eklemede çok sıkıntılar çekiyorum bununla ilgili türkçe kaynak yok sürekli deniyerek veya yabancı tutoriallarla geliştirdim kendimi hl 1 için yapım aşamasında olan haritalarım var hani ne seviyede olduğumu merak ediyorsanız diye söylüyorum bunları varsa kendine güvenen mesaj atsın steam : Nihil?nth

Oyuncu82

19.2.2016 17:40:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

Önce haberi oku konuyu Anla ondan sonra yorum yap .Harita topluluk içinse oyun kendisi Vave'nin. Harita da Irkçı içerikler vardı hakkıyla onu da sildirdik :). Bakarlarmışmışda , güzelbulmuşmuşlarda.
Ben ne diyorum oyunun Valve'ın olması topluluk tarafından oluşturulmuş maplerde duvardaki yazıları okuyarak onlara göre mapi koyması değildir.Valve mapteki taktiksel kaliteye bakar ve oyuncularında oy çokluğuyla koyar.Burda o yazılar başka bir dilde herhangi bir yoldan yazılsaydı.Senin yine umrunda olmayacaktı.Evet silinmiş güzel olmuş,olması gereken olmuş.

deadlight54

19.2.2016 14:55:14

0
Kotaku haberini yapmış. Facebook'taki yorumların bazılarını okudum, içler acısı resmen. Bu arada haritanın kaldırılmasına sevindim. Umarım bir daha böyle saygısızlık yapmazlar. http://steamed.kotaku.com/new-counter-strike-map-met-with-outcry-from-turkish-pla-1759997423?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

JonnyLesh7

19.2.2016 01:26:38

+3
quote:

Orjinalden alıntı: darko17 oyunu yapan şahıs google'a türkiye yazıp ilk bulduklarını yapıştırmış. bunun dışında ben bir sorun görmüyorum.
Google'ye atatürk yazınca atatürg mü geliyor yani? yada o foto? Nasıl sorun yok?

emrahcey

19.2.2016 00:25:08

0
CS:GO'larımızı silelim temizleyelim.

Skyhan91

18.2.2016 23:44:44

+1
Haritaya normal bişey diyimde beğensinler çok cool biri olayım.Nasıl olsa ülkeni kötülemek bizde moda bide haklıymış gibi uzun bir yazı yazayım haa normal ozaman desinler :)

peaceonearth

18.2.2016 22:22:32

0
soysuzlar....

darko17

18.2.2016 21:59:43

0
oyunu yapan şahıs google'a türkiye yazıp ilk bulduklarını yapıştırmış. bunun dışında ben bir sorun görmüyorum.

powersmachine54

18.2.2016 21:34:14

+3
Utanmazlar resmen bize hakaret etmişler.Siz kimsiniz ki ülkemizin kurucusu Atatürk'e hakaret ediyorlar.İşin asıl ilginç yani bu konuda bazı kişiler resmen normal olduğunu savunan ne olduğu belirsiz kişilerin olması da insanı sinirlendiriyor.

HIGHER

18.2.2016 20:55:18

0
oyunların neden türkçe gelmediği belli zamanında . neyse:D

EXios

18.2.2016 20:55:01

+1
Utanmadan normal diyenler var

mementopolis

18.2.2016 20:41:11

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82 CS GO yu silerek protesto etmek nedir.Topluluk haritaları Valve ın değil.Ayrıca adamlar tek tek bu ne diye araştırmazlar.Bakarlar güzel mi map.Koyarlar bu kadar basit.Olayı boşu boşuna büyütenlerinde zeka seviyeleri belli.
Önce haberi oku konuyu Anla ondan sonra yorum yap .Harita topluluk içinse oyun kendisi Vave'nin. Harita da Irkçı içerikler vardı hakkıyla onu da sildirdik :). Bakarlarmışmışda , güzelbulmuşmuşlarda.

nemesis16

18.2.2016 20:34:02

0
Zamaninda ne koymus be adamlara anca oyunlarda borusu oter yakindada koyacaz bu ecnebilere oyunu iyiki silmisim

Oyuncu82

18.2.2016 20:22:50

+2
CS GO yu silerek protesto etmek nedir.Topluluk haritaları Valve ın değil.Ayrıca adamlar tek tek bu ne diye araştırmazlar.Bakarlar güzel mi map.Koyarlar bu kadar basit.Olayı boşu boşuna büyütenlerinde zeka seviyeleri belli.

BSC Misafiri

18.2.2016 20:16:53

+4
Ulan abi sizde sorun mu var yok cs go yu siliom işte ulan vermişsin parasını silsen ne olur silmesen ne olur saçma sapan yorum yazıosunuz hani zamanında coca cola israil malı die satın alıp yere döken bakkal dayılar vardı ya aynısısınız

BSC Misafiri

18.2.2016 20:15:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: eskhioyuncu
quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

akapeli olduğun için hoşuna gitmiştir tabi Atatürkle dalga geçilmesi
Ben ve akepe . Biraz rahat olun. Bu adamlar kendi dinleri,kendi peygamberleri,kendi Politik liderleri ile heeyerde dalga geciyolar ve millet gülüp geciyor. Kimse de tepki göstermiyor. Niye herseyi hakaret olarak algiliyorsunuz?
Toplumların değer yargıları farklıdır, onlar yaşayan siyasi liderlerini tiye alıyorlar, mesela Abraham Lincoln, George Washington, Churchill gibi liderlerine laf ettirmezler. Ayrıca inanan insanlar kendi manevi değerleriyle dalga geçmezler, mutlaka içlerindeki inançsızların işidir ve sayıları neredeyse inançlı kesim kadar. Şimdi yine içlerindeki bir kısım için bayrağın değeri yok ise ve iç çamaşırından bikiniye kadar alakalı alakasız her yerde bez parçası niyetine kullanıyorlarsa bizim insanımızda mı öyle yapmalı? Yozlaşarak çağdaş olunmuyor ne yazıkki! Unutmadan onlar Hz. İsa'ya peygamber olarak değil yaradanın evladı diye inanıyorlar. Hani baba ve oğul mevzusu.

BSC Misafiri

18.2.2016 20:14:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: eskhioyuncu 10 numara yorum. Bu resimlerde komedi disinda herhangi bir hakaret unsuruna rastlamadim. Dedigin gibi haritayi tasarlayanlarinda Türk olduklari konusuluyor.
Yorumlarda eksi vermeyi neden kaldırdıklarını biliyor musun? Senin gibi her konuda saçmalayıpta mazoşistlik yapanların eksi koleksiyonu yapmalarını engellemekti. Haritayı tasarlayanların adı Türk'tür, bugün rüyalarını bile Türkçe gören yaratıklar askerimize ve polisimize her türlü kalleş saldırıda bulunuyor, onları da Türkten mi sayacaksın?

BSC Misafiri

18.2.2016 20:14:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: DdrizztT Her zaman derim insanların sadece iyisi ve kötüsü var.Bu aşağlıklar da kötü tarafta yer alıyor neyse cehennemin de yakıta ihtiyacı var.
Kötülüğün bile bi şerefi vardır senin lafın özü bence şu: insan bu iyisi de var iiibbb.. side var.

KuvvetMira27

18.2.2016 19:57:16

+1
Sövebilirmiyiz...

FirstDr3aM

18.2.2016 19:49:29

+1
ATÖLYEDEN KALDIRILDI..!

Persona_Non_Grata

18.2.2016 19:45:51

+3
quote:

Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

Ben ve akepe . Biraz rahat olun. Bu adamlar kendi dinleri,kendi peygamberleri,kendi Politik liderleri ile heeyerde dalga geciyolar ve millet gülüp geciyor. Kimse de tepki göstermiyor. Niye herseyi hakaret olarak algiliyorsunuz?
biz kendi bayraklarından kıçına don yapanlar kadar geniş bir millet değiliz, bizim kutsal saydığımız değerlerimiz var. Kuran, Vatan, Bayrak, Atatürk kırmızı çizgimizdir.

mementopolis

18.2.2016 19:26:03

0
Çok sinirlendim bende .

aloneaqle

18.2.2016 19:23:15

+5
Haritayı yapanın Türk kimliği taşıyor olması veya Türkçe konuşuyor olması onun Türk olduğu anlamına gelmez. Bu memleketin vatandaşı olmak için Türklük de bir zorunluluk değil zaten fakat tarihimize ve değerlerimize saygı duymak bir zorunluluktur. Ben üzerime düşeni yapıp raporladım. Steam'in bunu bilerek yaptığını sanmıyorum fakat konunun peşine düşerseniz sevinirim DH Ekibi. Bu kadar şikayet ve yorumdan sonra bir açıklama yapacaklardır diye umuyorum.

Chirrut Imwe

18.2.2016 19:13:04

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

akapeli olduğun için hoşuna gitmiştir tabi Atatürkle dalga geçilmesi
Ben ve akepe . Biraz rahat olun. Bu adamlar kendi dinleri,kendi peygamberleri,kendi Politik liderleri ile heeyerde dalga geciyolar ve millet gülüp geciyor. Kimse de tepki göstermiyor. Niye herseyi hakaret olarak algiliyorsunuz?

Persona_Non_Grata

18.2.2016 18:58:58

+3
quote:

Orjinalden alıntı: eskhioyuncu 10 numara yorum. Bu resimlerde komedi disinda herhangi bir hakaret unsuruna rastlamadim. Dedigin gibi haritayi tasarlayanlarinda Türk olduklari konusuluyor.
akapeli olduğun için hoşuna gitmiştir tabi Atatürkle dalga geçilmesi

otomania

18.2.2016 18:42:52

+1
Şikayet ederken şikayet sebebi belirtmek daha mantıklı bence. Bu sebeple şöyle bir yazı yazdım, ister kendi yazınız ile eklemek istediklerini ekleyerek ister kopyala yapıştır ile ihlal bildirimi şikayetine açıklama ekleyin ki hassasiyetimizi daha iyi aktarabilelim. Haritayı savunan arkadaşa da seslenişim orijinalini eklemek istemeyebilirsin farklı sebeplerden ötürü doğru ama o zaman hiç koymamak daha mantıklı. Yoksa sahiplendiğin değerler komik birer obje ve içi boş nesnelerden fazlası olamaz. "This map has got a huge dose of humiliation of my national history and culture. As a fan and a follower of your game CS:Go, this community map isn't more than a disgrace. I've always like parodies in games but this one is insulting all of our values, from our national leader Mustafa Kemal Atatürk to our historical bazaar and "çarşı" cultures. This isn't even close to parody nor joke. The first thing we've learned from life is respect for everyone's values and beliefs and I believe you Steam staff will understand us about this situation. I'm sure you'll do what is neccessary. And I don't want to think your authorized personal haven't verify this map in community project stage before it come to workshop and our sights. Have a nice day"

Sean john

18.2.2016 18:42:45

0
reportladım , eksi oyda verdim bakalım steam ne yapıcak

BSC Misafiri

18.2.2016 18:39:02

0
Origin access den sonra hiçbir platforma isim olmaz artık beleş indie oyunlarını başına çalsin

Chirrut Imwe

18.2.2016 18:37:19

+3
10 numara yorum. Bu resimlerde komedi disinda herhangi bir hakaret unsuruna rastlamadim. Dedigin gibi haritayi tasarlayanlarinda Türk olduklari konusuluyor.

Avrim

18.2.2016 18:33:05

+11
Haritanın ilk versiyonunda aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi Atatürk'ün resmi düzgün yansıltılmıştı, operasyon ile bu şekilde geldi. http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/583574795890747625/0BEB825D1B200F2F0BEB77E519EEE74941617411/ Ayrıca bir Allah'ın kulu bana şu resimlerde hakaret göstersin.Çeviri hataları ve teliften kaçınmak için değiştirilmiş tabelalardan başka bir şey göremedim ben.Ki bu daha önce bir çok haritada oldu,haritalarda gördüğünüz Almanca,Japonca ve Rusça kelimelerin doğru olduğunu bilerek mi oynuyordunuz oyunu bu zamana kadar Atatürk'ün resmini koysalar yarın öbür gün Yunan'ı,Rus'u ateş etse yine ortalığı ayağa kaldıracaksınız ve değiştirilme sebebide büyük oranda bu.Çıkıp da "bizi Arap gibi göstermişler,ırkçılık yapıyorlar" deyip kendiniz "ırkçılık" yapmayın, iyice komik oluyor.

muhammet.dmr

18.2.2016 18:27:40

0
Cs:go'yu büyük bir hevesle indirimdeyken almıştım fakat oyuna girer girmez haritada cami olduğunu farkettiğim gibi oyunu silmiştim.Dini konuların oyunlara konu edilmesine karşıyım.Bunu görmüşken yazmak istedim şaşırmamak gerek ne kadar cinsellik, dini istismarlar ve algı yönetimi varsa oyunlarda var.Yeni yeni farketmeye başladım oyunlar üzerinde bir araştırma yapıyım dedim bilgisayarda bir kaç oyun dışında oynanacak oyun kalmadı (:

GaiShinbu

18.2.2016 18:24:21

0
Sanırım haritayı yapan da Türk'müş. Steam de yorumlarda bu şekilde mesaj atanlar var.

BSC Misafiri

18.2.2016 18:20:32

0
Bizim çok bir faydamız dokunmaz bu konuya asıl faydası dokunacak olanlar yetkili kişiler para iadesi talep edilmesi sart

BSC Misafiri

18.2.2016 18:19:43

+3
Ruslar resimdeki ATATÜRK resmine ateş etse hoşuna gider mi ?

Chirrut Imwe

18.2.2016 18:13:54

0
Atatürk yerine Necmettin Erbakan'i koymuslar. Ilk resimdeki tablo da yazan sacma sapan seyleri görünce gülme krizi gecirdim

White Death

18.2.2016 18:12:14

+1
Yalnız olayı yalnış anlamayın haritayı yapan Valve değil topluluk yapımı bir harita bu. Valve sadece onay vermiş. Haritayı ve yapanları şikayet edin en yakın zamanda kaldırılsın bu şeyler.

xoverbang

18.2.2016 18:09:02

+2
Çok değil 100 sene öncesine gidin; cümle alem toplanıp bize dalan adamlardan ne bekliyorsunuz,Dünya maalesef bize gösterildiği kadar iyi bi yer değil,hele ki bizim şu yabancı insan sevgimiz başka ülkerlerde falan yok.kimle random konuştuysam %90'ından fazlası Türklerden nefret ediyor.sadece Türkiye'ye gelen azınlıkları gören arkadaşlar da bizi başka milletlerin ne kadar çok sevdiğinden falan bahsediyor.adamlar bize değil bizim ülkemizin güzelliklerine, alamadıkları yerleri görmeye falan geliyorlar yoksa sizle bizle işleri yok vesselam.şu saatten sonra ayık olun bari, hiçbir naneden haberi olmadan yaşamışlığın ve popüler diye giydirilen kültürün getirdiği aptallığın artık hepimize zarar verdiği ve daha fazla zarar vereceği günler çok yakın.Açın dökümanlara bakın "En son Suriye sonra Türkiye" diyen dürüst adamlar vardı Amerika tarafından hükümetten indirilen, onların eski konuşmalarını falan dinleyin, bilgi global artık ulaşılabilir fakat kafalarımız manipüle,ee buna bi çare de düşünmeye sevkiyat. Bakış açınızı falan da değiştirin eğer buna yetebileceğiniz kadar beyin hücleriniz çalışıyorsa.hükümetle ilgili problemlerimiz var doğrudur ama sakın ha sakın hükümete zarar vereceğim diye vatan hainliği yapmayın,Türkiye'yi satmayın dere gider kum kalır beyler unutmayın.Bu işin yanisi; düşman sizin sandığınızdan çok daha fazla,açın rus uçağının düşürülme videolarının altındaki yorumları okuyun ve o yorumların ne kadar fazla thumbs uplandığına falan bakın.İran'dan tut da senin benim adını bilmediğimiz zkimsonik ülke vatandaşlarının bile yazdıkları şeyler genelde" you fking only good at kebab,how dare you gypsies?" tarzında tarihi bir sindirememezlik ve nefretle saldırıyorlar şimdiden,klavyesini mitralyöz gibi kullanıyorlar ve hepsi pislik aç birer köpek gibi.oyunlarda falan silah sıkacağınıza arma da 2 km den adam vurdum yok counter da hs atttım bilmem ne diye konuşacağınıza silah tutmayı öğrenin, silahlanın hakikaten de daha da eğlenceli.Savaş çıkarsa da şaşırmayın,savaş çıkınca da ruslarla savaşacağınızı falan düşünmeyin kendi içimizdeki hainlere sıkacağımız mermi ihtiyacı elimizde olanlardan çok daha fazla olacak haydi selametle..

***Respect***

18.2.2016 18:02:27

+3
Lütfen herkes şikayet edip, dislike versin. Sayı ne kadar artarsa kaldırılma ihtimali de o kadar artar.

ResVR

18.2.2016 17:57:56

+1
buradan reportlayabilirsiniz haritayı yapanları https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=536587726&searchtext= harita topluluk tarafından yapılmış steam onay vermiş yani gözden kaçırmışlar bilerek ve isteyerek steam sunmaz topluluk haritalarından tf2 de para kazanılabiliyordu şikayet edin cebine beş kuruş girmesin yapanların.

EXios

18.2.2016 17:56:51

+1
Oyunu iade edemiyorsunuz ancak iade kısmından açıklamaya yazın nekadar çok kişi iade talep ederse daha iyi olur. Yani oyunu silmeniz bir işe yaramaz kimseye bir faydası yok.

Chris Traeger

18.2.2016 17:56:23

+1
quote:

Orijinalden alıntı: CheKD Anlaşılan yabancılar geçmişlerini pek unutamamışlar özellikle de Kurtuluş Savaşını ve o savaşın büyük komutanı Mustafa Kemal Atatürk'ü.Böyle ucuz şeylerle tatmin oluyorlar sanırım.
Artik nasil gecirdiysek, hala etkisinden cikamamislar.

ShadowofDeath06

18.2.2016 17:56:02

0
Bakalım böyle bir eşeklik karşısında Valve'ın tutumu ne olacak.

CheKD

18.2.2016 17:54:11

+1
Anlaşılan yabancılar geçmişlerini pek unutamamışlar özellikle de Kurtuluş Savaşını ve o savaşın büyük komutanı Mustafa Kemal Atatürk'ü.Böyle ucuz şeylerle tatmin oluyorlar sanırım.

Chris Traeger

18.2.2016 17:49:37

0
Seref yoksunu insanlar. Suzme **'lar. Turkler sizi mi ****?

BSC Misafiri

18.2.2016 17:47:16

0
Sildim gitti, ne salak herifler. Böyle koyacaksan hiç koyma daha iyi.

gerçekoyuncu11

18.2.2016 17:42:57

+4
yetkili biri olsam direk steam ile temas kurarım baktım kaldırmıyorlar hemen erişimini engellerim türkiye den steamin bu kadar da bir milletin değerleriyle alay edilmez ve bu haritayı yapanı tesbit eder hangi ülkedeyse muhtemelen Avrupa veya Amerika dalardır ve bu ülkelerde inanç ve düşünce özgürlüğü yasaları var ve bu yasalar kimsenin değerleriyle inançlarıyla alay edilmemesini ve dalga geçilmemesini sağlıyor direk hangi ülkede yaşıyorsa bunu yapan kişi ve kişiler yaşadıkları ülkede hakların da suç duyurusun da bulunurum bular yapılması çok zor şeyler değil günümüz de

HIGHER

18.2.2016 17:42:17

+1
verdiğim para haram zıkkım olsun

DdrizztT

18.2.2016 17:37:26

+5
Her zaman derim insanların sadece iyisi ve kötüsü var.Bu aşağlıklar da kötü tarafta yer alıyor neyse cehennemin de yakıta ihtiyacı var.

BSC Misafiri

18.2.2016 17:33:39

+1
şu andan itibaren steam hesabımdan counter strike go'yu tamamen siliyorum bunlar şu ortamda böyle yaptıkları sürece herkes silsin counterı şerefsizlerr !!!!

EXios

18.2.2016 17:30:59

0
Düpedüz şer....lik bunun adı daha söylencek zibilyon şey var bence bu konu altında küfür yasağının kalkması ve insanların içinden geldiğince giydirmesine izin verilmeli.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız