Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CCP, World of Darkness İle İlgili Ne Yapacağına Henüz Karar Vermemiş


    Alt kültür dünyasının önemli temalarından World of Darkness ile ilgili EVE Online'ın yapımcısı CCP'nin bir MMO projesi vardı. Fakat geçtiğimiz gün itibariyle bu projenin iptali açıklanmıştı. Peki World of Darkness'in geleceği ne olacak? 
 
    Şu an için temanın lisans haklarını elinde bulunduran CCP'nin yetkililerinden Shahin Kanafchian, World of Darkness'in oldukça değerli bir lisans ürünü olduğunu, fakat henüz konuyla ilgili net bir kararın alınmadığını söyledi. Belirtilenlere göre World of Darkness lisansının geleceğiyle ilgili kararlar önümüzdeki birkaç ay içerisinde alınmış olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
world of darkness ccp eve online mmo
Sucker Punch, inFamous: Second Son'da PS4'ün İşlemcisiyle Darboğaz Sorunu Yaşamış Borderlands: The Pre-Sequel, Borderlands 2 Kadar Büyük Bir Oyun Olmayacak

1997utku

15.4.2014 22:42:04

-1
quote:

Orijinalden alıntı: REALTROLL World of nee? hiç duymadım niye hiç duymadığım bir oyun hakkında yazı yazdığımıda bilmiyorum neden soru soruyorum onu da bilmiyorum.

EDİT:Psikolojik sorunlar yaşıyorum.
Ben neden böyle olduğunu biliyorum aslında -,-
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
EVE Online
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız