Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bungie Yeni Grafik Motoru Üzerinde Çalışıyor


 
 
     Halo serisinin yapımcısı Bungie, yarın çıkacak Halo: Reach sonrası çalışmalara tam süratla devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre Bungie, Activision ile yapacağı yeni oyun projesi için bir grafik motoru üzerinde çalışıyor.
 
     Develop-Online sitesine konuşan Bungie'den Brain Jarrard şirketin, bir sonraki projeyi aynı teknolojiyle sunmaya karşı olduğunu açıkladı. Jarrard şuan yapım aşamasında olan yeni grafik motorları hakkında, "Nasıl başkalarına özel bir oyun serisini devam ettirmek istemiyorsak, kendi teknolojimizi de kendimiz yapmak istiyoruz." diye konuştu.
 
     Topluluk yöneticisi Brain Jarrard, şirketin şuanda bütün ağırlığını bu grafik motoruna verdiğini ve bu motorun kullanılacağı oyunun henüz açıklanmadığını sözlerine ekledi. Geçtiğimiz Nisan ayında Halo serisine veda eden ve Activision ile anlaşan Bungie, bakalım yeni haliyle neleri başarabilecek?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360
Team ICO Collection Mart Ayında mı Geliyor? THQ'dan Yeni Oyun Duyuruları ve Ertelemeler Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antrim

14.9.2010 12:36:45

0
halo reach'in video inçelemesi gelir inşşallah.

BSC Misafiri

14.9.2010 09:41:47

0
of ya keşke ayrılmasaydı microsoft dan bungie

On.E

14.9.2010 00:33:49

0
Valla yeni oyun ile 0'dan başlayacak Bungie anlaşıldı motor bile yenileniyor grafiklere de yoğunlaşacaklar demektir bakalım Halo gibi bir şaheseri yapan firmadan her türlü sağlam bir seri gelecektir..

Selfroot

14.9.2010 00:16:05

0
bu nesilin konsollarının verebilceği grafik şuanda maximum durumda yani yeni gelişmiş bi grafik motorunu konsollar kaldıramaz ve artık yeni bi motor için artk çok geç diyebiliriz önümüzdeki nesile yoğunlaşsınlar bence ayakda duran grafik motorları ise CryEngine UnrealEngine Frostbitle Engine(Medal of Honor 2010,Bad Company) vb.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız