Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoD: Advanced Warfare'in Son DLC'si Haftaya Geliyor


      Call of Duty: Advanced Warfare'in son DLC'si gün yüzüne çıktı. Reckoning adını alan bu DLC, oyunun önceki DLCleri gibi dört yeni harita getirecek ve Exo-Zombie modunu noktalayacak.
 
     Bu dört harita'da (Fracture, Overload, Quarantine ve Swarm) yeni etkileşimler bulunduğunu dile getiriliyor. Exo-Zombies modunun son bölümünde ise Rose McGowan, John Malkovich, Bill Paxton, Jon Bernthal ve Bruce Campbell ile ölülerin neden tekrar hayata geldiği sorusuna yanıt bulacağız.
 
      Reckoning adlı DLC, Call of Duty: Advanced Warfare'in season pass sahiplerin ücretsiz olarak sunulacak. Bu indirilebilir içerik Xbox One ve Xbox 360 için 4 Ağustos'ta yayınlanacak. DLC'nin PC ve PlayStation sürümleri ise yaklaşık 30 gün sonra yayınlanacak. DLC'nin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=uYxOoCrkVNY#t=37
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare Wii U
Fallout 4'ün Koleksiyoncu Paketi İçin Daha Fazla Pip-Boy Üretilmeyecek Dragon Quest XI, PS4, 3DS ve Nintendo NX için Duyuruldu

silverygt

29.7.2015 05:43:18

0
Bu sene yaptigim en buyuk hata şu oyunu satin almak oldu.. Şu dandirik future temasindan siyrilip bo2 tadinda bisey gelmedigi surece dahada yanaşmam bu oyuna..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız