Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu

 
 
Call of Duty serisi bir yandan yükselmeye ve oyunculara yeni içerikler sunmaya devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan bir video 100 dolarlık bir harcamadan sonra kullanıcılara sunulan animasyonsuz bir paketin nasıl göründüğünü bizlere aktarıyor.
 
Cheetah Print adlı silah seçeneği hiçbir animasyona sahip değil
 
 
 
Warzone ve MW3 oyunlarını oynuyorsanız, Cheetah Print adlı silah seçeneğini görmüşsünüzdür. Oyuncular bu skin'e sahip olmak için 100 dolarlık bir harcama yapıyor ve akabinde kullanıcılar mevcut seçeneğe ulaşabiliyor. Ancak ortaya çıkan video ile beraber elde edilen skin'in herhangi bir animasyon taşımadığı ve düz bir renk seçeneğinden başka bir şey olmadığı görülüyor.
 
Videoda da görebileceğiniz gibi Cheetah Print'e sahip olan oyuncu bir hayli şaşırıyor ve silahın animasyonun bile olmadığını aktarıyor. Yayıncılığını Activision'ın üstlendiği Call of Duty oyunlarına yeni özelleştirmeler, kişiselleştirmeler ve daha fazlası gelmeye devam ediyor.
 
Peki, siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Ayrıca oyunun şu anda Steam sayfasında %35'lik indirimle 45 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğunu belirtebiliyoruz. Oyunun normal fiyatı ise 70 dolar.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kabus2224

20.4.2024 22:20:04

0
Animasyon yok dediği skin silahın üstünde yüzer gibi hareket ediyor düz ve sonsuz bir şekilde, onu kastediyor. Da... olsa ne yazar? Yine saçma zaten. Her parçası farklı boya tipleri, farklı görünümler içeren özenli bir silah tasarımı olur hadi anlarım. Yine alınmaz da en azından görseli var almış derim. Bu tip silahın üstüne komple hediye paketi sarar gibi yapıştırılan skinler niye satıyor anlayamadım. Yolunacak adam çok. Tabi fiyatlarda onlara göre sudan ucuz. 3 kuruşluk şeyler bunlar oraya göre.

BSC Misafiri

20.4.2024 11:44:16

0
Buna para veren insanlar oldugu surece elestiriler umrunda mi sanki Activion'in?

Fearless_tr

20.4.2024 10:13:33

0
Bögle salaklar oldugu sürece bu oyunlardan farkli birsey beklemeyin

skywalkerhan

20.4.2024 09:14:31

0
kim kimle alay etmiş acaba.. 100 dolara milf skini vermiş..

Ömer Hayyam12

20.4.2024 02:24:55

+1
Parayı verirseniz böyle çer çöpe onlar da yapmaya devam eder, bu kadar basit.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız