Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bu Haftanın Ücretsiz The Witcher 3 DLC'si Belli Oldu


    Çıkışından sonra The Witcher 3'ü desteklemeyi bırakmayacağının sözünü veren CD Projekt ekibi, bahsettiği ücretsiz DLC'leri de sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yeni görevler ve alternatif bir Yennefer kostümü eklenen oyunun bu haftaki içerikleri belli oldu.
 
    Belirtilenlere göre bu hafta itibariyle oyuna yeni bir zırh ve silah seti eklenecek. Nilfgaardian Armor Set'i No Man's Land'de Baron's Quartermaster'dan satın alabilirken, Skellige Crossbow'u Skellige kalesindeki Blacksmith'ten, Elven Crossbow'u da Novigrad'daki bir NPC'den satın alabileceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Dragon Age: Inquisition'a Yeni Senaryo İçerikleri Gelecek Nintendo'nun Yeni Platformu Android Tabanlı Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.6.2015 17:49:34

0
arkadaşlar ps4 de indirdiğim dlc ler kurulum bekiliyor diyor. oyuna eklenmiyor sanırım..yanlış bişey mi var anlayamadım

0quz28

8.6.2015 16:12:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Düzgün zırh harbi yok, zırh mı kumaş parçası mı belli değil palyaço kıyafeti gibi.
Feline set bir tek güzel duruyor.

Bir kaç sorum olacak arkadaşlar. Oyunu bitirdim. no man lands de gitmediğim nokta kalmadı. Skellige da denizdeki bazı noktalara gitmedim sadece. Ama gel gör ki level 35 i geçemedim. Level 48 yaratık var bir yerde yani nasıl atlanır daha fazla level oyunu en zor modda oynayınca daha mı çok exp. veriyor. Ben 2. zorlukta bitirdim. Varmıdır fikri olan arkadaşlar.

Birde şu skill olayı abi ne saçma ya bir şeylere erişebilmek için bir şeylere erişememen gerekiyor. Sign e yoğunlaştım combat a hiç puan veremedik doğru düzgün.

Birde Aard ın alternatif büyüsü ben skill ağacına koymadan aktif olabiliyor ama diğerleri için olmuyor bu. Hata mı sorun mu yada benim bilmediğim bir şey mi var çözemedim.

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
diğer witcher oyunlarındada bir yöne tam yüklene biliyordun zaten saldırı kısmına yükledinğinde büyü kısmını tam olarak açamıyordun hep öyle oldu. İkinci olarak bende 35 lvl de kaldım en zor modun bi alt modunda oynadım sadece soru işaretleri kaldı bende başka hiç bir görev yok 35 lvl %50 cirvarı bir exp'e sahip karakterim

BSC Misafiri

4.6.2015 11:09:31

0
Düzgün zırh harbi yok, zırh mı kumaş parçası mı belli değil palyaço kıyafeti gibi. Feline set bir tek güzel duruyor. Bir kaç sorum olacak arkadaşlar. Oyunu bitirdim. no man lands de gitmediğim nokta kalmadı. Skellige da denizdeki bazı noktalara gitmedim sadece. Ama gel gör ki level 35 i geçemedim. Level 48 yaratık var bir yerde yani nasıl atlanır daha fazla level oyunu en zor modda oynayınca daha mı çok exp. veriyor. Ben 2. zorlukta bitirdim. Varmıdır fikri olan arkadaşlar. Birde şu skill olayı abi ne saçma ya bir şeylere erişebilmek için bir şeylere erişememen gerekiyor. Sign e yoğunlaştım combat a hiç puan veremedik doğru düzgün. Birde Aard ın alternatif büyüsü ben skill ağacına koymadan aktif olabiliyor ama diğerleri için olmuyor bu. Hata mı sorun mu yada benim bilmediğim bir şey mi var çözemedim. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

einhander

4.6.2015 10:36:09

0
cod için kopek dlcsınde kopek degısıyor dıye 2 dolar ıstıyorlardı

stun

3.6.2015 15:38:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: White Death Oyunda düzgün gözüken 2 zırhtan biriside bu olmuştur muhtemelen. İlk giydiğimiz zırh dışnda şimdiye kadar gözüme güzel gözüken bir zırh görmedim. Arkadaş oyunun belki de en güzel zırhını en kötü item yapmak nedir.

16 dlc diye kandırmaca yaptıkları doğrudur ama ben kimsenin o verilecek dlc ler yüzünden oyunu oynadığını sanmıyorum. Yani sonuçta parayı oyuna veriyoruz, o ek görevler vs olsa da olmasa da oynayacak olan oynardı.
çok saçma bir yorum .. belkı lv inden kaynaklanıyor ..tüm witcher gearlar efsane gözükuyor.. suan 23 lv ım .. üstümdekı witcher gear çok efsane gerçekten.. treasure huntlarda witcher gear formullerini toplamaya çalış

BSC Misafiri

3.6.2015 10:53:12

0
Oyun yeni çıkmasına rağmen zırt pırt patch gelip duruyor. Kesinlikle tamamlanmadan çıkmış buglar var. Tepki çekmemek için free dlc olayı ile gaz verdiler. Bu armorlar diskin içinde olması gereken şeydi. Bütün armorları koy bir pakete çıkar işte. Niye parça parça verip 16 dlc diye gaz veriyorsun. Esas Gerçek DLC de paralı olan DLC olacak işte.

freshmind

3.6.2015 10:23:45

+1
quote:

Orijinalden alıntı: White Death Oyunda düzgün gözüken 2 zırhtan biriside bu olmuştur muhtemelen. İlk giydiğimiz zırh dışnda şimdiye kadar gözüme güzel gözüken bir zırh görmedim. Arkadaş oyunun belki de en güzel zırhını en kötü item yapmak nedir.<br><br>16 dlc diye
Witcher serisinin en büyük dertlerindendir. Çizimleri, atmosferi alışılagelmişin dışında olduğu için, kendi kültürlerini, romanın betimlemelerini yoğun bir biçimde kullandıklarından dolayı ortaya hep böyle bir tablo çıkıyor Ben en azından başlangıç setini ve bear school setini çok beğendim de durumu kotarabildim. Bir başka arkadaşın yakarışında da olduğu gibi bu tarz bir evrende daha fazlası olmalıydı kesinlikle katılıyorum. Bütün zırhlar Vakko'dan alınmış kazaklar gibi duruyor Bu konuda Elder Scrolls oyunları ile, her halde ilk ve ikinci Souls oyunları mihenk taşıdır. Tek bir kıyafetle oyunun çehresi değişir, seyir keyfiniz değişir. Tonlarca farklı kombinasyon, denemeye ömrünüzün yetmeyeceği eşyalar... Umarım oyunu bu çehrede geliştirirler.

SirPeter

3.6.2015 10:20:51

0
Daha Enhanced Edition çıkacak ücretsiz, EA ile Ubi örnek alsın biraz.

deep8989

3.6.2015 03:10:45

+1
Lan böyle bir dünya yap herşey süper ama sadece 3 witcher gear armor set var onlarıda beğenmedik düzgün bi witcher gear armor set eklesinlr

stun

3.6.2015 02:36:47

0
şu dlcler armor.. crossbow olarak degılde görev olarak gelsin.. 1 tane geldi görev, güzeldi.. şuan 23 lv im death march ta oynuyorum ..gelen armorlar düşük lv oluyor gerçi.. düşük lv olmasa bile uzun arayış sonrası formulunu buldugunuz witcher gear lar gibi olmuyor hiçbiri..

Zarbo257

3.6.2015 00:02:49

+1
quote:

Orijinalden alıntı: L.A. Ezio
alıntı:

Orijinalden alıntı: die4never2

Cd Project the witcher 3 ile resmen berbat hale gelmiş oyun dünyasına kafa tuttular ve bu işin nasıl düzgün yapılacağını ve düzgün yapıldığında firmaya neler kazandıracağını çok güzel şekilde gösterdiler herkese.


Ya sen ne diyon değişik
Arkadaş virgül koymadığı için cümle bozulmuş yoksa iyi birşey söylüyor :D Bir virgül nelere kadir

MytHnfr

2.6.2015 22:51:26

+1
Bazı arkadaşlar hangi haberleri okuyup beklentiye giriyor anlamak güç adamlar zaten 16 DLC dediklerinde nasıl olacaklarını da söylemişlerdi. Ama dersiniz bunları zaten çıkışında da verebilirdiniz orasına katılırım ama geçipte daha iyisini verecez de demediler. http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_3e_Cikacak_16_DLC_de_Ucretsiz_Sunulacak-74671.htm
Bu skyrim , dragon age vb. fanlarına : Ya beyler kafanız mı güzel ? Oyunu ezmek için yer aramayın ! Öyle yerlere laf atıyorsunuz ki , kendinizi rezil ediyorsunuz. Oyunda sizin gibilerin fark edebileceği bir eksi yok ! Hayır ,öteki oyunları da oynayın, bunu da . Amacınız ne ? Dlc'lere laf atanlara: Şüphesiz ki bu bir satış taktiği ama isteseler paralı satarlardı. Şikayet neden? Memnun olmayı öğrenin artık.
quote:

Orijinalden alıntı: L.A. Ezio
alıntı:

Orijinalden alıntı: die4never2

Cd Project the witcher 3 ile resmen berbat hale gelmiş oyun dünyasına kafa tuttular ve bu işin nasıl düzgün yapılacağını ve düzgün yapıldığında firmaya neler kazandıracağını çok güzel şekilde gösterdiler herkese.


Ya sen ne diyon değişik
Arkadaş çok güzel söylemiş de anlamaya kültür seviyen yetmemiş galiba.

White Death

2.6.2015 20:25:36

+1
Oyunda düzgün gözüken 2 zırhtan biriside bu olmuştur muhtemelen. İlk giydiğimiz zırh dışnda şimdiye kadar gözüme güzel gözüken bir zırh görmedim. Arkadaş oyunun belki de en güzel zırhını en kötü item yapmak nedir. 16 dlc diye kandırmaca yaptıkları doğrudur ama ben kimsenin o verilecek dlc ler yüzünden oyunu oynadığını sanmıyorum. Yani sonuçta parayı oyuna veriyoruz, o ek görevler vs olsa da olmasa da oynayacak olan oynardı.

BSC Misafiri

2.6.2015 18:26:09

+1
quote:

Orijinalden alıntı: -Sabertooth- Ücretsiz DLC den kastınız bu muydu CD PROJECT ???
Adamlar neler yayınlayacaklarını söylediler. Ki bunlardan bazıları görev odaklı olacak (Örneğin Wİtcher 2'ye gelen ücretsiz DLC'ler) Ha siz bunları takip etmeden laf yaparsanız sizin suçunuz

EyesNight

2.6.2015 18:09:14

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yav arkadaş bu ne böyle :) Komedi resmen :)
Al bir SKYRIM, her gün 100 tane bedava dlc (mod) zaten var. Hem de 100 kat daha kaliteli.
Yeni nesil konsol bebelerini böyle yemlerle avutuyorlar artık.
Seninle muhattap olmaya gerek yok egon zaten konuşuyor senin yerine eminim senden daha kültürlü ve zekidirde

necrospiritus

2.6.2015 17:56:59

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Zarbo257 CD Project'e böyle küçük numaralar yapmak yakışmıyor bence,oyunu olduğu gibi çıkarsalarda şu haliyle bile çok severdik bu tarz minik aldatmacalara hiç gerek yok ''Bedava DLC'' adı altında verdiği şeyler oyundaki ana karakter kadar oyunda olması gereken şeyler zaten ki eminim oyun çıkmadan bunlar zaten oyunun içinde vardı ama Bedava DLC sunacağız ayağına içerikleri çıkartıp sonradan bize sundular neden mi böyle düşünüyorum çünkü geçen hafta çıkan DLC de kayıp madenciler diye bi görev verdiler DLC ile ama o görevin geçeceği mekan zaten oyunda vardı içeriye ben zaten girmiştim,DLC den sonra içeri küçük bi boss koymuşlar tek fark o yani böyle ufak şeyler verip size bedava DLC sunuyoruz demeleri komik,bi nevi aldatmacadır bu CD project zaten sevilen bi firma oyun zaten sevilen ve beklenen bi oyundu gerek yoktu bu gibi küçük aldatmacalara.Ha tabi Ubisoft gibi firmalarla kıyaslayınca yinede adamlara helal olsun aldatmacada olsa güzel bi hareket en azından diğer yapımcılara dokundurmak açısından.
Küçük şeyler mi evet ama her hafta 2 dlc yayınlayarak oyunu bir noktada güncel tutuyorlar bir oyuncu olarak bu benim hoşuma gidiyor açıkçası. Normal şartlar altında zaten bedava olarak vermeleri gerekn şeyler tüm firmalar için geçerli bu Ama şu da var ki küçücük bir zırha ne bileyim kılıca para isteyen firmalar var ya böylesine çirkin bir pazar var. O yüzden günümüzün bu şartları altında gözüme hiç batmıyor bu küçük dlc ler. Aslında bir nevi diğer firmalara da hatırlatma gönderme oluyor.

MDV

2.6.2015 17:42:00

0
Cd Project sonunda doğru pazarlama yolunu bulmuş

There goes your life

2.6.2015 17:34:32

-1
yinemi witcher

fatihpos

2.6.2015 17:31:53

0
Ps store da halen gözükmüyor!

Zarbo257

2.6.2015 17:04:01

+2
CD Project'e böyle küçük numaralar yapmak yakışmıyor bence,oyunu olduğu gibi çıkarsalarda şu haliyle bile çok severdik bu tarz minik aldatmacalara hiç gerek yok ''Bedava DLC'' adı altında verdiği şeyler oyundaki ana karakter kadar oyunda olması gereken şeyler zaten ki eminim oyun çıkmadan bunlar zaten oyunun içinde vardı ama Bedava DLC sunacağız ayağına içerikleri çıkartıp sonradan bize sundular neden mi böyle düşünüyorum çünkü geçen hafta çıkan DLC de kayıp madenciler diye bi görev verdiler DLC ile ama o görevin geçeceği mekan zaten oyunda vardı içeriye ben zaten girmiştim,DLC den sonra içeri küçük bi boss koymuşlar tek fark o yani böyle ufak şeyler verip size bedava DLC sunuyoruz demeleri komik,bi nevi aldatmacadır bu CD project zaten sevilen bi firma oyun zaten sevilen ve beklenen bi oyundu gerek yoktu bu gibi küçük aldatmacalara.Ha tabi Ubisoft gibi firmalarla kıyaslayınca yinede adamlara helal olsun aldatmacada olsa güzel bi hareket en azından diğer yapımcılara dokundurmak açısından.

Keras

2.6.2015 16:51:15

+1
adamlar oyunun yapımını bitirdi ve yayınladı. bundan sonra yayınlayacakları içerik kendi zamanlarını ayırıp ücretsiz yaptıkları iştir. eleştirmeye gerek yok. sonuçta siz parayı oyunu oynamak için verdiniz. ekstra dlcler size hediye.

Uzayda Bir Nokta

2.6.2015 16:17:35

0
Finallerden dolayı hiç birşey anlamadan oynadım oyunu 30 saat kadar. Mezuniyetten sonra baştan başlayacağım doya doya oynarım. Oyun mükemmel arkadaşlar grafklere falan bakmayın grafikler inanılmaz düzeyde güzel. Daha yüksek yapsalar pcler çalıştırmazdı.

konuşantahta

2.6.2015 16:14:40

+1
bari bir görev koysaydınız da görevin sonunda zırh düşseydi

Megathrone26

2.6.2015 16:07:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: -Sabertooth- Ücretsiz DLC den kastınız bu muydu CD PROJECT ???
Sen ne sanıryordun ki usta. Tutup birkaç saatlik senaryo dlc si vereceklerini mi? Tam benim tahmin ettiğim gibi kozmetik dlcler veriyorlar. Yalnız 1 dlc de hepsini verselermiş yeriymiş. Yok 8 tane filan kandırmacadan başka birşey değil bu yaptıkları

EyesNight

2.6.2015 15:55:51

0
Bu yeni zırh seti benim çok hoşuma gitti almak için atı bırakıp koşa koşa gitcem :D

-Rango-

2.6.2015 15:54:57

+2
Ücretsiz DLC den kastınız bu muydu CD PROJECT ???

L.A. Ezio

2.6.2015 15:30:57

-2
quote:

Orijinalden alıntı: die4never2 Cd Project the witcher 3 ile resmen berbat hale gelmiş oyun dünyasına kafa tuttular ve bu işin nasıl düzgün yapılacağını ve düzgün yapıldığında firmaya neler kazandıracağını çok güzel şekilde gösterdiler herkese.
Ya sen ne diyon değişik

Guest-BED3C3818

2.6.2015 14:18:43

0
Cd Project the witcher 3 ile resmen berbat hale gelmiş oyun dünyasına kafa tuttular ve bu işin nasıl düzgün yapılacağını ve düzgün yapıldığında firmaya neler kazandıracağını çok güzel şekilde gösterdiler herkese.

inSidieuX46

2.6.2015 14:16:25

+1
Ücretsiz dlc görmek ne kadar güzel :')
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız