Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brian Duffield, All-Star Superman Filmi Yapmak İstiyor

 
Geçtiğimiz hafta yeni filmi vizyona giren başarılı yönetmen Brian Duffield gelecekte yapmak istediği projeler hakkında konuştu.
 
Brian Duffield'ın yeni filmi Spontaneous geçtiğimiz hafta vizyona girdi ve oldukça olumlu yorumlar alıyor. Film için Comicbook.com ile röportaj yapan Brian Duffield, ileride bir Superman filmi yapmak istediğini söyledi. 
 
Hatta direkt olarak All-Star Superman isimli başarılı çizgi roman serisine dayanan bir film yapmak istediğini söyledi. All-Star Superman, ilginç bir seri olduğunu söyleyen yönetmen, Superman filmini de Spontaneous tarzında bir şey yapabileceğini söyledi.  
 
Kim yönetecek veya hangi senaryo kullanılır bilmiyorum, ancak artık sinemada kaliteli bir Superman filmi izlemenin vakti geldi. Umuyoruz yakında Superman ile ilgili yeni bir proje duyurulur.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber
Spider-Man 3'ün Çekimleri Bu Ay Başlayacak Batman'in Yazarlarından Grant Morrison, Daha Önce Doctor Who Bölümü Yazmış Ancak Kabul Edilmemiş

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız