Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CYGNI: All Guns Blazing 2023’te PS5, Xbox Series X|S ve Steam’e Geliyor!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. ve İskoçya merkezli stüdyo KeelWorks Ltd bugün, gamescom kapsamında daha önce Tik Tok standında oynanabilir olacağını duyurdukları oyunları CYGNI: All Guns Blazing hakkında bir dizi yeni açıklamada bulundu.
 
Steam sayfası
 
 
Çift kontrollü (mobil oyunlarda iki baş parmakla hareket ve saldırıları kontrol etmeye dayanan oynanış), kuşbakışı bir nişancı oyunu olan CYGNI: all Guns Blazing, nostaljik oyunların tadını yeni nesil grafikler, Hollywood kalitesinde animasyon ve bitmeyen aksiyonla bir arada sunuyor.
 
Konami ve KeelWorks, Steam® için daha önce duyurulan CYGNI'nin 2023'te PlayStation®5 ve Xbox Series X|S'de de piyasaya sürüleceğini doğruladı - kullanıcılar artık ürünü hem PlayStation®5 hem de Steam®'de dilek listesine ekleyebilir. Duyuru ile eş zamanlı olarak, gamescom için destansı boss savaşlarını, havadan karaya saldırıları ve akıllara durgunluk veren patlamaları gösteren yeni bir fragman yayınlandı!
 
 
 
Göz kamaştırıcı görseller, kulakların pasını silecek ses efektleri ve akıllara durgunluk veren aksiyonuyla CYGNI: All Guns Blazing yeni nesil shoot 'em up'ların öncülüğünü yapıyor.

Yeterince silahınız ve personeliniz olmadan, hayatta kalmak için cehennem gibi bir gökyüzüne doğru uçuşa geçin. Enerjiyi silahlar veya kalkan sistemleri arasında yönlendirerek hem karadan hem de havadan gelen acımasız düşman dalgalarına karşı çıkın. Geminizi upgrade edin, devasa uzaylı canavarları alt edin ve hayatta kalmak için mücadele edin.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
CYGNI: All Guns Blazing
The Last of Us Part I'in Çıkış Fragmanı Yayınlandı 2,8 Milyon TL Ödüllü 2022 PMPL Türkiye Güz Sezonu’nda Heyecan Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız