Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bungie: "Destiny, 20 Saatten Sonra Bambaşka Bir Oyun Oluyor"


    Halo serisiyle beraber tanıdığımız Bungie'nin MMO öğelerine sahip FPS oyunu Destiny, 9 Eylül itibariyle piyasa çıkışını yaptı. Satışlar konusunda Activision'ın yüzünü güldüren oyun, yorumlar konusunda orta seviyelere oynuyor. Buna karşılık olarak Bungie ise, oyuncuların ilk izlenimlere kapılmaması konusunda uyarılarına devam ediyor.
 
    Xbox Wire'a konuşan Bungie'nin kıdemli yapımcılarından Patrick O'Kelley, "Destiny'i oynamaya başladıktan 20 saat sonra, oyuncuların eline bambaşka bir oyun geçmiş oluyor. Oyuncular kendilerini farklı bir dünyaya dalmış, karakterlerin derin hikayesinin içerisinde bulmuş hissedecekler. Diğer oyuncularla topluluklar kuracak, raidlerde yeni mekanikler keşfedecekler." açıklamalarına yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Bungie Destiny PS3 Xbox 360 PlayStation 4 Xbox One PS4
Call of Duty: Ghosts'ta Advanced Warfare Göndermesi Techland Neden Dead Island 2 Yerine Dying Light'ı Geliştiriyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kayakuk

15.9.2014 18:05:03

-1
yani şurda oyuna çamur atanlar gerçekten pc oyuncusu olan insanlar gta v pc de yok watch dogs pc ye cıkınca rockstra sövüp watch dogs diye bağıranlar gta v nin pc ye cıkacağı haberini alınca watch dogsa balon demeye başladılar ubisofta sövdüler rockstarı gene baş tacı yaptılar destiny şuan pc için duyrulsa müthiç oyun derler ve gerçektende takip ettiğim 7 kullanıcı var ve gta v watch dogs olayında söylediğimi yaptılar gerçekten ayıp bunlar pc oyuncusu sen bu lafları konsol oyuncusundan duyarmısın duymassın hadi şimdi pc ciler (korsancılar) eksiyi basın bana

SOLID SNAKE

15.9.2014 17:58:22

+1
Araba motorumu lan bu 20 bin den sonra açılsın :D

porsux

15.9.2014 15:47:29

0
oynayınca açılıyo abisi..

SkYHawKTR

15.9.2014 15:33:52

0
50 saat oynayınca oyun RTS oluyomuş.

freshmind

15.9.2014 12:10:08

0
Kalkıp hatalarını kabul edeceklerine , önümüzde ki güncellemeler ve ek paketlerle telafi etme şanslarının olacağını söyleyeceklerine , insanların görüşlerini dikkate alacaklarını söyleyeceklerine , (ki ilk incelemelerini geçtim kullanıcı skorları ortada), Activision'ın dayatmalarını erkek gibi itiraf edeceklerine, hala kalkıp pazar politikası ile uğraşmak derdindeler. Ne var 20 lvl'dan sonra 3 tane strike var. Dalga geçiyorlar ya... Şahsen geçen GB'den sevdiğim bir editörün yorumu sayesinde oyunun sitesine gittim de biraz hikayeyi okuyup rahat bir nefes alabildim. Tabiri caiz ise oyun içerisinde maydanoz kökünü dahi koklatmıyor oyuncuya (hikaye babında) . Oynayan arkadaşlara da tavsiye ederim siteye girip hikayeyi okumalarını. Bir nebze de olsa atmosferi perçinliyor işte. Oyun içerisinde olmayanı oraya koymuşlar tasarımcısını sevdiklerim ... Oyunda müthiş bir potansiyel var... Görseller , ses efektleri(peter dinklage'in seslendirmesi hariç), mekan tasarımları tadına doyulamayan cinsten. Oynanış tıpa tıp Halo olsa da sonuçta başarılı(kontroller vs...) . Oyunda çok çekici bir atmosfer var. Zira oyunu oynattıran da bu. Ancak o güzelim mekanlar , görseller oldukça boşa gitmiş. Sığ bir mekaniğin, kötü ilerleyiş tasarımının kurbanı olmuş. Oyun sizinle konuşmuyor resmen. Ağır kaçacak ama Knight Online gibi olmuş Git bir şey kes git bir şey daha kes... Hayır 500 milyon dolara o görevler mi tasarlanır ? Ya bir Boss'u kesiyor yada ghost'u koruyorsunuz. Hala aklım almıyor Bungie nasıl böyle bir şey yapabilir. 20 saatlik oyunda 2 tan görev tipini koca oyuna nasıl yedirir diye kafayı sıyıracağım... Umarım Diablo 3 misali DLC yada ek paketler ile o atmosferin o potansiyelin hakkını verir ve toparlar oyun ....

xleonhart

15.9.2014 10:26:28

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Surda yorum yapan bircok insan konsol sahibi bile degil. PC`de korsan oynayan bu oyun ciksa dahi PC icin online oyun oldugu icin sadece single oynayip koseye atacak insanlar. Oyunu aldim 20 saate gerek yok 14 saat oldu basindan kalkmak istemiyorum. Her gorevde her bos bos gezindigimde degisik eventler ve yaratiklarla karsilasiyorum. Ne zaman ne olacagi belli olmuyor. Gecen gun bir gorevde Level 10 olan benim karsima level 25 dusman cikti. Olduremedim 45 dakika ugrastim sonra benim o halimi gorenler geldi hep beraber daldik bir yarim saatte oyle ugrastik anca oldurduk. Bu oyun bagimlilik yapan bir oyun. Incelemeler malesef birkac saat oynanip yapildigi icin anlamasi ve anlatilmasi guc. Halo oyunlarindan nefret ederdim sacma sapan gelirdi ama bu oyun her sacma dedigim sey icin mantikli ve derin bir anlatim sundu aciklama sundu bana. Konsolu olan arkadaslar burdaki PC ve korsan kullanimi destekleyen GTA PC`ye gec geliyor diye Rockstar firmasina sovenlere aldirmayin. Bu oyunu alin. 10 saat sonra pisman olmazsiniz. Bu oyunu alinca en az 1 yil oynayacaksiniz bir koseye atamazsiniz cunku herzaman guncellenecek ve yeni gezegenler gorevler gelecek. Kaldi ki gelmedi diyelim. Level 99 ve uzeri yaratiklarin korudugu gorevler olacak bakin yine soyluyorum oyunda cok iyi bir denge ve online altyapi var. MMO oyunu gibi degil daha cok online RPG ve aksiyon oyunu olarak dusunun. MMO oyunlarindan bircok ozellikte almis ve ortaya cok kirma guzel dengeli bir yapim cikmis. Adam bosuna konusmuyor ve adam zaten satacagini satti satmaya devam ediyor aciklama yapmasina gerek yok ama gercekten 10 saatten sonra bu oyunun neden bu kadar buyuk oldugunu anliyorsunuz ve konu geregi aslinda ne kadar buyuk bir isin icinde oldugunuzu goruyorsunuz. Incelemeler tamamen ama tamamen 10 saat ve uzeri oynanmadan yapilmis cok belli cunku bircok karakter etkilesimi gerektiren gorevlerden bahsetmemisler cunku o kadar oynamamislar oyunu.
Tamamen katiliyorum sana.

BSC Misafiri

15.9.2014 03:02:05

+2
Surda yorum yapan bircok insan konsol sahibi bile degil. PC`de korsan oynayan bu oyun ciksa dahi PC icin online oyun oldugu icin sadece single oynayip koseye atacak insanlar. Oyunu aldim 20 saate gerek yok 14 saat oldu basindan kalkmak istemiyorum. Her gorevde her bos bos gezindigimde degisik eventler ve yaratiklarla karsilasiyorum. Ne zaman ne olacagi belli olmuyor. Gecen gun bir gorevde Level 10 olan benim karsima level 25 dusman cikti. Olduremedim 45 dakika ugrastim sonra benim o halimi gorenler geldi hep beraber daldik bir yarim saatte oyle ugrastik anca oldurduk. Bu oyun bagimlilik yapan bir oyun. Incelemeler malesef birkac saat oynanip yapildigi icin anlamasi ve anlatilmasi guc. Halo oyunlarindan nefret ederdim sacma sapan gelirdi ama bu oyun her sacma dedigim sey icin mantikli ve derin bir anlatim sundu aciklama sundu bana. Konsolu olan arkadaslar burdaki PC ve korsan kullanimi destekleyen GTA PC`ye gec geliyor diye Rockstar firmasina sovenlere aldirmayin. Bu oyunu alin. 10 saat sonra pisman olmazsiniz. Bu oyunu alinca en az 1 yil oynayacaksiniz bir koseye atamazsiniz cunku herzaman guncellenecek ve yeni gezegenler gorevler gelecek. Kaldi ki gelmedi diyelim. Level 99 ve uzeri yaratiklarin korudugu gorevler olacak bakin yine soyluyorum oyunda cok iyi bir denge ve online altyapi var. MMO oyunu gibi degil daha cok online RPG ve aksiyon oyunu olarak dusunun. MMO oyunlarindan bircok ozellikte almis ve ortaya cok kirma guzel dengeli bir yapim cikmis. Adam bosuna konusmuyor ve adam zaten satacagini satti satmaya devam ediyor aciklama yapmasina gerek yok ama gercekten 10 saatten sonra bu oyunun neden bu kadar buyuk oldugunu anliyorsunuz ve konu geregi aslinda ne kadar buyuk bir isin icinde oldugunuzu goruyorsunuz. Incelemeler tamamen ama tamamen 10 saat ve uzeri oynanmadan yapilmis cok belli cunku bircok karakter etkilesimi gerektiren gorevlerden bahsetmemisler cunku o kadar oynamamislar oyunu.

Zarbo257

15.9.2014 02:19:36

0
Arkadaşlar oyun bildiğiniz MMO-RPG-FPS bu 3 öğe bir araya gelince oyunun sonradan açılması durumu gayet doğal oluyor.Yetenekler silahlar ve zırhların ayrıca düşmanların gelişmesiyle oyun daha bi zevkli hale geliyor...Özellikle 3 kişi 1 göreve girip Boss ile savaşmak kadar zevkli birşey olamaz mükemmel.10 üzerinde 9 bence müzikler olsun atmosfer olsun açık dünya hissiyatı olsun herşeyiyle çok güzel bir oyun olmuş inceleme siteleri parayı az buldu galiba yada call of duty inceler gibi inceledi ondan öyle puan verdiler..

The False Shepherd

15.9.2014 01:23:57

0
Oyunda hikaye yok ki sığ ya da derin diyelim.Oradan oraya gidip sürekli aynı şeyi yapıyorsun oyunda,sürekli..Sadece aynı şey..Arkadaşlarımla da denedim betada defalarca her seferinde sıkıldık.Watch Dogs'tan büyük bi balon bu.Watch Dogs en azından nispeten güzel bir oyundu.Yapımcıların bu açıklamaları iyi ki almamış dedirtiyor kaç gündür.İnanılmaz amatör bir yaklaşım bu..Bu sadece "Oyun patlamadı,lütfen almaya devam edin.." demek.Girince alışıyoz mu?

Sir Maximus is BACK

15.9.2014 01:01:20

-5
Emredersiniz beyefendi.

F355 Challenge

14.9.2014 23:58:08

0
Oyun gayet iyi, oynamadığınız oyunlarla ilgili ahkam kesmeyin.

Riskbreaker

14.9.2014 23:41:30

+4
Karakterin derin hikayesi???? O kadar derine saklamışlar ki bulamadık 5 gündür.

stun

14.9.2014 23:26:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: thief garrett Geçen günde yanlış hatırlamıyorsam oyun 20 lvl'den sonra başlayacak gibi bir şey söylemişlerdi ?

benmi yanlış hatırlıyorum ?
20 saatte ısınmaya başlıyorsun... 50 saatte çıkasın gelmiyor.. çarşaf gibi :D o değilde ben oyunun beta videolarını beğendim.. ps4 alıncada ilk oyunum olur herhalde :D

estefanik1

14.9.2014 23:21:01

0
20 level olmasın o ?

BSC MISAFIRI 2

14.9.2014 21:43:48

0
neden oyunciktiktan sonra söylüyorki bunlari hele hele inceleme'lerden önce ve sonra ... ben isinamadim hala.

Phyremiss

14.9.2014 21:31:12

+1
Patrick O'Kelley:50 saat oynayın oyun çok güzel oluyo valla.

Emre_z3

14.9.2014 21:29:05

0
şu; story modunda ilerlerken bile xbox live'a bağlı kalma zorunluluğu ve buna mütakip xbox live dan 15 dakika sonra kopma sorunu ardından sonuna geldiğin bölümü 3. kez 15 dakika daha oynamak zorunda bırakan sorunları çözsünler önce...

thief garrett

14.9.2014 21:27:06

+1
Geçen günde yanlış hatırlamıyorsam oyun 20 lvl'den sonra başlayacak gibi bir şey söylemişlerdi ? benmi yanlış hatırlıyorum ?

Mustafa

14.9.2014 21:19:06

0
Kimse bu oyuna single gözüyle bakmadı. Zaten multide 20 saat rahat harcanıyor sürekli bir şeyler keşfediyorsunuz. Silah zoruyla aldırmıyorlar size oyunları. Bence oyun arkadaşlarla oynayınca çok zevkli.

Fabioddq

14.9.2014 21:16:05

+3
Adamlar ne güzel yalan söyluyor yinede ticaret peşindeler daha ne kadar satılırsa kar gözüne bakacalar yuhh 290 saat sonra oyun değişiyormuş acaba 50 saat sonra uncharted mi oluyor

zakatek

14.9.2014 21:07:00

+1
20 saat oynanmışını dlc olarak satsınlar ya da.

Fabioddq

14.9.2014 21:06:29

0
20 Saat'lik update çıksın

rohcuboy

14.9.2014 21:03:55

+3
''Ya siz hele bir 20 saat oynayın , ben ayarlıyacam bir şeyler'' Bungie Genel Başkanı

zakatek

14.9.2014 20:51:57

0
Seneye de giyeriz zaten.

BSC Misafiri

14.9.2014 19:47:59

+2
ne yani 20 saat oynadıktan sonra bir achievement geliyor ve bu olayların arkasındaki sır perdesini mi öğrenmeye başlıyoruz?yok daha neler; bir bakıoruz aslında traveller haloların birleşimiymiş, master chiefle the speaker en yakın dostlarmış, awokenler ise covenantların eski müttefiklerinden biriymiş şimdi insanların yanındalar,bla,bla,bla... bu bungie oyun mu yapıyor komedi mi ben anlayamadım

StrangerLovely

14.9.2014 19:41:13

+10
Sıvama çabaları vol.1 gelmiş.

Aimstein

14.9.2014 19:38:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: bozcan Yazar burada "Kötü yorumlara aldanmayın lütfen oyunu satın alın" demek istemiş. :)
Adam doğru söylüyor 20 saat zaten Venüs ve Dünya görevleri içeriyor bilalcim :) Mars bambaşka bir yer ve çok farklı görevler var, tabi ardından gelen gezegenlerde öyle..

RedTurkei

14.9.2014 19:33:28

+1
Beni yanlış anlamayında oyun kısa olduğunda neden bu oyun 6saat çok kısa dersiniz, en kısa 20saatten sonra çok değişiyor denince 20saat kim oynayacak.. Firmanın hep yanlış reklam kampanyasından mmo demekten kaçındılar ama bildiğin yarı mmo oyun.. Tür herkeze hitab etmiyor dedğim gibi çok sık oyun değiştirmeyi sevmeyen insanlar için bire bir.. Tek kişilik oyun severler içinse tam bir fiyasko olabilir.. Bunu düşünüp öyle satın alın derim..

bozcan

14.9.2014 19:26:07

0
Yazar burada "Kötü yorumlara aldanmayın lütfen oyunu satın alın" demek istemiş. :)

Sir Maximus is BACK

14.9.2014 19:20:07

+1
Öyle saçma iş mi olur?Oyunu eksik çıkardık diyorsunuz o zaman.İlk 20 saat boş yani?

BSC Misafiri

14.9.2014 19:15:58

0
20 saat kim oynuyo? Verelim bungieye bizi oraya kadar getirsin o zaman böyle saçma bişey duymadım.

RedTurkei

14.9.2014 19:15:08

+1
Anlayana işte yorumlarımızı bazı oyuncu arkadaşlar yanlış bilgilendirilmesin diye yapıyoruz.. Kendilerini ön plana atmak için insanları trolleleyenlerle uğraşıyoruz. Çocuğumuz yaşında ki insanlar bizim hayatımızda mmo oynamadığımıza kanaat getiriyor. komiksiniz..

Bromdr

14.9.2014 19:12:55

+1
Satışlar konusunda tabi memnun olcaklar.O kadar reklamı,pazarlamayı hangi oyuna yaparsan yap satışlar patlar.Lakin bu oyunun orta seviye kalitede bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmez.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız