Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands: The Pre-Sequel'in Season Pass'i Gün Yüzüne Çıktı


      Borderlands serisinin yeni oyunun Borderlands: The Pre-Sequel, serinin hayranları tarafından merakla beklenen yapımlar arasında bulunuyor. PAX Prime festivalinde konuşan yapımcılar oyun çıktıktan sonra oyunculara sunulacak DLCler hakkında bilgi verdi.
 
      Borderlands: The Pre-Sequel, çıktıktan sonra oyun için 4 adet DLC gelecek. Bu DLCler belirtilene göre oyuna yeni karakterler, yeni meydan okumalar (challenge), yeni görevler ve yeni deneyimler sunacak.  Her bir DLC 10 dolara satılacak fakat oyunun Season-Pass'ini 30 dolar karşılığında satın alabilirsiniz.
 
     Ayrıca oyunu ön sipariş eden oyuncular  Shock Drop Slaughter Pit adlı içeriğe sahip olabilecekler. Bu içerik daha sonra ayrı satılacak olsa da season-pass'de bulunmayacak. Oyunun season-pass'i için yayınlanan görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
2K Australia 2K Games FPS RPG Borderlands PS3 Xbox 360 PC
"Titanfall'un İlk Aşamalarında Titanlar Zıplayabiliyordu" Twitch Plays Pokémon Etkinliği için İlginç İstatistikler Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KAKÁ

1.9.2014 03:50:43

0
Hiç şaşırmadım

michael01

1.9.2014 02:41:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Artık alışmış olmamız lazım oyun çıkmadan DLC duyurma olayına ama Borderlands serisi DLC konusunda gerçekten küfürü hak eden bir oyun. Sayısız DLC'si var ve SP alsak bile içinde bir çok DLC bulunmuyordu yine de.
sims serisiyle kapışıyor

2K

1.9.2014 02:25:54

0
Artık alışmış olmamız lazım oyun çıkmadan DLC duyurma olayına ama Borderlands serisi DLC konusunda gerçekten küfürü hak eden bir oyun. Sayısız DLC'si var ve SP alsak bile içinde bir çok DLC bulunmuyordu yine de.

michael01

1.9.2014 01:43:10

0
dlc 1 kere para verdim o da bf3 premium idi ondan sonra bir daha para vermedim dlc ye .

BSC Misafiri

1.9.2014 01:27:10

+1
DLC'nin iflahını bu oyun kuruttu , diğer bütün firmalara da bu yapımcılar yaymıştır... Aynı grafik motoru ile 3 oyun (vita ile beraber 4) ... Tonlarca ama tonlarca ama tonlarca DLC ... Gayet iyi bir meta puana sahip ve gayette satın alınıyor... DLC'den şikayet edin ama almaya da devam edin. Burada DLC'leri giyotine atıp 5 dakika sonra DH steam sayfasında "Bordlerlands'i dlc leri ile satın alında beraber oynayak" diyeni gözlerimle gördüm.

PHO3N1X

1.9.2014 00:21:00

0

michael01

31.8.2014 23:49:29

0
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF BIKTIM ARTIK ŞU OYUNUN GELİŞTİRİLMESİ BİTMEDEN DLC DUYURUP BİR YANDAN DA DLC GELİŞTİREN AÇ GÖZLÜ GÖZÜ DOYMAK DOLANDIRICI FİRMALARDAN
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands: The Pre-Sequel
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız