Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cliff Bleszinski, LawBreakers'ın Free-to-Play Modelini Savunuyor


     Gears of War serisi ile birlikte oyun dünyasının en önemli geliştiricilerinden bir tanesi haline gelen Cliff Bleszinski'nin yeni oyunu her ne kadar oyuncuları heyecanlandırsa da, oynaması ücretsiz olacağı ve Nexon tarafından dağıtılacağı için şüpheye düşürmüyor değil. Ancak Bleszinski, LawBreakers'da kullanacakları modelin oyuncuları üzmeyeceğini söylüyor.
 
     Nexon ile birlikte hala nasıl bir sistem kullanacakları konusunda çalıştıklarını söyleyen Bleszinski, oynaması ücretsiz oyunların iyi bir itibara sahip olmadığını bildiğini ancak her oyunun bir olmadığını söylüyor. LawBreakers'da kullanılacak olan free-top-play sisteminin oyuncuları üzmeyecek, iyi bir yolla hazırlandığı belirtiliyor.
 
"Hala para kazanma modeli üzerinde düşünüyoruz. Olumlu yaklaşmaya çalışıyoruz. Çekirdek oyuncuların free-to-play dendiğinde yüzlerinin ekşidiğini biliyoruz. Kötü bir itibarı var ve bunu anlıyorum. Henüz tam fikir sahibi değiliz, belki 20$'a erken erişim sürümü satarız ve oyun çıktığında 20$ veren oyunculara özel hediyeler veririz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot cliff bleszinski boss key productions project bluestreak lawbreakers
Divinity: Original Sin 2'ye Yapılan Bağışlar 1 Milyon Doları Aştı BBC'nin Grand Theft Auto Film Projesinden İlk Fragman Yayınlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

THUGGER

4.9.2015 14:22:41

0
İyimis

mementopolis

3.9.2015 22:29:16

+1
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
LawBreakers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız