Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty Advanced Warfare'ın PS3 ve Xbox 360 Güncellemesi Oyunu Bozdu

 
    Sledgehammer Games'in geliştirdiği ve Activision'un piyasaya sunduğu Call of Duty: Advanced Warfare'ın PlayStation 3 ve Xbox 360 sürümüne gelen güncelleme, oyundaki hataları düzeltmek yerine maalesef oyunu daha da bozdu.

    Call of Duty'nin resmi forumunda başlatılan bir kampanyada, oyuncular oyunun PS3 ve Xbox 360 sürümlerinden yaşanan hataların düzeltilmesine dair bir güncelleme gelmesini istemişti. Oyunun Multiplayer modunda gerçekleşen bu hatanın ardından firma, oyuna yeni bir güncelleme yayınlamıştı ancak ne yazık ki bu güncelleme oyunu daha da sorunlu hale getirdi. Daha önce izleme modundan çıkmayan oyundaki bu hatayı düzeltmek için gelen yeni güncelleme, bu sefer oyunda donmalar yaşatmaya başladı. Hatta oyundan atmalara bile sebep oldu.

    Tüm bunların ardından da oyuncular, Call of Duty'nin resmi forumlarında oyunun donduğunu dile getirdi. Bu konuda şikayetler daha da büyüdü. Advanced Warfare'ın Multiplayer modunda tamamlanan maçların ardından ekranın siyah gene kaldığı ve oyunu yeniden başlatmadan da donmanın geçmediği belirtildi.

    Geçtiğimiz hafta oyunun yeni nesil konsollarına yayınlanan güncellemede henüz bir sorun gözükmezken, oyunun eski nesil konsollarına bir güncelleme daha gelecek gibi gözüküyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare Wii U
HEX: Shards of Fate Genel Beta Başlıyor PureVPN'in Akıllı Amaç Seçimi Özelliği Tablet ve Akıllı Telefonlara da Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

25.11.2014 03:04:54

+1
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking Fazla ses çıkarmasınlar bence. 10 senelik konsolun halen oyun açabildiğine şükretsinler.
Böyle bir mantık yok hocam kimse yüksek sistemli bilgisayarlara ya da yeni nesil konsollara sahip olmak zorunda değil. Eğer oyununu eski nesil platformlara da çıkarıyorsan bunu layıkıyla yapacaksın, oyunu alan oyuncuları zor durumda bırakmayacaksın eğer yapamayacaksan da bir çok oyun gibi eski nesile hiç çıkarmayacaksın.

jeofoking

24.11.2014 23:42:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: for.Today Eski nesilde oynayan arkadaşlar grafikleri yorumlarsa iyi olur. Ghost mu daha iyi görünüyor AW mi?
aw daha iyi dostum oyunun yeni nesle çıkması eski nesilede yaradı açıkcası Bo2'ye kadar Bo2'de dahil hep aynı çöp grafikler vardı son iki oyun bariz daha iyi öncekilere göre :D

gultekinlive

24.11.2014 22:03:32

0
Eski nesilde oynayan arkadaşlar grafikleri yorumlarsa iyi olur. Ghost mu daha iyi görünüyor AW mi?

Frozen Grenadier

24.11.2014 21:31:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Fazla ses çıkarmasınlar bence. 10 senelik konsolun halen oyun açabildiğine şükretsinler.
Nasıl bir mantıksa...Sanki oyunu bedava dağıttılar ps3,360 sahiplerine.Orada alanlarda aynı parayı ödüyor ve pc,ps4,one sahipleriyle aynı muameleyi almayı da hak ediyor.
3 senede 5 saatlik senaryo haricinde ne geliştirmişler sormak lazım.Her yerde hiçbir platform için almayın bu oyunu 160 tl veya pcde 90-100 tl etmez,multisi sorunlu diyoruz,eksiliyorlar.Oyunu ps4 de oynuyorum,inanılmaz lag rezil netcode ve berbat spawn sistemi var.Bunlara rağmen parasını çöpe atmak isteyen buyursun.Bu da benim aldığım son cod oyunudur.Allah ne hali varsa versin Activison tarzı yalancı firmaların.
pcde oynuyorum oyun gayet eğlenceli yağ gibi de akıyor.

killuminati25

24.11.2014 19:45:56

0
Bu oyun doğuştan hatalı.

vipersix

24.11.2014 19:45:00

0
http://onedio.com/haber/turkce-imla-testi-246600 madem çok biliyonuz..

BSC Misafiri

24.11.2014 17:39:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking Fazla ses çıkarmasınlar bence. 10 senelik konsolun halen oyun açabildiğine şükretsinler.
Nasıl bir mantıksa...Sanki oyunu bedava dağıttılar ps3,360 sahiplerine.Orada alanlarda aynı parayı ödüyor ve pc,ps4,one sahipleriyle aynı muameleyi almayı da hak ediyor. 3 senede 5 saatlik senaryo haricinde ne geliştirmişler sormak lazım.Her yerde hiçbir platform için almayın bu oyunu 160 tl veya pcde 90-100 tl etmez,multisi sorunlu diyoruz,eksiliyorlar.Oyunu ps4 de oynuyorum,inanılmaz lag rezil netcode ve berbat spawn sistemi var.Bunlara rağmen parasını çöpe atmak isteyen buyursun.Bu da benim aldığım son cod oyunudur.Allah ne hali varsa versin Activison tarzı yalancı firmaların.

vtxc

24.11.2014 17:11:54

-1
quote:

Orijinalden alıntı: TayfunKey
alıntı:

Orijinalden alıntı: volkancode

Şimdi Aynı adresten 'Yine' sözcüğünü aratıyoruz ve karşımıza çıkan bilgiye bakıyoruz. Terimin Türkçe olarak eş anlamlı olduğu görülüyor. Ben yok sanıyordum ama varmış. Yine de 'yine' kullanmak daha uygun ve doğru olacaktır. Konuya gelince sıkıntı yok düzeltirler koskoca şirket eşek değil ya .


Daha önce aynı durumla ben de karşılaşmıştım :) Ben de yok biliyordum seneler önce. Sonradan araştırınca ve tartışınca öğrenmiştim. Gene sözcülüğü dediğin gibi eş anlamlısı ama duruma göre "gene" yazılabilir. Orada ekran siyah gene kalıyor derken aklıma en iyi bu söz geldi. Biraz da herkesin anlaması için böyle dil kullandım. Siyah yine kalıyor diyemeyiz ama siyah olarak kalıyor da olabilirdi.

Hatam olduğu zaman yine belirtin lütfen. İnsan olarak biz de komik hatalar yapabiliriz. :)
Tamam artık konu üzerinde durmaya gerek yok şu açıklama sanırım daha uygun oluyor '' gene geçmişten gelip şimdiye etki eden, yine şimdiden geleceğe etki eden anlamında kullanılmış gibi... ''

TayfunKey

24.11.2014 16:59:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: volkancode Şimdi Aynı adresten 'Yine' sözcüğünü aratıyoruz ve karşımıza çıkan bilgiye bakıyoruz. Terimin Türkçe olarak eş anlamlı olduğu görülüyor. Ben yok sanıyordum ama varmış. Yine de 'yine' kullanmak daha uygun ve doğru olacaktır. Konuya gelince sıkıntı yok düzeltirler koskoca şirket eşek değil ya .
Daha önce aynı durumla ben de karşılaşmıştım :) Ben de yok biliyordum seneler önce. Sonradan araştırınca ve tartışınca öğrenmiştim. Gene sözcülüğü dediğin gibi eş anlamlısı ama duruma göre "gene" yazılabilir. Orada ekran siyah gene kalıyor derken aklıma en iyi bu söz geldi. Biraz da herkesin anlaması için böyle dil kullandım. Siyah yine kalıyor diyemeyiz ama siyah olarak kalıyor da olabilirdi. Hatam olduğu zaman yine belirtin lütfen. İnsan olarak biz de komik hatalar yapabiliriz. :)

BSC Misafiri

24.11.2014 16:52:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking Fazla ses çıkarmasınlar bence. 10 senelik konsolun halen oyun açabildiğine şükretsinler.
Eğer o oyunu eski nesle getiriyorsan hizmet etmek zorundalar. Ya sadece yeni konsollara çalışsınlar ya da her iki neslede getiriyorlarsa ikisinide düzgün yapsınlar.

vtxc

24.11.2014 16:49:04

-1
Şimdi Aynı adresten 'Yine' sözcüğünü aratıyoruz ve karşımıza çıkan bilgiye bakıyoruz. Terimin Türkçe olarak eş anlamlı olduğu görülüyor. Ben yok sanıyordum ama varmış. Yine de 'yine' kullanmak daha uygun ve doğru olacaktır. Konuya gelince sıkıntı yok düzeltirler koskoca şirket eşek değil ya . Edit : '' gene geçmişten gelip şimdiye etki eden, yine şimdiden geleceğe etki eden anlamında kullanılmış gibi... '' Alıntı olduğu için tırnak içine alıyorum ve cümleyi aynen kullanıyorum. Amacım bu konuyu burada sonlandırmak.

ezicioyuncu

24.11.2014 16:46:54

-2
İsterse gene sözcüğü Türkçe de olsun sen baştan hata yapmışsın bi yazdığın cümleyi okusana tayfun kardeş " ekranin siyah gene kaldigi " ? Türkçe öğretmenine saygılar sunarım

vtxc

24.11.2014 16:44:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: TayfunKey
alıntı:

Orijinalden alıntı: volkancode

''Gene'' diye bir sözcüğümüz yok. ''Gene'' yerine yinelemek anlamına gelen '' YİNE '' sözcüğünü kullanırsanız çok daha doğru olacaktır. gene nedir ya fiil yapsan olmaz '' genelemek'' oysa ki '' yinelemek'' en doğrusu budur. Saygılar ( lütfen Türkçe'mizi düzgün ve doğru kullanmaya özen gösteriniz.


Buyur canım :) http://bit.ly/1y540zG
saygılar.

TayfunKey

24.11.2014 15:49:52

+4
quote:

Orijinalden alıntı: volkancode ''Gene'' diye bir sözcüğümüz yok. ''Gene'' yerine yinelemek anlamına gelen '' YİNE '' sözcüğünü kullanırsanız çok daha doğru olacaktır. gene nedir ya fiil yapsan olmaz '' genelemek'' oysa ki '' yinelemek'' en doğrusu budur. Saygılar ( lütfen Türkçe'mizi düzgün ve doğru kullanmaya özen gösteriniz.
Buyur canım :) http://bit.ly/1y540zG

vtxc

24.11.2014 15:08:23

0
''Gene'' diye bir sözcüğümüz yok. ''Gene'' yerine yinelemek anlamına gelen '' YİNE '' sözcüğünü kullanırsanız çok daha doğru olacaktır. gene nedir ya fiil yapsan olmaz '' genelemek'' oysa ki '' yinelemek'' en doğrusu budur. Saygılar ( lütfen Türkçe'mizi düzgün ve doğru kullanmaya özen gösteriniz.

David Attenborough

24.11.2014 15:05:53

-3
Fazla ses çıkarmasınlar bence. 10 senelik konsolun halen oyun açabildiğine şükretsinler.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız