Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Catherine PC'ye Gelebilir Miydi?


 
     Japon firmaların genellikle Batı pazarı için PC oyunu geliştirdiklerine tanık olmayız. Yine de Capcom ve Konami gibi bazı firmalar PC pazarına sınırlı da olsa destek veriyor. Yine konsollarla adı anılan Atlus da PC için bir oyun hazırlayabilir mi? Üstelik bu oyun son dönemlerde oldukça popülerleşen Catherine olabilir.
 
     VG Resource'un bir takım kullanılmamış Xbox 360 içeriğinin arasından bulup çıkardığı "Test" adlı dosyanın içinde oyunun PS3, Xbox 360, PC ve mobil platformlar için kontrol şeması bulunuyor. Bu da oyunun PC sürümü konusunda kafamızı karıştırıyor.
 
    Aslında bu görüntü oyunun PC sürümünün geliştirilmesine başlandığına dair bir kanıt olarak görülemez. Yine de böyle bir çalışmanın yapılması dikkate değer. Yukarıda bu kontrol şemasını görebilirsiniz.

     Bu arada aşağıda gerçekçi bir Catherine tasarımını bulunuyor. Bir film veya anime projesi için örnek olarak görülebilir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Catherine aksiyon korku macera cinsellik Atlus Persona Team
Rift: Yama 1.4 İçin Notlar Yayınlandı! Sony'den Bağımsız Geliştiriciye Ücretsiz Dev Kit

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Catherine
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız