Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cliff Bleszinski'nin Yeni Oyun Firmasına Pek Çok Deneyimli Yapımcı Katıldı


       Gears of War serisinin yapımcısı Cliff Bleszinski, emekliliğinin ardından Boss Key adlı yeni oyun stüdyosuyla oyun dünyasına geri döndü. Blue Streak adındaki projesini geliştirmeye devam eden bu oyun stüdyosu ilk çalışanlarını bünyesine kattı.
 
      Boss Key'e katılan oyun geliştiricileri, geçmişte gerçekten başarılı yapımlara imza atmış yapımcılardan oluşuyor. Katılan geliştiriciler arasında Ghost Recon: Future Soldier, Far Cry 4, The Division gibi oyunlarda çalışmış Chris Mielke yardımcı yapımcı,  Gears of War üçlemesi ve Fortnite'da çalışmış Chris Wells yardımcı karakter tasarımcı ve Epic Games'in eski çalışan Joshua Parker da yardımcı oynanış programcısı rollerini üstleniyor. 

      Bunun yanında Grand Theft Auto V, Bioshock Infinite, Guitar Hero 5 ve 6, Call of Duty: Ghosts gibi önemli yapımlarda çalışmış pek çok oyun geliştiricisi Boss Key'de çalışmaya başladı. Firmanın kurucusu Cliff Bleszinsk, işe alımları "başarılı bir stüdyo kurmanın anahtarı etrafınızı kaliteli insanlarla çevirmek. Özellikle de sizin yapamadıklarınızı yapabilen insanlarla..." diyerek yorumladı. Bu kadar tecrübeli ve başarılı yapımcıların üzerinde çalıştığı Blue Streak kod adlı oyun umarız ki oyuncuların kalitesini hissettiği yapımlardan olur. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Cliff Bleszinski gears of war blue streak pc
Güney Kore'de Engelli Oyunculara Özel e-Spor Turnuvası Düzenlenecek Steam Controller'ın Yeni Tasarımı Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

24.7.2014 09:00:38

0
Burdan sağlam bir yapım çıkacığa benzer..

BSC Misafiri

24.7.2014 01:02:34

0
oyunun türü hikayesi vs hakkında hiçbir bilgi yok mu sadece kod adı mı belli ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız