Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Céiron Savaşları'nın Betası 10 Kasım'da Başlıyor


 
     Ülkemizdeki en bilinen oyun yapım stüdyolarından biri olan Céidot Oyun Stüdyoları'nın yeni oyunu Céiron Savaşları'nın betası 10 Kasım'da başlıyor. Konu ile ilgili dağıtılan basın bültenine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Artık Céiron Savaşları’nın oynanış mekanikleri ve özellikleri hakkında kapsamlı bilgi alabileceğiniz bir kaynağınız var! Oyunumuzun resmi sitesinde yer alan “Oynanış Mekanikleri” sayfasından Céiron Savaşları’nın nasıl bir oyun olacağına dair kapsamlı bilgiyi temin edebilirsiniz.

Céiron Savaşları oynanış mekanikleri için lütfen tıklayın.

Céiron Savaşları 10 Kasım’da açık beta olarak yayına başlayacak. Bu tarihten önce ön-komutan yaratma modülü üzerinden kayıtlarınızı yaptırarak komutanlarınızı yaratabilir ve bonus özellik ve eşyalara sahip olabilirsiniz! Ayrıca 10 Kasım’ı beklerken biraz eğlenmek ve arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirmek için Ceiron Arena'yı deneyebileceğinizi unutmayın! Céiron Arena, Céiron Savaşları konseptine dayalı bir mini oyundur ve Facebook üzerinden ücretsiz olarak oynanabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Céiron Savaşları Ceidot PC
Resmi Xbox Dergisi'nin Kapağı Gears of War 3 Free Realms PS3'ten Önce Mac'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.12.2010 01:08:04

0
grafikler süper gözüküyor umarım oyunda güzel olur

SOLID SNAKE

7.10.2010 23:41:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Benim bildiğim bi Hükümran Senfoni vardı zamanında grafikleri dehşetti, maddi yetersizlikten durdurulup web tabanlı oyuna geçildi. Burdan kazanılan parayla Hükümran Senfoni'ye devam edilecekti. Mevzu buydu ama hala tekrardan başlanmadı yapım süreci.
bu oyunun girişindeki osmanlı tarzı adam hükümran senfoni için modellenen bir model o dikkatimi çekti.

BSC Misafiri

7.10.2010 23:37:41

0
Benim bildiğim bi Hükümran Senfoni vardı zamanında grafikleri dehşetti, maddi yetersizlikten durdurulup web tabanlı oyuna geçildi. Burdan kazanılan parayla Hükümran Senfoni'ye devam edilecekti. Mevzu buydu ama hala tekrardan başlanmadı yapım süreci.

SOLID SNAKE

7.10.2010 18:55:12

0
web tabanlı yapıyolar ama güzel ediyolar zaten ya web yada online tabanlı oyunlarımız. adamlar bu sayede para kazanıyolar. ilerde hem indirilebilir hemde alınabilir olur İstanbul Kıyamet vakti gibi ve çeşitleri artabilir.

Antrim

7.10.2010 17:52:11

0
hep strateji yapıyolar bu turkler.

BSC Misafiri

7.10.2010 17:33:56

0
Şu Türk firmaları ne zaman Web tabanlı oyun sevdasından vazgeçecek ya? Saçma sapan işler...

SOLID SNAKE

7.10.2010 15:26:48

0
vallaha görebileceğiniz en iyi grafikli web tabanlı oyun ilk sayfasındaki yeni çeri gibi askerle kız gerçekten şahane modellenmiş,bunu web tabanlı yerine indirilebilir bi oyun gibi edebilirler zaten nedne öyle etmemişlerki :S
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Céiron Savaşları
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız