Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulmaca Oyunu Unmechanical: Extented'ın PS4 ve PS3 Çıkış Tarihi Açıklandı


        The Impossible Game ve Jet Car Stuntss gibi eğlenceli oyunların geliştiriciliğini üstlenen oyun firması Grip Games bildiğiniz gibi son olarak Unmechanical: Extended adında bir bulmaca oyunu duyurmuştu. Firma bugün playstation.blog üzerinden yayınladığı açıklamayla oyunun PS4 ve PS3 çıkış tarihini duyurdu.
 
       Belirtilene göre Unmechanical: Extended, PlayStation 4 ve PlayStation 3 için 10 Şubat'ta çıkış yapacak. Oyunun Xbox One sürümünün çıkış tarihi hakkında kesin bir tarih verilmese de 2015'in ilk çeyreğinde çıkış yapacağını belirtelim. Oyunun PlayStation konsolları arasında cross-buy özelliğini destekliyor. Yani oyunu bir kez satın aldığınızda hem PS4 hem de PS3 üzerinde oynayabileceksiniz. Son olarak oyunun 10 dolar karşılığında satılacağını söyleyelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation.com unmechanical
Resident Evil Revelations 2'nin Düşmanlarını Tanıtan Kısa Video Yayınlandı Resident Evil HD Remastered Playstore'da Satışa Sunuldu

taylanalim

20.1.2015 22:12:35

0
oo.. uzun süre sonra 10$, alışmıştık aslında 15-20'lere.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız