Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Catherine'in Batıya Geleceği Onaylandı

Oyunun zorluğu da daha önce yama haberlerini ortaya çıkarmıştı.

     Daha çok JRPG oyunları ile tanıdığımız Atlus firmasının farklı türleri birleştiren yeni oyunu Catherine'in batıya geleceği doğrulandı.
 
     Korku, cinsellik ve platform öğelerini bünyesinde barındıran oyunun batıya çıkmayacağı daha önce kesin bir dilla açıklansa da oyunun Japonya çıkışından kısa bir süre sonra klasik olarak batı çıkışı hakkında da haberler gelmeye başladı. Nitekim dün yaptığımız haberde Gamestop'un Catherine'i 26 Temmuz çıkış tarihi ile birlikte stoklarında listelediğini belirtmiştik. Bu sabah saatlerinde ise oyunun batıya geleceği resmi ağızdan olmasa da açılan internet sitesi ile doğrulanmış oldu.
 
     Atlus, yaz aylarında Avrupa ve Amerika'da piyasaya süreceğini açıkladığı Catherine için bir internet sitesini yayına soktu. Bu sitenin tam içeriğinin ise yakında açılacağı belirtilmiş. Oyunun resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Catherine aksiyon korku macera cinsellik Atlus Persona Team
Panasonic'in El Konsolu Jungle İptal Oldu Black Ops'un Senaryo Modunun Demosu Live'da

erkefur

1.3.2011 17:07:52

-1
Ne güzel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Catherine
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız