Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty'nin Multiplayer Modunda Yeni Dönem Başlıyor


 Call of Duty Advanced Warfare'ın çıkışına sayılı günler kala oyunun geliştiricileri, serinin Multiplayer modunda yeni bir dönemin başlayacağını belirtti.
 
    Aşağıdaki "The New Era of Multiplayer" adlı videoda; oyunun Multiplayer moduna ait daha önce yayınlanmayan görüntülerini görebilirsiniz ve geliştiricilerin oyunun Multiplayer moduyla ilgili olarak yaptığı açıklamaları izleyebilirsiniz.
 
    Call of Duty Advanced Warfare, 4 Kasım'da piyasadaki yerini alacak. Ayrıca Türk Lirasına geçen Steam'de oyunun 99 TL'den satışa sunulduğunu da belirtelim.

Bu haberin bağlantısı
URL
call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare Wii U
Samurai Warriors 4'ün Çıkış Videosu Yayınlandı Steam Türk Lirasına Geçti!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sir Maximus is BACK

22.10.2014 20:50:33

-1
Evet cidden yeni bir donem.

SkYHawKTR

22.10.2014 20:16:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba
alıntı:

Orijinalden alıntı: SkYHawKTR

Şu Cod Community'nin ezikliğine bak ya, izlerken benim için burkuldu. Bütün PC oyuncuları gitmiş 2. sınıf oyuncu tipli konsolcular gelmiş, Fast Paced Shooter görünce adamlar şok olmuş resmen.

Ben arkadaşlara önereyim Quake diye bi oyun var çok garip. Herşey çok hızlı filan şok olursunuz. Jetpack lerde hoşunuza gittiyse 1.5 senedir Titanfall'da oynuyoruz biz gerçekten güzel, sizde deneyin...


Oyunun 8 ay önce betayla piyasaya girdiğini göz önüne alırsak sen 1,5 sene iyi oynamışsın yine. Ben 4 senedir titanfall oynuyorum diyenler görmek istiyorum senin bu iddiandan sonra. Konsolcu olanlara laf atarak bir yere varamazsın. Oyun camiası diye ayrım yapmadan konuşursan belki de şikayet ettiğin konuların düzelmesine bir faydan olur.
Konsolcu 2. sınıf insanlar demedim zaten, 2. sınıf oyuncu tipli konsolcular dedim. Yani PC ve eski oyun geçmişi olmayan hayatında ilk defa fast paced shooter görmüş ezik tiplerden bahsediyorum.Titanfall içinde bilerek abarttım eski oyunlara dem vurmak için. Bu camianın ekibi belli zaten, oyun ve kategorilerden bi haber gördükleri herşeyi abartık trend haline getirmeye çalışan, eski oyuncu kitlesini kaybedip 12 yaşındaki çocuklara hitap eden bir camia. COD'u en başından beri oynarım, COD4'ü 2bin saatin üzerinde oynadım. Çok merak ediyosan Cod4 ve Black Ops 2 mutliplayer oyuncularına bak anlarsın.

Mustafaa05

22.10.2014 13:37:00

0
Ya Arkadaş çift zıplama demiş oyun çok hızlı demiş. yenilik demiş.. demiş de demiş.. Buna 99 lira vereceğinize size tavsiyem daha ucuza Crysis deneyin, ( denemeyenler için ) Maximum speed Maximum strength.. Yok ben double jump hissedeceğim ilk zıplamadan sonra düşerken tekrar yükseliş istiyorum arkadaş diyorsanız yine daha ucuza bkz. Titanfall.. Ki Titanfall da en azından Titanlarımız var.. Birde bu oyunu BF ile kıyaslarlar.. Ah güzel kardeşim canım kardeşim.. BF4'ün ilk çıktığı buglu halini bile buna tercih ederim.. Video'da adamı vuruyor fiziksel olarak tepki yok.. Bumudur vuruş hissiyatı ? Sıktığım mermiler nerede ? Bomba patlıyor bre en azından bir suratını korur gibi yap. Yada ne bilim adam bacağına sıkarken bir sendele..Hayır ben mi göremedim video'da bu tepkileri, varsa yanlışım lütfen düzeltin ki en azından elimde yeni bir oyun olsun vakit geçirebileceğim.. Hadi onuda geç Abi sen havadasın ve süzülüyorsun. Nasıl bir mantıktır havada iken nişan alıp adamı vurmak.. Nerede mermi hassasiyeti.. Kurşun sekmesi ?? 99 değil de 40 50 olsa belki. Oda Sadece Single modu için. Şu Multi video'sunda tek gördüğüm koş hopla zıpla ateş et.. Yoksa çöplüktekilerden tek farkı Ambalajının yeni olması..

Buyukbaba

22.10.2014 11:14:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: SkYHawKTR Şu Cod Community'nin ezikliğine bak ya, izlerken benim için burkuldu. Bütün PC oyuncuları gitmiş 2. sınıf oyuncu tipli konsolcular gelmiş, Fast Paced Shooter görünce adamlar şok olmuş resmen.

Ben arkadaşlara önereyim Quake diye bi oyun var çok garip. Herşey çok hızlı filan şok olursunuz. Jetpack lerde hoşunuza gittiyse 1.5 senedir Titanfall'da oynuyoruz biz gerçekten güzel, sizde deneyin...
Oyunun 8 ay önce betayla piyasaya girdiğini göz önüne alırsak sen 1,5 sene iyi oynamışsın yine. Ben 4 senedir titanfall oynuyorum diyenler görmek istiyorum senin bu iddiandan sonra. Konsolcu olanlara laf atarak bir yere varamazsın. Oyun camiası diye ayrım yapmadan konuşursan belki de şikayet ettiğin konuların düzelmesine bir faydan olur.

Guest-8FB5351A6

22.10.2014 10:58:06

0
izlemicem

Mütevazı Üye

22.10.2014 09:46:29

0
arkadaşlar orjinal alalım lütfen 99 tl çok değil ayrıca 55 gb boş alan istiyor :))

SkYHawKTR

22.10.2014 09:29:00

0
Şu Cod Community'nin ezikliğine bak ya, izlerken benim için burkuldu. Bütün PC oyuncuları gitmiş 2. sınıf oyuncu tipli konsolcular gelmiş, Fast Paced Shooter görünce adamlar şok olmuş resmen. Ben arkadaşlara önereyim Quake diye bi oyun var çok garip. Herşey çok hızlı filan şok olursunuz. Jetpack lerde hoşunuza gittiyse 1.5 senedir Titanfall'da oynuyoruz biz gerçekten güzel, sizde deneyin...

TayfunKey

22.10.2014 03:20:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: michael01 STEAM TL YE GEÇTİ FİYATLAR RUSYA GİBİ OLDU HAYIRLI HABERİNİ BEKLİYORUM
Seni mı kıracağım? Yakala! http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Steam_Turk_Lirasina_Gecti-72245.htm

michael01

22.10.2014 03:05:10

0
STEAM TL YE GEÇTİ FİYATLAR RUSYA GİBİ OLDU HAYIRLI HABERİNİ BEKLİYORUM
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız