Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty'nin VR Oyunu "Jackal Assault" Tüm PS4 Sahiplerine Ücretsiz Olacak

"Announcing the Jackal Assault, a Call of Duty @PlayStation VR experience, coming free for all PS4 Infinite Warfare players."
   
   Activision, 2 Eylül tarihinde twitter üzerinden yukarıda bulunan mesajı atmış ve Call of Duty'nin "Jackal Assault" adındaki VR oyununun sadece Infinite Warfare sahibi PlayStation 4 kullanıcılarına ücretsiz olacağını açıklamıştı. Şimdi ise kendileri blog. activision üzerinden yaptığı duyuruyla birlikte "Jackal Assault" VR oyununun tüm PlayStation 4 sahiplerine ücretsiz olarak sunulacağını açıkladı. 
 
"We’re also excited to announce that the Jackal Assault VR Experience will be available to all PS4 owners, not just for players who have purchased the game."
 
   Ayrıca Activision, Kuzey Amerika ve Kanada'ya özel olarak 4-5 Kasım tarihlerinde PlayStation 4 veya Xbox One alanlara ücretsiz Call of Duty: Infinite Warfare verileceğini de belirtti.
 
   "Jackal Assault", Call of Duty: Infinite Warfare'in çıkış yapacağı gün yani 4 Kasım tarihinde sunulacak. PlayStation VR ise 13 Ekim tarihinde 400 dolar ve euro fiyatıyla seçili ülkelerde çıkış yaptı. Sony Türkiye sorumlusu Mustafa Yiğit'in açıklamasına göre cihazın Türkiye'ye ocak ayında gelmesi planlanıyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty Infinite Warfare FPS Activision
Rockstar Games ve 2K Games'i Bünyesinde Barındıran Take-Two Mali Raporlarını Paylaştı WWE 2K17 Goldberg DLC'si Önümüzdeki Hafta Çıkış Yapacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

3.11.2016 12:58:03

0
Ps vr gözlük işindeki pastayı komple götürecek gibi duruyor

Kreuger

3.11.2016 10:51:46

0
tabi canim avrupadakiler keriz , amerikadakiler akilli ve imtiyazli
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Infinite Warfare
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız