Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands: The Pre Sequel için Uzun Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı


      Borderlands serisinin yeni oyunu Borderlands: The Pre-Sequel, eğlenceli FPS oyununu Ay'a taşıyacak. Çıkışına yaklaşık bir ay kalan oyun için uzun bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
      Bu videoda  Sir Hammerlock ve TORGUE oldukça heyecanlı bir şekilde Borderlands: The Pre Sequel'i tanıtıyor. Oyunda seçebileceğimiz dört karakterden silah çeşitliliğine, mekan tasarımlarından karakterlerimizin özel yeteneklerine bu videodan ulaşabilirsiniz. Borderlands: The Pre Sequel 14 Ekim'de PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
2K Australia 2K Games FPS RPG Borderlands PS3 Xbox 360 PC
Monster Hunter 4: Ultimate için Oynanış Videosu Paylaşıldı Kojima, Silent Hills'i Bölümler Halinde Yayınlamayı Düşünüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

NecronLord

18.9.2014 18:22:43

0
Steam yılbaşı indrimlerinde 20 dolar civarına inince alırız.Acele etmeye hiç gerek yok.

BSC Misafiri

18.9.2014 16:52:58

+1
Stand-alone expansion olmasına karşın 60 dolara satılması büyük bir soygun.

BSC Misafiri

18.9.2014 16:47:33

+2
DLC diyenleri anlayamıyorum. Borderlands 2'nin 1'e göre yenilikleri -yeni karakterler -yeni silahlar -yeni harita -yeni yaratıklar -yeni hikaye Borderlands pre-sequel'in borderlands 2'ye göre yenilikleri -yeni karakterler -yeni silahlar -yeni harita -yeni yaratıklar -yeni hikaye -o2 ve yerçekimi mekaniği

legendwarior3

18.9.2014 16:17:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: darkdogan Yeter DLC lerle uğraştıkları,adama gibi Borderlands 3 yapın PS4'e satış patlaması olsun.Sırf andırıyor diye gerçi Borderlands'in anca 10 da 1 i yapar sadece grafik var Destiny'e hücum etti millet son zaman.Bu oyunusuzluğu keşke değerlendirseydin be 2K!
bl3 te pek farklı olmaz bence şuan düşünme aşamasındalar yeni fikir üretmeleri gerek yoksa bl2 ye benzer oyun.

darkdogan

18.9.2014 16:06:03

+1
Yeter DLC lerle uğraştıkları,adama gibi Borderlands 3 yapın PS4'e satış patlaması olsun.Sırf andırıyor diye gerçi Borderlands'in anca 10 da 1 i yapar sadece grafik var Destiny'e hücum etti millet son zaman.Bu oyunusuzluğu keşke değerlendirseydin be 2K!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands: The Pre-Sequel
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız