Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty Advanced Warfare'ın Havoc DLC'si Xbox One & Xbox 360 için Piyasadaki Yerini Aldı

 
    Sleedgehammer Games'in geliştirdiği ve Activision'ın piyasaya sürdüğü Call of Duty: Advanced Warfare'ın beklenen ilk DLC'si olan Havoc, Xbox One ve Xbox 360 için bugün itibari ile piyasadaki yerini aldı.

    AE4 adlı saldırı tüfeği ile Core, Urban, Sideshow ve Drift adlı dört yeni haritası ile birlikte piyasadaki yerini alan DLC'nin içeriğinde, merakla beklenen Exo Zombies modu da bulunuyor. Bu modda ise Hollywood'un ünlü dört ismi yer alıyor. In the Line of Fire, RED ve Burn After Reading'da tanıdığımız John Malkovich başta olmak üzere, Aliens, Titanic ve Edge of Tomorrow'dan tanıdığımız Bill Paxton, Planet Terror ve Scream'den tanıdığımız Rose McGowan ve son olarak The Walking Dead'in ilk iki sezonunda Shane olarak tanıdığımız ve Fury, The Wolf of Wall Street gibi yapımlarda yer alan Jon Bernthal'ı bu DLC'de yer alıyor. Exo Zombies modunda ise bu dört önemli yönetiyoruz.

    DLC, her zamanki gibi ilk önce Xbox platformlarına çıkış yaptı ve 15 dolardan satışa sunuldu. Oyunun Season Pass sürümüne sahip olan kullanılar ise bu DLC'yi ücretsiz olarak indirebilirler. DLC'nin PlayStation ve PC platformlarına ne zaman çıkacağı kesin olarak belli değil. DLC'nin çıkış görsellerine ve daha önce yayınlanan afişine aşağıdan bakabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak AllGamesBeta call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare Wii U
BioShock Yapımcısının Yeni Oyunundan İlk Bilgiler Paylaşıldı Plague Inc. Oyuncuları Ebola ile Savaşa 76.000$'lık Bir Destekte Bulundu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.1.2015 22:34:14

0
Merakla bekliyorum ayrıca CoD serisi bitilmez bir seridir bana görede CoD:AW BF4'ten çok daha iyi bir oyundur ve bunuda asla unutmayın CoD ve BF ikiside aynı platformalarda değildir (basit bir fark BF server alabilirken CoD server alamıyorsun) Son olarak BF:Hardline için dua edin GHOSTS gibi batlak bir oyun çıkmasın :)

Master_Evil

28.1.2015 11:32:49

0
kim bilir daha kaç dlc çıkacak

BSC Misafiri

28.1.2015 10:55:57

0
Umarım çıkarttıklları son oyun olur.

LawMyLife

28.1.2015 07:51:14

0
Ah ah nerde o mw4 zamanları..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız