Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brawlout için Bu Hafta Kapalı Beta Yapılacak

  Angry Mob Games tarafından geliştirilmekte olan Brawlout için bu hafta kapalı beta yapılacak ve betaya kayıtlar açık durumda. Oyunun çıkış yapacağı platformlar olan PlayStation 4, Xbox One ve PC için yapılacak ve 21 Aralık tarihinde başlayacak kapalı betaya buradan mail adresiniz ile birlikte kayıt olabilirsiniz.
 
"Kapalı beta, resmi sürümden önce bazı karakterleri ve aşamaları test edebilmenizi sağlayacaktır. Yerel ve çevrimiçi savaşlar sunuyor. Paco karakteri de elbette oynanabilir." 
 
 
 
   Oyundan biraz bahsedecek olursak Brawlout, Nintendo'nun Super Smash Bros. tarzını benimseyen platform/dövüş oyunu türünde bir yapıya sahip.
 
   Her karakterin farklı bir dövüş stili bulunacağı oyunda karakterlerde geliştirme ve özelleştirme seçenekleri de bulunacak. Ayrıca oyuncular hikaye modunun yanı sıra online ve local co-op olarak da oyunun tadını çıkarabilecek. Mücadele esnasında 8 oyuncuya kadar destek verilecek.
 
   Henüz net bir çıkış tarihine sahip olmayan Brawlout 2017 yılı içerisinde sunulacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Brawlout Angry Mob Games
Mini NES, Kasım Ayında Amerika'da 196,000 Adet Sattı Resident Evil 7 PC Demosu Çıktı

KerkenezKes

21.12.2016 13:49:10

0
digimon rumble arena yı hatırlattı bi an :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız