Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bu Yıl Nintendo'ya Özel 3 Sonic Oyunu Çıkacak

Sonic Lost World oyuncuların favorisi

    SEGA daha önce Nintendo platformlarına özel 3 Sonic oyunu hazırladığını açıklamıştı. Şimdi de her üç oyunun da bu yıl içinde piyasaya sürüleceği SEGA Almanya tarafından onaylandı. Muhtemelen her üç oyun da hem Wii U, hem de 3DS için piyasaya çıkacak.
 
     Şu an için SEGA, bir platform oyunu olan Sonic Lost World ve spor oyunlarıyla dolu Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games'i Wii U ve 3DS için duyurdu. Muhtemelen Sonic ve Mario'nun bir araya geleceği bir yarış oyunu da (Kart Racing) 11 Haziran'da duyurulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sonic Lost World SEGA Nintendo 3DS Wii U platform oyunu
Watch Dogs'tan Yeni Bir Görsel GTA V'in PC Sürümü E3'ün Resmi Sitesinde Gözüktü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

3.6.2013 11:41:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: GamerHand Sonic oyunları oldum olası sevmedim. Sonic kart şu transformers gibi olanını oynadım 3DS demosunu. Ya rezalet başka birşey değil. Adamlar Nintendo oyunlarını kopyalamaya çalışıyor Sega oyun yapmayı bırakmalı bence onlar için daha hayırlı olur. Nintendo ise Sega'ya ihtiyacı yok zaten Nintendo oyunları Sega oyunlarından kaliteli ve eylenceli. Yanlış yatırımlar bence.
3DS deki rezalet ama diğer sürümlerini oynadın mı?

furkangoth

3.6.2013 11:36:20

0
@GamerHand Yatırımların yanlış olduğunu sanmıyorum sonuçta nintendo elbet gerekli denetimlerini yapıyordur zaten olimpiyat oyunları oyunu 2008'den beri hep çıkıyor. Lost world de fazla iyi olacak gibi gözüküyor öbür oyunun ne olduğu kesinleşmediği için bir şey diyemem.

GamerHand

3.6.2013 10:07:39

0
Sonic oyunları oldum olası sevmedim. Sonic kart şu transformers gibi olanını oynadım 3DS demosunu. Ya rezalet başka birşey değil. Adamlar Nintendo oyunlarını kopyalamaya çalışıyor Sega oyun yapmayı bırakmalı bence onlar için daha hayırlı olur. Nintendo ise Sega'ya ihtiyacı yok zaten Nintendo oyunları Sega oyunlarından kaliteli ve eylenceli. Yanlış yatırımlar bence.

Unknown User

3.6.2013 01:46:57

+1
quote:

Orijinalden alıntı: oa1907 İşte vita için fırsat ayağına geldi.3DS böyle devam eder mario, sonic.Ama vitanın avantajları var.FPSye yatkınlık (2 analog cıbık :D)dokunmatik ekran,arka dokunmatik,motion sensor vs.E3te eğer ki vitada güzel duyurular olursa vita satış patlaması yaşacaktır.3DS ise kara kara düşünecektir.
Hayallere bak sen... Pokemon X & Y ve Monster Hunter 4 geldiğinde kimse PS Vita'nın varlığını hatırlamayacak bile. Nintendo'yu el konsolu pazarında yenebilecek firma yok.

BSC Misafiri

3.6.2013 01:16:39

0
bakalim vita icin özel lansman yapacaklar bildigim kadariyla ondan sonra gelsin Ps4

BSC Misafiri

2.6.2013 23:18:42

-1
Böyle devam eder dediğim Mario, Sonic oyunları PS3'teki Killzone oyunlarından bile daha fazla satmış. BOŞ PS VITA HAYALLERİ KURMAYIN.

OguzTheHun

2.6.2013 23:14:29

-1
İşte vita için fırsat ayağına geldi.3DS böyle devam eder mario, sonic.Ama vitanın avantajları var.FPSye yatkınlık (2 analog cıbık :D)dokunmatik ekran,arka dokunmatik,motion sensor vs.E3te eğer ki vitada güzel duyurular olursa vita satış patlaması yaşacaktır.3DS ise kara kara düşünecektir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Lost World
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız