Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Advanced Warfare'ın İlk İnceleme Puanı Geldi

 
    Bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Call of Duty: Advanced Warfare'ın ilk incelemesi Videogamer tarafından yayınlandı. Sledgehammer Games'in geliştirdiği Call of Duty: Advanced Warfare'ın incelemesinde anlatılanlara göre oyun seriye yeni bir soluk getirmiş.

    Tam olarak 10 üzerinden 8 puan alan Advanced Warfare'ın, hikaye modunun kötü olmadığına değinilmiş. Özellikle oyundaki Exosuit (Exo giysi), serinin kendini tekrarlayan ve bayatlayan oynanışına yeni bir soluk getirdiği için olumlu puan almış durumda. Oyunun Multiplayer haritaları da oldukça harika bir şekilde tasarlandığı da incelemede olumlu olarak belirtilmiş.

    Oyunda sadece bazı silahların gerçekçiliği bozacak ve oynanışa olumsuz etki edecek düzeyde güçlü olması eksi puan almış (Advanced Warfare, her ne kadar kurgu olsa da oyundaki bazı askeri teknolojik ürünler, Amerika'nın geliştirme aşamasında olan projelerdir).

    Kevin Spacey ile Troy Baker'ın yer aldığı Call of Duty: Advanced Warfare'ın ilk incelemesi, bu oyuna göre mükemmel bir puan ile karşımıza çıktı. Oyunun Day Zero Edition sürümünü satın alanlar, oyuna 3 Kasım'dan itibaren ulaşacağı için oyunun ambargosu tam olarak yarın kalkacak. Yarından itibaren diğer inceleme puanları geldikçe bunları sizlerle paylaşacağız.

Bu haberin bağlantısı
URL
call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare Wii U
"The Division'un Çıkış Tarihi Yakında Açıklanabilir" Murasaki Baby'nin Yapımcısı, Geliştirdikleri Yeni PS4 Oyunu Hakkında Konuştu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

3.11.2014 19:02:47

0
Açıkçası ilk defa beklemeden ve video bile izlemeden pre-order yaptım bir cod oyununa ve pişman olmadım.Opt. sorunu var zannettim başta ama iki ayar yüzünden oluyormuş, onları kapadım şimdi 60-90 arası gayet iyi.Oynanış çok hızlı ama sizin illaki uçup kaçmanıza gerek yok tabii.Ama diğerlerine ayak uydurmak için siz de eğlencenin içine dalarsınız zaten bir süre sonra.

Guest-8FB5351A6

3.11.2014 17:34:19

-1
torrentten deneyip görecez bakalım

BSC Misafiri

3.11.2014 15:33:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri E hem hikaye iyi hem oynanış iyi diyip neden 8 vermişlerki ?
Aslında özünde yine seri kendini tekrar ettiği için futuristik hava ve onun kattığı bir kaç yeni oynanış mekaniği dışında aslında tamamıyla yine aynı CoD. Black Ops 2 tadında belki ondan bir gömlek üstün ama yine bir CoD4 ya da MW2'nin yaptığı sıçramayı yapamamış. Oyunda çok fazla eksi gösteremezsin bile işte dedikleri gibi multi den lazer silahı falan gibi şeyler dengeleri biraz bozuyor ama bu sebeplerden daha yüksek puanıda veremezsin oyuna işte.

BSC Misafiri

3.11.2014 11:26:21

0
E hem hikaye iyi hem oynanış iyi diyip neden 8 vermişlerki ?

BSC Misafiri

3.11.2014 10:57:03

0
Videogamer'ın son zamanlarda çıkan beklenen oyunlar için verdiği puanlara bakılırsa(The Evil Within 8, Drive Club 8, Shadow of Mordor 9, Alien 9, Lords of Fallen 6) aslında bu CoD'a verdikleri puan çokta mükemmel sayılmaz. Zaten CoD'un ölüsü her yıl en düşük 8 civarı puanlar alıyor. Tabi bu oyunun yinede olmuş olduğunu gösterir 8 puan ortalama üzeri bir puan ama CoD eğer mükemmel olmak istiyorsa benim için 9 puanı kapmalı, çünkü oynanışıyla pek fazla oynamadıkları standarta sahip olduğu için oyun böyle düşünüyorum. Ama gösterdikleri eksi dışında bir eksi belirtmeden 2 puan birden kırmalarıda ayrıca saçma bir karar. Ben oyunu PC'de biraz single birazda multiplayer oynadım dedikleri gibi kıyafet oyuna yeni bir soluk getirmiş denebilir onun dışında yine standartlarını pek bozmamış sadık kalmış bir CoD oyunu olmuş AW. Ghost faciasından sonrada çok iyi geldi açıkçası Sledgehammer Games iyi bir iş çıkarmış CoD bence bu oyunla birlikte yeni bir ivme kazanacak ve Ghost ile zayıflayan itibarınıda tekrar geri kazanıp güçlendirecek, optimizasyon ve grafik ayarları seçenekleride çok geniş tutulmuş, her türlü sistemi düşünmüşler belliki. Birde tabiki görsel açıdan özellikle ayarları en sona getirince yeni nesilin hakkını vermişler diyebilirim. Kaliteli ışıklandırmalar, texture kalitesi ve zemindeki yansımalar vs bir CoD oyununda bu şekilde görmek beni şaşırttı doğrusu. Kesinlikle eski CoD oyunlarına göre çok farklı duruyor görseller biraz Crysis'i andırıyor sanki ama çok güzel olmuş kesinlikle. Bana göre oyun 8 ila 9 arası bir puanı hakediyor. Kötü yanı oyunun standartını bozmaması ve eski CoD oyunlarını oynayanlar çokta farklı birşey oynamayacaklar bu oyunu oynadıklarında aslında. Ama benim gibi zaten CoD'u olduğu gibi sevenler her türlü seveceklerdir bu oyunuda ve özellikle geçen yılki Ghost'un boşluğundan sonra yine güzel bir CoD oyunuyla karşımıza çıkmaları iyi oldu. Sledgehammer Games 3 yıllık geliştirme sürecinin hakkını vermiş kısacası ve Infinity Ward'un yerini tamamen alması gerekli bence serinin geleceği için.

pcrex

3.11.2014 09:29:49

0
ilk incelemeler zaten reklam kokar, -1 verirseniz oyunun hak ettiği puan olan 7/10 yi görürsünüz. oyun yeni nesil falan değil, AC gibi temcit pilavı haline gelen bir balon. vuruş hissiyatı, fizikler, animasyonlar, etkileşim, bölüm yapısı, yapay zekası, çizgisel ilerleyişi hepsi her sene olduğu gibi aynı. değişen tek şey konusu ve geçtiği zaman zarfı. bir de üstüne 55GB oyun, her sene artıyor ne hikmetse. bu kadarda para göz olunmaz, şu grafik motorunu değiştirin artık, Allah aşkına renk paleti bile aynı baktıkça kusasım geliyor.

rambocuk

3.11.2014 09:08:26

0
grafik ve ses olarak hala bi bf 4 değil ama akıcı keyifli heycanlı bir oyun onlineside öyle 90 lira olmasıda harika

Sharingangenjutsu

3.11.2014 01:40:37

+2
bu gevurların genlerine yazılmış herhalde heralanda ilerleyip ama özünde mal olmak yazık onlara mallar kurtulamazlar bizim eksikliğimiz gibi onların eksikliğide bu :v sığırlar neyine bu kadar puanlar

umut söyler

3.11.2014 01:29:36

0
9.5 verir herhalde.Malum,ign ve para.

Venom Snake

3.11.2014 01:18:04

0
Durun daha IGN puan vermedi

blondORauburn

3.11.2014 01:10:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: TayfunKey
alıntı:

Orijinalden alıntı: Moltherion

"Mükemmel" bir puan değil.


Şimdi GTA V'i ve Titanfall gibilerini saymazsak (son zamanlar 10 üzerinden 9/10 alan oyun olarak aklıma onlar geldi), günümüzde birçok oyun bu puana layık bir bir şekilde karşımıza çıkmıyor. Ayrıca bu oyundan beklentiler ve puanlamalar biraz da olsa düşüktü ve o yüzden "Bu oyuna göre mükemmel bir puan ile karşımıza çıktı" dedim.
Tayfun Bey, demek istediğiniz şeyi ben anladım(oyun beklenenin aksine iyi bir puan aldı demek istediniz sanırım). Ancak seriye tapanlar tabi ki bunu ters yorumlayacaktır hatta diğerleri de öyle yorumlayabilir. Yanlı davrandığınızı söyleyeceklerdir. Bence sadece ''ilk puanı olumlu/gayet iyi'' yazsaydınız daha iyi olurdu, lütfen bunu yapıcı bir eleştiri olarak algılayın. Konuya gelirsek, şu günlerde çıkan oyunların büyük çoğunluğu 7-8 arası puanı alıyor ve oyuncular daha önce bu puanları beğenmezken şu günlerdeki standartlardan dolayı(yeni nesil konsollardaki oyun yetersizliği buna etki eden büyük unsurlardan biri) zevkini çıkararak oynamaya çalışıyorlar. 8+ puan alan hatta 8'i yakalayan oyun sayısı az, o yüzden şu dönemde 8 puan gayet iyi bir puan olarak nitelendirilebilir ki Videogamer'ın incelemeleri de önemlidir. Umarım dedikleri gibi Sledgehammer Games seriye yeni bir soluk katmıştır.

mementopolis

3.11.2014 00:59:43

-1
Tabi canim (^^) , Cok iyi oluyor hemde güzel oluyor taaammii.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

TayfunKey

3.11.2014 00:46:11

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Moltherion "Mükemmel" bir puan değil.
Şimdi GTA V'i ve Titanfall gibilerini saymazsak (son zamanlar 10 üzerinden 9/10 alan oyun olarak aklıma onlar geldi), günümüzde birçok oyun bu puana layık bir bir şekilde karşımıza çıkmıyor. Ayrıca bu oyundan beklentiler ve puanlamalar biraz da olsa düşüktü ve o yüzden "Bu oyuna göre mükemmel bir puan ile karşımıza çıktı" dedim.

BSC Misafiri

3.11.2014 00:34:45

+1
Komik neymiş giysi yeni bir soluk getirmiş :D

xLordRealx

3.11.2014 00:29:14

+2
Mükemmel bir puan nedir ya gören de 10 üzerinden 21 aldı sanacak. Alt tarafı 8 puan almış bu devirde 8 puan ortalama sayılıyor. Yoksa siz taraflı inceleme mi yapıyorsunuz?

Ridygo

3.11.2014 00:24:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: Moltherion "Mükemmel" bir puan değil.
BSC için: 10 - Kusursuz 9 - Olağanüstü 8 - Mükemmel Şeklindedir belkide :)

Moltherion

3.11.2014 00:13:41

+1
"Mükemmel" bir puan değil.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız