Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Advanced Warfare'dan İkmal Desteği Tanıtım Videosu

 
     Hikaye modunda sunduğu teknolojik oyuncaklarla multiplayer modunu renklendiren Call of Duty: Advanced Warfare için yayınlanan yeni tanıtım videosu "Supply Drops" işleyişini mercek altına alıyor.
 
Anlatılanlara bakılırsa maç esnasında belli bir puana ulaşınca çağırabildiğiniz ikmal desteği içinde silahlar, karakterinizin hareket, savunma kabiliyetini arttıran giysiler ve perkler bulunabiliyor. Yapımcılar üstüne basa basa karakter karakter ve silah kişiselleştirme noktasında oldukça geniş bir seçenek yelpazesine sahip olduğumuzu vurgularken, maçın gidişatını değiştirecek olan ikmal desteğiyle gelen içeriklerin tek kullanımlık olduğunu da açıklamalarına ekliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare Wii U
Fatal Frame 5'ten Yeni Görseller Steam'de Altı Bağımsız Oyuna Büyük İndirim
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dictattor

28.8.2014 15:12:13

0
Bu sefer güzel olacak COD. Modern Warfare'deki prod.'u uyguluyorlar.

killuminati25

28.8.2014 15:04:58

0
Gökten hayvan gibi kapsül veya herneyse düşüyor yerde en ufak hasar yok :@

BSC Misafiri

28.8.2014 14:31:35

0
Grafikler yeterli bence bu tarz hızlı ve akıcılığın önemli olduğu bir oyunda Crysis grafiğini kimse aramaz bu grafikler eski CoD oyunlarına göre 1 adım önde ve yeterli. Aşağı yukarı Titanfall gibi işte kötü değil. Grafik isteyen singleplayer oyunlara yönelsin bu oyununda sp kısmında grafikler süper olacaktır. E3 ve Gamescom singleplayer demolarını izlerseniz bu oyundada grafiklerin bir hayli iyi olduğunu görürsünüz zaten ama evet multiplayer da biraz sönük kalmış grafikler ama bence yeterli.

mehmetoguzderin

28.8.2014 14:13:20

0
COD:AW benim çok hoşuma gidiyor, Titanfall gibi eğlenceli olacak bence :D

kımyasal

28.8.2014 12:29:24

0
Crytek ''Nanosuit'' konseptini multiplayer olarak sunduğunda Call of Duty Advanced Warfare gibi başarılı olamadı.Aslında Call of Duty bu oyununda nanosuit benzeri bir sistem ile oyunculara daha çok imkan sunuyor,hali ile oyun dinamikleri hızlanmış.Bunu Supply Drops hızlı şekilde gelişini ve alışından görüyoruz.Eski oyunlarda uçak gelecekte paraşütle bırakacak ve sen alacaksın risk fazlaydı,gerçi bu oyunda da hızlandığından dolayı risk var.

syndicatedynamics

28.8.2014 12:24:51

0
Bence süper ben beğendim bu cod u cs go oynuyorum en yuksek ayarda hizli oynanmiyor.ama en dusuk ayarlarda 200 fps ve cok iyi oynuyorum. cod a da grafik e gerek yok adamlar oynanisa yönelmiş ve olmuş bence ama alamam sanirim 150 tl filan olur :(

RushEpicsTR

28.8.2014 12:15:28

0
Grafikler kötü hep aynı oyunu önümüze koyuyorlardı bana bakarsanız mw 2 den beri ilk bf den beri online oyuncuyum ancak işte bu oyunu satın alırım arkadaş çok güzel duruyor.

BSC Misafiri

28.8.2014 11:59:17

-2
bu kadar vasat bir grafik olamaz yahu yıl oldu 2014 hala aynı grafikler.

bocekgrafik

28.8.2014 11:24:47

0
Modern Warfare 2'de de Emergency Drop vardı ve bunu açınca 4 paket birden atılıyordu havadan. Birinden bile Pave Low, Chopper veya AC-130 çıksa yeterli oluyordu. Sonra başlasın katliam... Ama nadiren de olsa 2 UAV, Counter-UAV ve cephane gibi fazla işlevi olmayan paketler de denk gelebiliyordu tabi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız