Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Advanced Warfare'da Özel Sunucu Desteği Bulunacak


       Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty: Advanced Warfare oyun dünyasının merakla beklediği yapımlar arasında bulunuyor. Oyunun geliştirici ekibi Sledgehammer Games, pek çok oyuncuyu memnun edeceğini düşündüğümüz bir duyuru yaptı.
 
       Yapılan açıklamaya göre Call of Duty: Advanced Warfare'da özel sunucu desteği bulunacak. Firmadan Michael Condrey, özel sunucu desteğinin hangi platformlarda bulunacağını yakın bir zamanda duyuracağını belirtti. Oyunun 4 Kasım'da PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One için çıkış yapacağını hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare Wii U
Xbox One'ın Kasım Ayı Güncellemesi Detaylandırıldı Dying Light'ın Dörtlü Paketi Steam'de Ön Siparişe Sunuldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

altunuz

22.10.2014 01:17:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray Çok saçma yorumlar var dedicated server iyi birşey bilgi sahibi değilseniz yorum atmayın Türkiye'de server açacak bir çok kişi var buda düşük pingler ile oynuyacağız demek eğer Dedicated desteği olmassa PC'de Black Ops 2 oynuyan varsa bilir 130-100 ping aşağısı oyun oynanmıyor umarım bilgi verici olmuştur.
Mw3 te normal server pingi 120 ise Türkiyede bulunan server pingleri 40-60 arası dolaşıyodu. Öyle kolay kolayda bağlantı sorunları oluşmuyordu. Aslında uzun zamandır istenen birşeydi bu hatta BO 2 de yapıcaz demişlerdi ama yapılmamıştı. Kötü yanı ise daha kolay şekilde hacklenip millet kendi serverlarında oyunu almadan kullanabilir.

sawgiray

21.10.2014 17:32:57

+1
Çok saçma yorumlar var dedicated server iyi birşey bilgi sahibi değilseniz yorum atmayın Türkiye'de server açacak bir çok kişi var buda düşük pingler ile oynuyacağız demek eğer Dedicated desteği olmassa PC'de Black Ops 2 oynuyan varsa bilir 130-100 ping aşağısı oyun oynanmıyor umarım bilgi verici olmuştur.

Guest-8FB5351A6

21.10.2014 17:18:29

0
umarım başarılı olur deneyeceğim

stun

21.10.2014 16:16:28

+1
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka Dedicated Server, kişiye özel yani başkasıyla paylaşılmayan serverdır. Eğer bağlantınıza güveniyorsanız evinizdeki bilgisayarı CoD:AW için server olarak kullanabilirsiniz, ya da arkadaşınızın bilgisayarına bağlanabilirsiniz. Böylece çok daha düşük pingli, çok daha etkin bir şekilde ayar yapılabilen serverlarda oyun oynamak mümkündür. Özellikle Türkiye'deki düzgün serverlarda 10 pingin bile altında oyun oynayabilirsiniz.
demek oluyor ki.. zırt pırt oyundan atılma ihtimalinde var... bf 3 te çok başıma gelen bir olaydı..

musAKka

21.10.2014 13:56:01

+1
Dedicated Server, kişiye özel yani başkasıyla paylaşılmayan serverdır. Eğer bağlantınıza güveniyorsanız evinizdeki bilgisayarı CoD:AW için server olarak kullanabilirsiniz, ya da arkadaşınızın bilgisayarına bağlanabilirsiniz. Böylece çok daha düşük pingli, çok daha etkin bir şekilde ayar yapılabilen serverlarda oyun oynamak mümkündür. Özellikle Türkiye'deki düzgün serverlarda 10 pingin bile altında oyun oynayabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.10.2014 13:46:36

0
dedicated servers ney?

BSC Misafiri

21.10.2014 13:46:34

0
Bu dedicated ne anlama geliyor bi aciklasaniz iyi olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız