Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CD Projekt RED, WitcherCon 2021 için Resmi Programı Yayınladı

 
 
CD Projekt RED, WitcherCon 2021 için resmi takvimi yayınladı. Bu resmi program, yeni bir The Witcher oyununun eksikliğini bir kez daha teyit ediyor. Bu nedenle, The Witcher 4 ile ilgili herhangi bir haberi bekliyorsanız, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
 
WitcherCon 2021, The Witcher'ın küresel bir sanal kutlama etkinliğidir. Bu dijital etkinlik hem Netflix hem de CD Projekt RED'in YouTube ve Twitch kanallarında yayınlanacak.

WitcherCon, özel sahne arkası görüntüleri de dahil olmak üzere The Witcher oyunlarının, canlı aksiyon serilerinin, anime filmlerinin ve ürünlerin yapımına ilişkin derinlemesine incelemeler sunacak.

Henry Cavil hayranları için iyi haber de var. Henry Cavil, Netflix adına gündemden bir konuşma yapacak.

Bu etkinliğin yalnızca bir gün süreceğini ve iki akış şeklinde olacağını unutmayın. İlki 9 Temmuz, ikincisi ise 10 Temmuz'da olacak. Bu etkinliklerin her ikisi de aynı içeriğe sahip olacak. Başka bir deyişle, 10 Temmuz'da yayınlanacak olan etkinlik temelde 9 Temmuz akışının yeniden yayınlanması şeklindedir.
 
Daha fazla detay için resmi web adreslerine ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming witcher
Yeni Forza Horizon 5 Oyun içi Görüntüleri Hava ve ışık Efektlerini Gösteriyor Dark Fracture Demosu Steam'de Mevcut

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız