Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Counter-Strike 1.6 Unreal Engine 5'te Nasıl Görünürdü? İşte Video

 
 
YouTube'da 'VISION adlı içerik üreticisi yeni bir video yayınladı. Bu video Unreal Engine 5'te Counter-Strike 1.6'nın yeniden düzenlenmesi yer alıyor. CS 1.6'yı bu doğrultuda UE5'te nasıl olabileceğini görebiliyoruz. Videoda yeniden oluşturulan haritaların yanı sıra temel oyun mekaniklerine de vurgu yapılıyor.
 
Görüntüler dikkat çekiyor
 
 
 
Rekabet odaklı nişancı oyunlarında elbette bu denli görüntüleri elde etmek pek de oyuncuların istediği bir durum değil. Genel olarak bu tarz oyunlarda oyuncular daha iyi rekabet deneyimi elde etmek ve yüksek FPS almak için tüm ayarları düşüğe çekiyor. Ancak bu tarz değişiklikleri ve iyileştirmeleri bu tarz oyunlarda görmek oldukça dikkat çekici.
 
Yayınlanan UE5 karşılaştırma videosu gerçekten de ilgi çekici görünüyor. Yeniden yapım sürümünü andıran bu fan yapımı çalışmada temel oyunun orijinal sanat tarzı korunuyor ve orijinal dokular iyileştiriliyor.
 
Bu çalışma karşımıza konsept bir içerik olarak çıkıyor ve şu anda indirilip oynanacak durumda değil. İlginizi çektiyse aşağıdan videoya göz atabilirsiniz.
 
CS 1.6 UE5 videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Counter-Strike 1.6 ue5
Sıra Tabanlı Taktik Severler için Jagged Alliance 3 Yakında Geliyor: Tüm Detaylar Konsol Savaşları Kızışıyor! Sony, Playstation 6'nın Bilgilerini Microsoft'tan Saklayacak

BSC Misafiri

24.6.2023 15:54:10

0
en iyisi cs source idi kim ne derse desin. birdahada o kalitede cs gelmeyecek
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız