Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom: Monster Hunter 4 Satış Rekorları Kıracak


     Japonya'da her zaman milyonlarca satmayı başaran Monster Hunter serisinin yeni oyunu bildiğiniz gibi Nintendo 3DS'e özel olarak hazırlanıyor. Bu önemli oyuna geliştiricisi Capcom'un güveni de oldukça fazla. Capcom yetkilileri Monster Hunter 4 hakkında şu açıklamaları yaptılar.
 
    "Kalite anlamında olabildiğinin en iyisini sunduğumuz konusunda kendimize güveniyoruz. Sadece serinin önceki oyunlarının satış rekorunu değil, şu ana kadar eşi görülmemiş bir rekora ulaşmasını bekliyoruz." 
 
     Monster Hunter serisi en büyük ilgiyi Japonya'da görse de Avrupa ve Amerikalı oyuncuların da bu seriye ilgisi oldukça yüksek. Bakalım oyun beklendiği kadar çok satacak mı?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews monster hunter monster hunter 4 monster hunter 3d monster hunter 3ds
Japonya'da Haftanın En Çok Satanları Witcher 3 Ses Kadrosuna Game of Thrones Konuğu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emin-hawk

15.8.2013 13:30:05

0
Görüyorum ki herkes bu oyunu seviyor ve bekliyor ozaman diğer konsollar için de çıkmasını nasıl sağlarız ona bakalım artık imza mı toplarız eylem mi yaparız ne olursa :)

BSC Misafiri

15.8.2013 13:23:28

0
Bu oyundan Capcom ciddi para kazanır.

resh_aykut

14.8.2013 23:52:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: RownikaL Zaten Capcom'un bu iddayı ortaya atmasının sebebi hali hazırda bulunan milyonlarca monster hunter oyuncusu olması bu çekirdek oyuncu kitlesi bu oyunun hangi sürümü çıkarsa çıksın özel içerik paketlerine kadar herşeyi alıyorlar.Gerçi oyunda haketmiyor değil yani ev konsolları için çıkarmaması çok büyük bir kayıp.Gerçi online oyunu cryengine 3'le pclere gelecekti ama hala ses seda yok...
MMORPG türünde olacaktı sanırım o oyun . O değil de vitaya filan gelse fena mı olurdu . Uzun zamandır adam akıllı monster hunter oynayamadık yahu..

Master_Evil

14.8.2013 23:49:28

0
3ds oyunu, olur mu olur

RownikaL

14.8.2013 23:43:44

0
Zaten Capcom'un bu iddayı ortaya atmasının sebebi hali hazırda bulunan milyonlarca monster hunter oyuncusu olması bu çekirdek oyuncu kitlesi bu oyunun hangi sürümü çıkarsa çıksın özel içerik paketlerine kadar herşeyi alıyorlar.Gerçi oyunda haketmiyor değil yani ev konsolları için çıkarmaması çok büyük bir kayıp.Gerçi online oyunu cryengine 3'le pclere gelecekti ama hala ses seda yok...

aporocco

14.8.2013 23:07:16

0
Daha önce Wii'de çıktığı ve çoklu oyuncu desteği olmadığı halde 3DS'te 2.2 milyon satan MH 3'e bakıp multi destekli MH 4'ün rahat 4-5 milyon satabileceğini düşünüyorum. Serinin Japonya'da ve Amerika'da büyük hayran kitlesi var. PAL 3DS aldığıma pişman ettirecek bir oyun. http://www.youtube.com/watch?v=EwAMWmBnOf0
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter 4 Ultimate
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız