Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Castle Crashers Yeni İçerikleriyle Xbox One'a Geliyor


      Şu sıralar Pit People adlı yeni oyunu üzerinde çalışan The Behemoth, yeni bir duyuruyla karşımıza çıktı. Firma Castle Crasher'ı yenilenmiş haliyle Xbox One'a duyurdu.
 
      Castle Crashers Remastered adını alacak bu yapım yepyeni içerikler bulunduracak. Bu içeriklerden bazıları şunlar: Back Off Barbarian adlı yeni bir multiplayer mini oyunu, eskisinden beş kat daha büyük doku boyutları, performans gelişimi ve daha kolay bir şekilde multiplayer oyunu bulma olanağı.
 
     Eskiden 30 fps'de çalışan yapımın Xbox One'da 60 fps'de çalışacağını belirtelim. Eğer Castle Crasher'a Xbox 360'ta sahipseniz oyunun Xbox One sürümüne 20 Eylül'e kadar ücretsiz sahip olabilirsiniz. Bu tarihten sonra oyuna Xbox 360'ta sahip olanlar Castle Crasher: Remastered'ı 5 dolara satın alabilecek. Eğer değilseniz Castle Crasher: Remaster'ı 15 dolara Xbox One için satın alabilirsiniz.
 
      Son olarak Castle Crasher'ın bu yıl içinde geriye uyumluluk sistemiyle Xbox One'a geleceğini belirtelim. Tabii ki oyunun bu sürümünde yukarıda saydığımız yenilikler bulunmayacak. Castle Crasher Remastered 9 Eylül'de çıkışını yapacak. Oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak thebehemoth.com Castle Crashers Castle Crashers Remastered PC The Behemoth Xbox one Xbox 360 PlayStation 3
PlayStation 4'ün 3.0 Güncellemesinden Ekran Görüntüleri Sızdı Harmonix Yeni Oyunu için Yeni Bağış Platformu Fig'i Kullanacak

vipersix

5.9.2015 14:41:19

0
çevremde bu oyunu seven yok hic bende tek başıma oynamak zorunda kaldım çok zor oyun yav oyunu bitirene kadar yaşlandım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Castle Crashers ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız