Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Circle Pad Pro Fazla CPU Kullandığı için Super Smash Bros'da Desteklenmiyor


      Bildiğiniz gibi Super Smash Bros'un Nintendo 3DS sürümü pek çok oyuncunun daha rahat oynamasını kolaylaştıran Circle Pad Pro'yu desteklemeyecek. Oyunun yapımcı yönetmeni Masahiro Sakurai, bu kararın nedenini oyuncularla paylaştı .
 
      Sakurai, Circle Pad Pro'nun Nintendo 3DS'de belli bir CPU kullandığını söyledi. Super Smash Bros.'un, konsolun tüm gücünü kullandığını söyleyen yapımcı bundan dolayı Circle Pad Pro desteğinin çıkarılması gerektiğini söyledi. Son olarak yapımcı geçtiğimiz haftalarda duyurulan New Nintendo 3DS'in gücünün daha fazla olduğunu için C-Stick desteği sağlanabildiğini açıkladı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
super smash bros nintendo wii u 3ds dövüş pacman
Bloodborne'un Alpha Testinin Boyutu + Alpha Takvimi PS Plus Kullanıcıları, Battlefield 4'ün PS3 Sürümünü Bedavaya Deneyebilirler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

WiiSmash

30.9.2014 22:02:30

0
smash bros kokune kadar kullaniyosa(ekstra bir padi desteklemeyecek kadar) demek ki pilin anasini aglaticak

Guest-8FB5351A6

30.9.2014 20:21:58

0
hem oyun yok hem düzgün yapılmamış yazık ya.

fazliboz

30.9.2014 20:15:22

0
Zekiye katılıyorum new 3dse özel dsi gibi çok az oyun gelir diye düşünüyorum

Bowser Zeki

30.9.2014 20:06:35

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Rezillige bakar misin arkadaslar. Sirf1 dolar 2 dolar kar edicem diye bastan sen donanimdan kis sonra boyle esi benzeri gorulmemis rezillikler diz boyu olsun. Once donanimda cok cimri davrandilar. Sonra ikinci kol destekleyen oyunlar cikarip ikinci kolu BASTA DUSUNEMEDIKLERI icin ek aparatla duzeltme yoluna gittiler. SOnra ikinci kolu ekleyip hem cpu da hemde gpu da iyilestirmelere gidip bazi oyunlari ondecen cikan 3ds lerde ya calistiramayip yada bazi ozelliklerinden mahrum biraktilar. ALLAH CC den el konsolunda rakipleri yok (varda ayna gorevi goren bi vita iste olmasada olur) Yoksa oyunlar anlaminda destek goren bir rakip olsa bu kulvardada cok zorlanirlardi kanimca.
circle pad pro ÇOKTA GEREKLİ BİR APARAT değil zaten :) Allah aşkına kaç tane oyun duyuruldu NEW 3DS de çalışan sadece? 1 (oda wii oyununun portu) -.- sony naptı vita da? kendine özel hafıza kartı yaptı ama fiyatları ÇOK PAHALI :)

Kasatka

30.9.2014 19:07:56

0
Rezillige bakar misin arkadaslar. Sirf1 dolar 2 dolar kar edicem diye bastan sen donanimdan kis sonra boyle esi benzeri gorulmemis rezillikler diz boyu olsun. Once donanimda cok cimri davrandilar. Sonra ikinci kol destekleyen oyunlar cikarip ikinci kolu BASTA DUSUNEMEDIKLERI icin ek aparatla duzeltme yoluna gittiler. SOnra ikinci kolu ekleyip hem cpu da hemde gpu da iyilestirmelere gidip bazi oyunlari ondecen cikan 3ds lerde ya calistiramayip yada bazi ozelliklerinden mahrum biraktilar. ALLAH CC den el konsolunda rakipleri yok (varda ayna gorevi goren bi vita iste olmasada olur) Yoksa oyunlar anlaminda destek goren bir rakip olsa bu kulvardada cok zorlanirlardi kanimca.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Smash Bros.
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız