Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Child of Light'ın Türkçe Yaması Yayınlandı

 
     Geçtiğimiz günlerde Saints Row IV'ün Türkçe yamasını hazırlayan Taner Saydam, bu senenin başlarında piyasadaki yerini alan Child of Light'ın Türkçe yamasını da Türk oyuncularına armağan etti.

     Assassin's Creed ve Far Cry'ın geliştiricilerinin hazırladığı Child of Light'ın Türkçe yamasını buradan indirebilirsiniz. Türkçe yama sadece PC versiyonu için geçerlidir ancak Türkçe karakter desteği yoktur. Bu duruma da kısa zamanda alışırsınız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ubisoft child of light platform jrpg pc ps3 ps4 xbox 360 xbox one wii u
Bloodborne'dan Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı DriveClub'da Ekrandaki Göstergeleri Kapatabileceğiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

harunefetr

20.6.2015 22:00:05

0
Son güncellemeye sanırım yama uyumlu degil arkadaşlar yama yapacaksanız gerçekten resmi yama peşinde koşun diyorum...

BSC Misafiri

18.3.2015 14:23:46

0
yamanın linki nerde o kadar atıp tutmuşsunuz da yamayı göremedik?

BSC Misafiri

11.12.2014 22:22:30

-1
Yamayı deneme fırsatım olmadı henüz. Oyunu ingilizceden yeni bitirdim. Bazı kısımları anlamadım, zor bir dili var oyunun. Oyun içi resimlerden gördüğüm kadarıyla kafiye kullanmaya dikkat etmişsiniz tebrik ederim. Bu oyunun ruhu açısından önemli bir noktaydı bence. TR karakter desteği de gelirse tadından yenmez valla ^_^ En kısa fırsatta yamalı haliyle oynayacağım tekrar. Bu güzel oyunu çevirdiğiniz için teşekkürler, emeklerinize sağlık.

TanerSaydam

21.8.2014 00:59:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: FifaNetworkTR
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Israrla laf sokmak için Geldiğine inanmıyorum aybars :) dil dosyalarını açan proğramı atabilirim kardo sen daha kalitelisini yapabilirsin bu şekilde ne dersin ?


Ahahah bunun için mi geldiğimi düşünüyosun Taner? :D Şu lafından sonra gerçekten gözümde bir kez daha düştün :) Daha üye bile olmadan burada ezik ezik konuşuyorsun :)

Benim yamalarla işim olmaz artık.. Yama yapmak amatörlerin işidir. Yapabiliyorsan resmi iş yap da boyunun ölçüsünü görelim kardeş :))

NOT : Kalitesiz olduğunu laf sokmak için yazmadım. Diğer sitelerde paylaştığın ekran görüntülerinden ne kadar kalitesiz olduğu belli.. Daha Türkçe'yi düzgünce yazamayan birinin Türkçe çeviri yaması ne kadar kaliteli olabilir ki? ;))
sana diyecek cevabım yok aybars. Rica ediyorum benim yaptığım "KALİTESİZ" yama konularına ısrarla gelip yorum yapma kardeşim. Sen kralsın sen 10 numarasın. Bizim gibi eziklere bakma sen ok.

AsRuleS

20.8.2014 20:20:12

-3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Israrla laf sokmak için Geldiğine inanmıyorum aybars :) dil dosyalarını açan proğramı atabilirim kardo sen daha kalitelisini yapabilirsin bu şekilde ne dersin ?
Ahahah bunun için mi geldiğimi düşünüyosun Taner? :D Şu lafından sonra gerçekten gözümde bir kez daha düştün :) Daha üye bile olmadan burada ezik ezik konuşuyorsun :) Benim yamalarla işim olmaz artık.. Yama yapmak amatörlerin işidir. Yapabiliyorsan resmi iş yap da boyunun ölçüsünü görelim kardeş :)) NOT : Kalitesiz olduğunu laf sokmak için yazmadım. Diğer sitelerde paylaştığın ekran görüntülerinden ne kadar kalitesiz olduğu belli.. Daha Türkçe'yi düzgünce yazamayan birinin Türkçe çeviri yaması ne kadar kaliteli olabilir ki? ;))

Dictattor

20.8.2014 15:52:54

0
Uzun zamanda Bilgisayar'da duruyor oyun, şansa Türkçe yamasını yapmışlar. Akşama başlarım büyük ihtimal...

Sir Maximus is BACK

20.8.2014 13:26:18

-1
Oyun ucuzlasa da alsak

BSC Misafiri

20.8.2014 13:09:44

0
Israrla laf sokmak için Geldiğine inanmıyorum aybars :) dil dosyalarını açan proğramı atabilirim kardo sen daha kalitelisini yapabilirsin bu şekilde ne dersin ?

AsRuleS

20.8.2014 11:12:21

-2
Keşke kaliteli bi yama olabilseymiş...

BSC Misafiri

20.8.2014 05:53:52

0
Türkçe karekter desteğine elimdeki yamar bitince tekrar el atacağım arkadaşlar :) Oyun gerçekten çok güzel çünkü .

Orange20

19.8.2014 21:36:22

0
Ellerine sağlık, keşke bu yamalara hiç gerek kalmasa :)

laserion

19.8.2014 21:32:53

0
Türkçe karakter desteği olan bir yazı tipine destek verse ölür bu Ubisoft sadece ubisoft değil çoğu firma böyle. Madem ki Türkçe desteğin yok bari yazı tipini türkçe karakter destekleyecek şekilde yap bu kadar bile uğraşmaktan aciz bu oyun firmaları tek bildikleri para .

michael01

19.8.2014 19:25:10

+1
ancak Türkçe karakter desteği yokturu okuduktan sonra Zaten kisa zamanda bu duruma alişirsiniz. :D
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Child of Light ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız