Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bounden ve Fingle Gibi Yaratıcı Mobil Oyunların Geliştiricisi Game Oven Kapanıyor

Bounden, iki oyuncunun aynı cihaz üzerinden oynayarak dans etmeye çalıştığı bir yapım.
 
        Fingle, Bam fu, Friendstrap ve iki oyuncunun birbiriyle dans etmesine yardımcı olan Bounden gibi mobil oyunların geliştiricisi Game Oven, oldukça yaratıcı oyunlarla karşımıza çıktı. Geliştirdiği oyunlarla pek çok ödül kazanan yapımcı bugün oldukça üzücü bir açıklama yaptı. Belirtilene göre Game Oven, Nisan ayında kapatılacak.
 
        Firmanın tasarımcısı Adriaan de Jongh, Game Oven'ın yeni bir oyun yapacak finansal durumu olmadığını açıkladı. Belirtilene göre firmanın her oyunu Bounden veya Fingle kadar başarılı olamamış. Başarılı bu iki oyunun getirisi de diğer oyunların giderini karşılamaya yetmemiş.
 
       Ekibin çalışanları Game Oven'ın kapanmasının ardından oyun sektöründe çalışmaya devam edecekler. Firmanın son oyunu Jelly Reef'in bu kapanmaya rağmen Mart ayında çıkış yapacağını belirtelim. Nisan ayından sonra Friendstrap dışında tüm Game Oven oyunları dijital mobil marketlerde yer almaya devam edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameovenstudios.com game oven bounden fingle
Hotline Miami 2: Wrong Number'a Ait İki Yeni Şarkı Paylaşıldı Dying Light'ın Parkur Elementlerine Yakından Bakın

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız